https://t24.com.tr/haber/bakan-soylu-acikladi-1-milyon-suriyeliye-ev-yapilacak,1031948
Ev sahibiyim
Kiracıyım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ayın sonunu getiremeyen, ev sahiplerine her ay ödenecek kiranın zorluğunu yaşayan, çocuklarına bırakın iyi bir geleceği, iyi bir sofra kuramadığı için kendine hayıflanan milyonlarca insanın veballeri boyunlarında.
''Siz nasılsanız öyle yönetilirsiniz.''
Hakkım baştakilere haram zehir zıkkım olsun , bunu suriyelelere demiyorum bunu baştaki hükümete diyorum aldıkları fahiş maaşlar benim benim gibi milyonlarca insanın vergisi ile ödeniyor devletin hazinesini babalarının malıymış gibi ülkenin çıkarına olmayan şeylere harcıyorlar bunlar daha iyi günler 2030 larda küresel su kıtlığı yüzünden afrika kıtasından Türkiye ye ve avurpaya büyük göçler olacak bu bayram günü allah içimdem geçenleri duyuyor kabul eder inşallah.
Evimize hırsız girse 1 tane bileziği çalmaya kalksa onu öldürürüz ama adamlar bizim paramızla elin Suriyelisine ev yapıyor sesimiz çıkmıyor bizede yazıklar olsun
Ev sahibiyim..
Bakan yine şaşırtmadı!!!
Kira da oturan "1 milyon Türk vatandaşlarıma Türk kardeşlerime ev yapacağız."demiş olsa idi!
Şimdi şuracıkta hemencecik düşüp bayılabilirdim..
Evet Kendisi Bakan ama bakma eylemini kendisinin bakmaya yükümlü olmadığı Suriyeli'liler üzerinde kullanması doğru değil..
Cevap
6Cevap
Ev sahibiyim. Bu haberi sabah dinledim
Suriye'ye gitsinler yeter ki orada ev yapın ama burada kalmasınlar. Allah'ın izniyle 2023 de göndereceğiz.
Oraya yapılacak zaten dönmeleri için
Linke baktım ama tam göremedim 😊
Ay yok artık ev sahibiyim de ama yok artık yani bu ne yüzsüzlük bizim vergilerimizle ulan bu kadar belli etmezsin türk düşmanlığını. İğreniyorum
Nefret ediyorum hepsinden hakkımı hellal etmiyorum😡
Mantıklı onlarada ev lazım benim de evim arabam hatta düzgün bir islşim yok ama onların daha ihtiyaci var Allah yardım etsin insanlık vazifemiz.
Suriyeli orada is yok okul yok saglik yok giderler mi sanmiyorum ki zaten bu projeyi Kılıçdaroğlu bayadir söylüyor
Türkiye de değil Suriye'de yapılacak o evler ülkelerine dönmeleri için
Biz geri gönderin diyoruz bunlar ev yapıyor kalsınlar diye
Çok iyi ya. Şu krizde müteahhitler ölsün mü yani? Güzel proje!
bir şey demek istemiyorum cidden.. Binlerce TÜRK vatandaşımızın evi barkı yok sokakta kalıyor çalışsın desek iş mi var? Kendi vatandaşını düşünmek yerine TÜRKİYEDEN NEFRET EDEN bir ülkenin insanlarına ev yaptırmak.:D hayatımda gördüğüm en saçma şey
Gercekten ben bu ulkeden etimde kemigimle iliğimle kanimla her haltimla nefret ettim hayatta kimse icin kotu dilekte bulunmam ama bu suriyeli heriflerdejmn neffret ediyorum resmen ya!!!
Türkiye değil hanımefendi Suriye'de yapılacak gitmeleri için
@Konya_Beyefendisi42 kimin parası ile?
Bizim vergiler ile
tamam ben burada yapilcakmis mi dedim allasen Suriyede onlara ev yapacagina burdaki evsiz Surunen turklere baksin
Nasil aldiysaniz oyle kovun arkadasim bu misafirperverlikten cikti artik!
Bu dünyada hepimiz kiraciyiz dostum. Sadece gelip bu pencereden bakıp gitmeye geldik. Kimseye gelirken seni Türkiye'ye seni Suriye'ye gönderiyoruz demediler.
Kiradaki akp liler görsün
kendi evimiz
Ev sahibi
Ev sahibiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?