Selamlar. Herkese iyi bayramlar. Ukrayna Devlet Baskanı Zelenski bir beyanatında "Rus turistleri geri çevirmediği için Türkiye'ye kırgınım" demiş..ZelenskiBu haberi gördüğümde ilgimi çekti ve yorumları okumaya başladım. Bizim milletimiz gerçekten çok yaratıcı ve komik. 😊
Bu habere karşılık; - Burası aile apartmanı mı diyende var. - Amerika'ya güvenip NATO ya kafa tutarken bize mı sordun diyen de..Peki Zelenski kırılmakta haklı mı?
Amerika bile rus turistlere yasak koymadı o kadar ekonomiye rağme. Biz etsiz butsuz halimizle mi rest çekeceğiz? İki gün sonra bizle de düşman olur , avrupa ülkeleri ve abd kılını kıpırdatmasa dost biz ise ne yaparsak yapalım enayi veya düşman görülmekten başka bir sonuç alamayız. Niye sana güvenip kendimizi yakalım Zelenski bey.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu ülkede büyük birer Rus sevdası var bunu unutmuş kendisi ve konu büyük ölçüde ekonomi ve tabiki ne olursan ol yine de gel diyen bir milletiz biz... 😅
Baksın işine hadi ülkesini bı inat uğruna ateşe atan kendisi şimdi Türkiye'ye mi laf yapıyor Amerika'nın ağzı ile konuşuyor piyon işte boş bir adam kimsenin ciddiye aldığı falan yok bunu Putin bu piyonla mı masaya oturacak bide yazık Ukrayna halkına
Ben Rusların da bu savaştan memnun olduğunu sanmıyorum. Onlar da savaş karşıtı eylemler yapmışlardı. Dünyanın her yerinde savaş var. Ülke çıkarları doğrultusunda herkese posta koyacak bir güce sahip olduğumuzu düşünmüyorum.
yahudi lobisi ve amerikanın rusya politikaları icin özgurluk masalları ile kendi halkını felakete surukleyen bir liderin bunamıs sıkayetleri :) iyi bayramlar Funda.
Biz hiçbir zaman olaya taraflı yaklasmadik. Rusya'dan tamamen kopmayı hiçbir zaman kabul etmedik. Haksız tabiki. Ruslara karşı değilsin ki sen zelensky Rus halkı ile mi dusmansin da halka yaptırım istiyorsun kendi çıkarlarımızı düşünmek zorundayız.
Önce haddini bilsin sonra kendisi ziraa Amerikan köpeği ulan biz olmsak Rusya anasını belleyecek kodugumun comari sen Türkiye'ye dil uzatacak kadar kendini ne sanıyorsun kardeşim
No money, you understand me? Para yok para yok kırgınmış napalım sizin kadar özgür ekonomiye sahip değiliz biz. İş başka arkadaşlık başka Bay Zelenski biz de böyle yani işine gelirse. 🤷♀️
Zelenski yaptımiz iyiliklerde sonra kırgın olmasi değişik iha ve sihalar savasin gidişatını degistirdi Biz en başta zaten tavrimizi ortaya koyduk biz tarafsizıź
Iş başka arkadaşlık başka. Bayraktarları da ver lan o zaman sarı pipi.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kırılmakta haklı değil. Sen kimsin yani. Ve birde Erdoğan asla kısıtlama yapmazdı ruslar hakkında adam parayı onlardan yiyor. Senelerdir nasıl mültecilerin üstünden para kopardılar şimdi Rus turistlerle de aynı