https://onedio.com/haber/pakistan-in-ankara-buyukelcisi-turkiye-bizim-ikinci-evimiz-1065169

Bizim ikinci evimiz olsa olsa Katar olur..
Ülke de; Otel, arazi, avm, marka, hastane, fabrika, yalı, kanal satın almadık bir şey bırakmadılar..
Bu sebebten bizim ikinci evimiz yine kendi ülkemiz olur..
Katar'lılara hizmet eder kendi ülkemizde ikinci sınıf vatandaş olarak yaşar gideriz..
Bizim ikinci evimiz diye bir şey yok. Ne demiş atalar" ayıdan post, Türk'e Türk'ten başka dost olmaz"
Böyle devam ederse 40 50 yıla kalmaz biz Türk 'ler kendi ülkemizde azınlık durumuna düşeceğiz
Dün kardeşlikten bahseden muhalifler bugün domuz gibi nankörlük peşindeler... Ülkemdeki bu domuz ruhlu muhaliflere, Pakistanlıları, Afganları tercih ederim... Ben bizdeki ahlaksız muhalifleri vatandaş olarak görmüyorum.
Dünya tarihinde herkesin evi olan başka bir ülke yok galiba. Biri de çıkıp şu soruyu sormuyor bu cümleyi kuran kişilere: Kurtuluş savaşında, Çanakkale Harbi'nde neden ikinci evinize sahip çıkmadınız?
Çıktılar adamlar Kurtuluş zamanında altın gönderdiler
@böyleolmaz98 Tarih oku kardeş. Hükümet kanadının her sözüne inanma:
Kurtuluş Savaşı süresince SSCB, Hindistanlı Müslümanlar, Azerbaycan, İtalyanlar ve Fransızlardan yardım geldi.
Solak, "İtalyanların, Fransızların yardımı tuhaf gelebilir ama milli mücadelenin karşısında yenilgiyi kabul etmişler ve İngilizlerle çıkarları çatıştığı için Atatürk ile anlaşma yolunu tercih etmişlerdir. Pakistan, 15 Ağustos 1947'de bağımsızlığını kazandığı için ortada Pakistan yok iken Pakistanlıların bileziklerini satmalarından söz edilemez"Fransa ile 20 Ekim 1921'de yapılan Ankara Anlaşması sonrasında Fransızlar, Türkiye'yi terk ederlerken 10 bin 89 adet tüfek, bin 505 sandık tüfek mermisi ve 10 adet savaş uçağı bırakmışlardır.
www.indyturk.com/.../kurtulu%C5%9F-sava%C5%9F%C4%B1nda-hangi-%C3%BClkelerden-yard%C4%B1m-geldi-i%CC%87%C5%9Fgalci-hangi-devletler-neler
Yalan kardeşim o zamanda savaş uçağı yoktu bence sen okumalısın
@böyleolmaz98 🤣🤣 kendi attığın linki oku önce 🤣 orada bile Pakistan yok hâlâ ortada diyor. Sana attığım linkte zaten Hindistan'lı Müslümanlardan geldi diyor yardım. Hintli müslümanlar var. Pakistan yok ortada. Bence Kendi linkini tekrar oku 🤣
Pakistanlı ve Hintli müslümanlar diyor
@böyleolmaz98 Kardeş bana gidip de hükümet yandaşı gazeteler ile değil, tarihi ansiklopedi ile gel. Pakistan kurucusu Muhammed İkmal kim sen biliyor musun? Saltanat ve halifelik kaldırıldı diye alkış tutan biri. Yok para toplamışta yardım yapmış he he ben de yedim. Pakistanlı müslümanlar dediği Muhammed ikmali örnek verdiği adamın al sana gerçek kimliği
https://islamansiklopedisi.org.tr/ikbal-muhammed
Cevap
8Cevap
Tabi canım ülkemiz ortak kullanım alanıydı ne demek alın sizin olsun... Sabır...
Türkler kendi evinde bile misafir gibi.
Valla turklerin ki de almanyadir nede olsa hepsi almanyda
Ama hala Kıbrıs Türk devletini tanımadı.
Gel vatandaş sende gel bir sen eksiktin 😄
Bizi hiçbir ulke kabul etmez
Acun sagolsun dominik
Olmasın birader 2. evleri
Hiçte defil defolin gidin ya bıktık su ortadogukukardan
Bizim bizden baska kimsemiz yok.
Orta Asya
Neeee
Defolun gidin istemiyoruz sizi
Doğru söylüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?