https://i.vgy.me/z73SoM.png
buda 2020 yılında söz konusu başka bir din oluncaki tavrı
https://i.vgy.me/pxcq4k.png
Şirin payzın nevşin mengü bunlar gerçekten neyse..
İnsanların inançları ve hayat şekli ile en çok muhafazakarlar dalga geçiyor ama ne hikmetse kendileri başta oldığu halde her şeyin de mağduru kendileri ve asla kendilerine laf edilmiyor. Gereksiz provakasyon yapıyorsun. İnsanların hayat tarzı seninkine uymak zorunda değil. Üstelik siz her şeyle dalga geçiyorsunuz. Bu mantıkla misvak kapatılması gereken bir dergi. Defalarca kez ceza alması gerekirdi.
Muhafazakarlar dün alay ettiğinde bugün nasıl karşında duruyorsak
Bugün İslami değerlerle alay edildiğinde yine karşında duracaksın ki 3 maymunu oynuyor demesinler.
Kutsal değerler alay edilecek kisvede değildir, İnsanlar o inanış biçimine göre yaşam sürerler,
Özgür düşünce adı altında alaycılığı yaşam tarzı bürünenlerden biriysen partimin iktidarda olmamasının bir diğer nedenide sensin!
bak sana 2 görsel göstereceğim.
Nevşin Mengünün konuyla alakalı ilk tepkisi
buda 2020 yılında söz konusu başka bir din oluncaki tavrı
Kusura bakma da sen nevşin mengü'yü ciddiye alıp onu seküler kısma koyuyorsan ahmaksındır. Nevşin bir kere Almanya tarafından fonlanan bir köpek. Yaptığı haberlerde bağımsızlık 0. Kaldı ki gösterilmiyor. Misvak kapatıldı mi? Ki misvak çok basit bir örnek. Çok daha kötü durumlar var. Bu hakaret değil. Allah'a1söven yok. Hoş değil evet ama kimseyi işinden edecek bir durum da değil. Bu mantıkla misvak kapatılması gereken bir dergiydi. Her olayda ülkenin şoğunluğu iken yine kendinizi mağdur göstermeniz konik.
Burada tek taraflı bir suçlama var aksi iddia edilene kadar. resimdeki kişiler gerçekten calisanmi. Resim 27 nisanda mi çekildi.
kadir gecesi hakaretini yazan kim. O masadaki onlarca insanlarin savunması nerede kimsenin ifadesi açıklaması yok. proveke edilmiş olabilir. kimse bunu kolay kolay yapmaz bu ülkede
gerçekten çalısan canım , pegasusta konuyla alakalı açıklama yapıp işlerine son verdi,
açıklama yapılacak bir şey yok direk hesaplarını sildiler,
ki bu bir oyun bile olsa (akp kanadı tarafından kurulmuş bir oyun)
bizim idiotlar o rezil insanları yermek yerine savunarak tuzağa düşmüş oldu.
O masada kaç kişi var saydınmi ve resim net değil bana kalırsa birkaç gün sonra tam neden çıkacaktır. birisi yazdı diye onlarca kişi suçlanmaz. digerleri biliyormuymus bu yazıların yazıldığını
diğerleri bu işten sıyrılabilirdi, hesap kapatıp kaçmak yerine çıkıp "bizim bu işten haberimiz yoktu, bizim suçumuz yok, hakareti eden hesap sahibi hepsi onun suçu, biz asla böyle bir şeye kalkışmazdık" gibi,
bunun yerine toplu hesap kapatarak ya da açıklama yapmayarak suçu birlikte kabul ettiler.
Ben inanmıyorum göreceğiz yakında çıkar olay hepsimi ateist bunların hepsi içki içiyormu eminmisin bununda vebali var iftiraya girer
Cevap
3Cevap
Solcuyum kardeşim fakat bu paylaşımda pegsus kadir gecesi alkol içmesi ne derece mantık ve dine karşı bir alay konusu olabilir böyle bir şey mümkün değildir ve asla asla bunlara saygı duymam saygı duyulacak bir şey değil bu kutsal değer ile alay edilmesi nasıl bir onun yaşantısı ya vs denilebilir olmaz
Ve dostum yorumları da okudum sen gerçekleri sorgularken yok insanların hayatı diyorlar vs vs boş ver en iyisi kafanı yorma bir şey anlayamazsın
Anlatamazsın*
Madem bu kadar duyarlılardı, Kelamullah olan Kur'an suresiyle "Bakara-Makara" diyerek alay eden deyyusa bir şey demediler, üstelik birde büyükelçi olarak atayıp ödüllendirdiler
Belki de partiler yüzünden kutsal değerlerle alay edilmesi oranı artmıştır
orasına ne şüphe.
Akape koca ülkeyi züktü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?