https://www.sondakika.com/haber/haber-ankara-da-bir-sapik-lise-ogrencisinin-balkona-14915920/

Kelli felli şişko bi adamsın yani. O iki sandalyeyi üst üste koyup üstüne çıkarken düşüp beynini dağıtacaksın diye de mi korkmuyorsun? Sapığa akıl bermek gibi olmasın da milletin taytını çalacağına gidip kendi kıyafetlerini de yıkasan kokusu aynı olacak. Git onları kokla bari.
Sapıklık o kadar normalleştirildi ki bu görüntüler hızla artıyor ve artacak.
Yasal düzenlemelerin gevşetilmesi ve caydırıcı cezaların ne yazık ki daha büyük suçlarda uygulanmaması bina kapı araladı.
Ahlaktan çok ahlakçılığı benimseyen toplumumuzda herkes yine ahlak şövalyeliğine bürünüp saman altından su yürütmeye devam edecek.
Tayt daha rahat..
Çünkü tayt kumaşı esnek ve likralı bir dokuya sahip olduğu için günlük hayatta biz bayanlara daha rahat haraket etme özgürlüğü sunuyor..
Sapık konusu ile ilgili düşüncem..
Bunların hepsini bir meydan da toplayıp darağacına asmak lazım ki
Ülke biraz temizlensin.
Günaydın 🌺
Ricalar :)
Trajikomik bir çağ bu biliyorsun. Her şeyden her şey beklemek mümkün. Olaylar o kadar normalleştiriliyor ki her an her şeyi görmek mümkün.. Kötü insanlara davetiye çıkaran yine bir yönetim yapısı düşünemeyen insanlar.. Sürekli ceza indirimi uygulayan bir hukuk sistemi. Kızlar Bir Adım Öne
Ülke kaosa gidiyor ne yazık ki göz göre göre
@Hercules2048 maalesef..
Üzücü olan şey bu kadar kör olmamız cidden sapıklık aymazlik kol geziyor lütfen sokaklarda dikkat edin çünkü artık bu ülke çığrından çıktı
@Hercules2048 ben kendimi koruyabilirim.
Teşekkür ederim Eig için ✨🌈
Cevap
31Cevap
Aslında bu bireyin koku alma hislerinden faudalanıp narkotik veya konsolosluk köpeği gibi çalıştırma olsa koklayıp herşeyi anında açığa çıkartır 😁 git sevdiğin kişininkini kokla o imkanındamı yok git netten satanlar var onları al çözüm üret madem kafan ve cesaretin bukadar iyi çalışıyo başka yönden çözseymiş bu durum olmazmış
Bu nasıl psikopat yahu. Git kıyafetlerini makineye at yıka, aynı koku. Hani kızın giydiği şekilde koklasa sapıklığını en azından idrak edebileceğim. Böyle yeni yıkanmış çamaşır kokusuyla ne elde etmeye çalıştığını da anlayamadım. :D
Haber yapmak için açtığınız soruların ardına her defasında iliştirdirdiğiniz konuyla alakasız sorular absürt oluyor bence , daha yaratıcı olmalısınız sorudan kopmadan 🙃
Öncelikle başlıktaki ilk cümle ile ikinci cümle tezatlğı.😁
Aptallık rezilce hareket be mal be hadi böyle pis ruhun var, koklucan ıslak olanı koklamak ne :)) ayrı sacma o da ondan da mı zevk alıyon. şu hareketi yapma cesareti buldu kendisinde mal.
"Yakalanan şahsın tayt koklamayı sevdiği öğrenildi"
Yazacak başka bir yorum yok bunun üstüne
Off hep bu yumuşatıcilarin yüzünden o kadar güzel kokuyorlar ki adamcağız da dayanamamış koklayıp gitmiş ne var ki bunda 😀😂
M4l bunlar yemin ediyorum hadi ben sütten çıkmış ak kaşık asla değilim ama Allah bunlara akıl fikir hidayet versin
Çok iğrenç ya böyle durumlarda o taytı ona giydirip meydanda dolaştırmalısın aslında sonra kendi taytını güzelce koklayabilir.
🤣🤣🤣🤣 şu ülkede bir herkes onları takip ediyor zanneden paranoyak kızlar birde böyle kenar mahalle abazaları yüzünden neler çekiyor
"Tayt koklamayi sevdigi ogrenildi"
Fscsgdgd
Abi bu kadar da olmaz dedigimiz ne varsa bi ustunu görüyoruz 🤦
Bun insanlara nolmus sapik ne kadar çoğaldı 😔
Sağkınlığında böylesi, Allah Hidayet akıl fikir versin.
burada bir magdur varsa o da tayt. Kadına ne oluyor😄
Cins cins sapıklar var.! 😱 Peki bu sapığın benim oturduğum yerde olması 😑
Tayt giyme
Espiri yapmıştım zaten haklısınız, ülke olarak maalesef böyleyiz ciddi eğitime ihtiyaç var, ama vajina kokusu tayt a geçmesi onu koklayarak zevk almasının açıklanacak bir yanı yok ciddi destek almalı
Biber gazını adamın g tune so kacaksin
Eleman omonun kokusana hayran kalmış 😂 Allah akıl fikir versin
Neden yabancı ülkede bunlar olmuyor da bizim ülkemizde oluyor çünkü bizim ülkemizde cinsel açlık var
arkadaşım bu insanlara ne oluyor anlamıyorum harbiden..
Tayt koklayan sapıktan nasıl eşofman mı tayt mı rahat konusuna geçtik ben orada kaldım 🤔
orta okuldayken antrenmanımız sonrası kızların idmanı vardı, bir kız vardı çok hoşlanıyordum. o gün bilerek ağır ağır giyinmiştim en sona kalmıştım. sonra gidip o kızın montunu koklamıştım :D tabi ben hoşlandığım insana olan sevgimle yapmıştım, cinsel bir şey yoktu, zaten pek bilmezdim.. bunun yaptığı hem sapıklık hem de kocaman erif, kendine de mi saygın yoktu yuh sana.
İnsan dışarıda gezmeye korkacak bunun yasida genç değil. Bu sitede de sapıklar var tedavi olmalılar ciddiyim
Tayt giyenler de bilerek ya da bilmeyerek sapıklık yapıyor. Çünkü o taytın seksi olduğunu bilerek giyiyor. O zaman karşı taraftan ne bekliyorlar. Kuzu kuzu bakmalarını mı yoksa kurt gibi bakmalarını mı!
Tayt daha rahat ama ne bu sapkınlık ya milletin kıyafetini çalmış bildiğin çok üzücü.
Yumoş seviyor herhalde yoksa bunların kirlisi makbuldür
Tayt koklayan sapık sorusunu nasıl tayt mı eşofman mı rahata bağladın helal olsun
İnstagramda taytımı yırtar mısın diyen hesaplar bunun kesin
Gülsem mi sapıklığından şoka mı girsem bilemedim
Bu ülkedeki bütün erkeklerden korkuyorum tanka binip hepsine ateş edicem
Adam yokluktan ne yapacağını şaşırmış
Gülelim mi ağlayalım mı bilemedim.😅
Ruh hastalari bu ülkedeki erkekler potansiyel tecavüzcü burdan bile girebilirsiniz
Damacanaya tecavüzden sonra bu normal geldi fmcfkckd
Eşofman daha rahat hiç tayt giymiyorum
Allah ım bunlar şaka oldun lütfen 🤦♀️
Allah'ım neler gorcez daha yaa
Tuhafmış, muhtemelen akıl hastasıdır.
Millet kafayı yemiş
sapkınlıkta kaçıncı evre cidden ya bıktık artık.
abi soru nasıl başlamış nasıl devam etmiş ckckc
adam belki burnunu siliyodur 😂😂😂
İnanmiyin bunlara hepsi düzmece...
Utanmiyor bunlar ya hastalik resmen
Dayi gurme olmus galiba 😂😂😂😂
taytı nerden bulmuş sapık oğlu sapık
fjgafgksadjfhdsaf bence kapri daha rahat :d
Adamın burnu aktı belki ona sildi 😅😅😅
Türkiye = sapıklar ülkesi
SJSKSİWJNSKSSOSOKSNSHZYZYSGSJSJSNSN
Allah akil versin
Manyak bu millet