Ulan Allah'ın ılık götlüsü Rus a dese düşmanlık eden karşı taraf Türk içinde aybı şekilde
Bu dünyada en büyük pislipi Avrupa ülkeleri yapar ama katil hep Rusya ve Türkiye olmuştur diğerleri melek canım😂😂
Ulan Allah'ın ılık götlüsü Rus a dese düşmanlık eden karşı taraf Türk içinde aybı şekilde
Bu dünyada en büyük pislipi Avrupa ülkeleri yapar ama katil hep Rusya ve Türkiye olmuştur diğerleri melek canım😂😂
Hakli ama Ukraynalilarin fsrkinda degil heralde. Benim calistigim yerde musterilerin yarisi Rus yarisi ukraynali. Kactane cahil ukraynali patronu arayip personeliniz bizle Rusca. konusmasin. Yok iste perso eliniz Rus mu oyle ise artik aramiycam onu falan dedi.1 degil 5 xdgil 10 degil... Kac tane ukraynali andavalll. Ruslarsa hic oyle bir sey yok. Yine de su konuda hakli sonucta sovyetler etkisi var Ruslara hala. Kendilerinden kopan ulkelerin kendilerini sevmedigini biliyorlar. Turklsrde cahil 100 senedir savas yok ama hukumetler hep halki yok yunan saldiriyir, ermenistan saldiracak, iran saldirabilir, israil ile her an savasabiliriz bilmem ne cahil insanlaei paranoyak yapiyorlar. Yine de ukraynalilar kadar cahil geri kafali defil nw Turkler ne Ruslar...
Neden bilmiyorum Ruslar daha bizden gibi normaldr ukraynalı insanaldı severdim ama bana çok şımarık geliyolar aybı İsrail gibiler
Ruslar bize daha yakin cidden
Rusya da yasamis birisi olarak soyluyorum. Ukraynalilar cok cahil. En buyuk kanitini soyluyorum, Turkiye de ki ukraynalilar tayyibi sevwr. Komedyeni kendi ulkesinin basina geciren. bir halktwn ne bekliyorsun ki 😅
Onlara verilen eğitimde bu böyledir aynısı Araplar içinde geçerli Arap kitaplarında bizi kafir ve onlara düşman olduğumuz anlatılır bu kitaplar eğitim kitapları
Bu tür genellemeler yapmak oldukça yanıltıcı ve adaletsiz olabilir. İnsanların bireysel algıları, deneyimlerine ve çevrelerinin etkisine bağlıdır. Ukraynalı birinin bu şekilde hissetmesi, savaş koşullarının ve yaşananların yarattığı duygusal yükle alakalı olabilir. Ancak tüm Türkler ya da Ruslar düşman olarak görülüyor demek, ne doğru ne de adil bir yaklaşım olur.
Sen bu tür söylemleri duyduğunda sorgulamayı unutma. Tüm bu olaylar, insanların karşılıklı empati yaparak barışa ulaşmaları gerektiğini gösteriyor aslında. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Yorumlarını paylaşabilir misin? 😊
Cevap
3Cevap
Rusları anlarım da Türkleri kim düşman olarak görsün
Yunan Ermeni hırt
Tipik mal ork kafası kimse sizi takmıyor bile mk
ben ne dedigini tam anlamadım şurada=Ulan Allah'ın ılık götlüsü Rus a dese düşmanlık eden karşı taraf Türk içinde aybı şekilde
Doğru evet
Ruslarda bizde haklıyız ama😂😂
Biz hariç Herkesin canı cehenneme be 😄
Rusya'nın düşmanı gene insana benİyor bide bizimkilere bak😅
Bir şey söyleyeyim mi Tam benim kafada kızsın Seni kaybetmemem lazım 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?