Bak müdür Sana sadece vaat ettiği birkaç şeyi söyleyecem Bir kere ülkenin demografik yapısı duzelmeden ekonomi düze çıkmaz Suriyelileri yollayacak şimdiden esedle görüşmelere başlamışlar Zengin fakir arasındaki vergi oranini iyilestirecegiz diyor 5 zengin müteahhitleri değil çiftçiyi kalkindaracagim diyor Diyanetin gereksiz harcamalarını kısıp milli eğitim bakanlığı ya da sağlık bakanlığına aktaracağım diyor Köy okullarını yeniden açıp tarımda kalkınmaya gideceğiz diyor Atatürk'ün getirdiği andımızı yeniden getirecek Aklıma gelenler Dahasini merak ediyorsan ümit Özdağ YouTube kanalına abone ol izle başkan.
Tamam başkan sen kimseye oy verme. ot gibi yaşa. ben bu vakte kadar oy kullanan biri değildim ama bu adam daha samimi geliyor Kimsenin içindekini kimse bilemez ama bu düzenin de değişmesi lazım Elimizden başka bişey gelse soyle onu yapalım daha mantıklı yolun varsa de
Evet bu düzenin değişmesi lazım buna katılıyorum ama en mantık lisi bu diye bir şey yok olamaz da sen kemal sunalım zubuk filmini izledin mi bizim millet böyle oldukça recep gider ahmet gelir o gider hasan gelir geçiş sürecinde bir nefes alırsın sonrası gelen gideni aratir daha mantıklı yol var ama bunu yapabilecek bir siyasetçi tanıyamadım. Bir önce eğitim sistemimizin yeniden şekillenmesi gerekiyor 2 devlet memeru isminde doktor hemşire mühendis en kucugunden en büyüğüne bir hafta yaramayan hatta uyuyarak mesai bitiren hatta iş yerine gitmeden emekli olan suluklsrden kurtulacak sonra mültecilere kendi halkından fazla iyi bakmayacak ama halkimizdada sorun var devlet dairesinde devlet memuruna kızar senin maaşın benim vergilerimle ödeniyor de bakan milletvekili olunca el pençe divan oda devlet memuru oda maaşını senin vergilerinle alıyor ama milyonluk araçlara biniyor ona niye sezon çıkmıyor diyeceksin ki sen çıkar ben çıkartıyorum bir kacinada alt tarafı devlet memurusun demiş ligim var
Bu dediğin senle benle olmaz. doğru bu kafada halk olduğu sürece maalesef biseyler kesin olarak çözülemez. ben ümit Özdağ in kardeşi değilim biseyi değilim kardeşim bile olsa kimseye kolay kolay kefil olmam. ama adamı araştırdım diğerlerine göre gerçekten daha kaliteli ve temiz duruyor. bu arada yazdıklarını gerçekten yaptıysan helal olsun
Inanki yaptım süleyman soylu geldi çalışmayı durdurun dediler yiyorsa durdurun dedim hilti sesi çekti alarm sistemi test ediyordum bakan geçiyor dediler 5 saniye duyacağı sesten rahatsız olacak diye yarım saat beni durduramazsin dedim eğitim müdürü gelecekmiş yolu kapatmislar bana açmak zorunda kaldılar en iyi ihtimal bu diye diye olduk böyle önce milletin uyanmasi şart yoksa kim gelirse gelsin o gücü eline alıp bozulmiyacak karakterde insan çok az
Millet tarihi inebolu limanı özelleştirildi diye haber yapti aslında akp ye peşkeş çekildiğinde dair evrakları bulup tam sayfa haber yaptım ulusal medyada şimdi internet te bile yok
Kesinlikle haklısın bu konuda ama sen bu yaptığını bir yaparsın iki yaparsın sonra senin de ayağını kaydirirlar. yaptığında haklısın böyle olması lazım ama senin kafandaki insan sayısı çok az. memlekette comar kafalı çok insan var ve senin bu yaptığın şeyden dolayı sana vatan haini diyecek tipler de çok önce onların erimesi lazım
Evet ama ben yıllarca mücadele ettim en son bu yasal mücadelesi içine boğuldu iki yıldır hala ufak ufak yapsam da kaldıramaz lar devlet memuru değilim çok parada gözüm yok devlet memuru olma hevesim yok😂
O zaman sen parti kur sana oy verelim başkan 😀 memleketi idare edecek bir parti milletvekili bakanlar kurulu lazım. o senin dediğin yarı başkanlık sistemi sadece dünyada bir tek ülkede uygulanıyor o da İsviçre onların da refah düzeyi üst seviyede ve halk istediği zaman milletvekilini düşürüyor istediği zaman referanduma katılabiliyor
Ne yani silahsız yemek siz kiyafetsiz biz bu ülkeyi aynı anda işgal etmiş kaç tane büyük ülke ile harp edıp zafer kazanmisiz bir oy atıp bir tavrımızı cesurca söyleyip tepedekine ikrar mi cekemiyoruz anlamiyorsa cezasinimi veremiyoruz. Evet veremiyoruz çünkü düşünmeyi muhakeme yeteneğini yitirmis bir nesil için eğitim sistemi bozuldu kalanlarida girtlaga kadar borca sokuldu
Ya bu ülkeye demokrasiyi savaşanlar getirdi zaten 😀 Biz de demokratik hakkımızı kullanıp sandığa gitmeliyiz işte Ha şunu dersen haklısın sadece oy vermekle kalma sandığın başında nöbet tut gerekirse hile yapılmasın demokrasiye şerh düşülmesin diye haklısın derim Seçme sevilmeyi kurtuluş savaşında savaşanlar getirdi zaten 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zafer partisi iktidara gelirse Türk halkı kurtuldu demektir.
He He geliyor
Nasıl olacak o
Oy verirsen olacak başkan
Ne vaadediyor da ülke kurtulacak desene
Takım tutar gibi parti tutmayin ne farkı var bunlarin
Takip et başkan. a haber izleyip kafanı boş bilgilerle dolduracağına adamın canlı yayınlarını izle.
Ben haber izlemiyorum bir partide tutmuyorum madem bu postu attın savun
La parti daha yeni kuruldu ne takımı 😃
Sen o lafı akplilerle chplilere soyle
Ulan ne adamsınız ya 😀
Yeni kurulduğu nu biliyorum yalnız bu ülkede partiler takım tutar gibi tutuluyor ben onlara söylediklerimi genel başkanları dahi daha unutmadi
Bak müdür
Sana sadece vaat ettiği birkaç şeyi söyleyecem
Bir kere ülkenin demografik yapısı duzelmeden ekonomi düze çıkmaz
Suriyelileri yollayacak şimdiden esedle görüşmelere başlamışlar
Zengin fakir arasındaki vergi oranini iyilestirecegiz diyor
5 zengin müteahhitleri değil çiftçiyi kalkindaracagim diyor
Diyanetin gereksiz harcamalarını kısıp milli eğitim bakanlığı ya da sağlık bakanlığına aktaracağım diyor
Köy okullarını yeniden açıp tarımda kalkınmaya gideceğiz diyor
Atatürk'ün getirdiği andımızı yeniden getirecek
Aklıma gelenler
Dahasini merak ediyorsan ümit Özdağ YouTube kanalına abone ol izle başkan.
Ülkenin asıl sorunları bunlar mi sence? Siyasetcilerin alayı firsatci
Tamam başkan sen kimseye oy verme. ot gibi yaşa. ben bu vakte kadar oy kullanan biri değildim ama bu adam daha samimi geliyor
Kimsenin içindekini kimse bilemez ama bu düzenin de değişmesi lazım
Elimizden başka bişey gelse soyle onu yapalım daha mantıklı yolun varsa de
Evet bu düzenin değişmesi lazım buna katılıyorum ama en mantık lisi bu diye bir şey yok olamaz da sen kemal sunalım zubuk filmini izledin mi bizim millet böyle oldukça recep gider ahmet gelir o gider hasan gelir geçiş sürecinde bir nefes alırsın sonrası gelen gideni aratir daha mantıklı yol var ama bunu yapabilecek bir siyasetçi tanıyamadım. Bir önce eğitim sistemimizin yeniden şekillenmesi gerekiyor 2 devlet memeru isminde doktor hemşire mühendis en kucugunden en büyüğüne bir hafta yaramayan hatta uyuyarak mesai bitiren hatta iş yerine gitmeden emekli olan suluklsrden kurtulacak sonra mültecilere kendi halkından fazla iyi bakmayacak ama halkimizdada sorun var devlet dairesinde devlet memuruna kızar senin maaşın benim vergilerimle ödeniyor de bakan milletvekili olunca el pençe divan oda devlet memuru oda maaşını senin vergilerinle alıyor ama milyonluk araçlara biniyor ona niye sezon çıkmıyor diyeceksin ki sen çıkar ben çıkartıyorum bir kacinada alt tarafı devlet memurusun demiş ligim var
Bu dediğin senle benle olmaz. doğru bu kafada halk olduğu sürece maalesef biseyler kesin olarak çözülemez. ben ümit Özdağ in kardeşi değilim biseyi değilim kardeşim bile olsa kimseye kolay kolay kefil olmam. ama adamı araştırdım diğerlerine göre gerçekten daha kaliteli ve temiz duruyor. bu arada yazdıklarını gerçekten yaptıysan helal olsun
Inanki yaptım süleyman soylu geldi çalışmayı durdurun dediler yiyorsa durdurun dedim hilti sesi çekti alarm sistemi test ediyordum bakan geçiyor dediler 5 saniye duyacağı sesten rahatsız olacak diye yarım saat beni durduramazsin dedim eğitim müdürü gelecekmiş yolu kapatmislar bana açmak zorunda kaldılar en iyi ihtimal bu diye diye olduk böyle önce milletin uyanmasi şart yoksa kim gelirse gelsin o gücü eline alıp bozulmiyacak karakterde insan çok az
Millet tarihi inebolu limanı özelleştirildi diye haber yapti aslında akp ye peşkeş çekildiğinde dair evrakları bulup tam sayfa haber yaptım ulusal medyada şimdi internet te bile yok
Kesinlikle haklısın bu konuda ama sen bu yaptığını bir yaparsın iki yaparsın sonra senin de ayağını kaydirirlar. yaptığında haklısın böyle olması lazım ama senin kafandaki insan sayısı çok az. memlekette comar kafalı çok insan var ve senin bu yaptığın şeyden dolayı sana vatan haini diyecek tipler de çok önce onların erimesi lazım
Evet ama ben yıllarca mücadele ettim en son bu yasal mücadelesi içine boğuldu iki yıldır hala ufak ufak yapsam da kaldıramaz lar devlet memuru değilim çok parada gözüm yok devlet memuru olma hevesim yok😂
O zaman sen parti kur sana oy verelim başkan 😀 memleketi idare edecek bir parti milletvekili bakanlar kurulu lazım. o senin dediğin yarı başkanlık sistemi sadece dünyada bir tek ülkede uygulanıyor o da İsviçre onların da refah düzeyi üst seviyede ve halk istediği zaman milletvekilini düşürüyor istediği zaman referanduma katılabiliyor
Ne yani silahsız yemek siz kiyafetsiz biz bu ülkeyi aynı anda işgal etmiş kaç tane büyük ülke ile harp edıp zafer kazanmisiz bir oy atıp bir tavrımızı cesurca söyleyip tepedekine ikrar mi cekemiyoruz anlamiyorsa cezasinimi veremiyoruz. Evet veremiyoruz çünkü düşünmeyi muhakeme yeteneğini yitirmis bir nesil için eğitim sistemi bozuldu kalanlarida girtlaga kadar borca sokuldu
Ya bu ülkeye demokrasiyi savaşanlar getirdi zaten 😀
Biz de demokratik hakkımızı kullanıp sandığa gitmeliyiz işte
Ha şunu dersen haklısın sadece oy vermekle kalma sandığın başında nöbet tut gerekirse hile yapılmasın demokrasiye şerh düşülmesin diye haklısın derim
Seçme sevilmeyi kurtuluş savaşında savaşanlar getirdi zaten 😀
Hangi sandıkta duracaksin kaç tanesine guveneceksin
Ya sen kendi kullandığın sandığı koru diğerlerini de birileri korur. üstüne düşeni yap
Kime karşı koriyim? Gelen zubuk giden zubuk
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!