Aptl fosil dnsjnsks ya sen kendini benden üstünmü göstermeye çalışıyorsun daha okuduğunu anlamayan düşünce yoksunu insansın sen benim seni taktığıma yorum yazdığıma sevinmen lazım belki bu konuşmadan sonra kendini geliştirirsin diye sen ve senin kafa yapın bu ülkede sadece fazlalık beyinsiz amip
Ula biz kime guvenecez malum partiyi sevmiyorum hdp zaten o ç iyi parti desen daha yeni Chp desen Atatürku sömürüyor bir MHP vardı oda gitti kendini akpye teslim etti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sosyal hizmetler süper artık bilgilerimizi alıp evimize bomba döşerler hizmetde sınır yok
sonuçta teröristte şunu o komedyen beynin düşünemiyor 20 milyon kişiden bir layık kişi bulunamadı mıda teröriste o iş veriyorlar ama sen boş ver
senin yaptığın ironiye enbesil
Mlmısın canım benim bunu kim görse ironi olduğunu anlar evimize bomba döşerler diyorum azcık düşün okumak önemli değil o beyni azcık yor
ancak senin gibi enbesiller bunu bu şekilde yazabilir canım herf
Mağrandan çıkıp geliştir kendini benim gibiler yeni nesil sen 1 olay düşünürken ben ve benim gibiler 5 olay düşünüyoruz aciz insan
Aptl fosil dnsjnsks ya sen kendini benden üstünmü göstermeye çalışıyorsun daha okuduğunu anlamayan düşünce yoksunu insansın sen benim seni taktığıma yorum yazdığıma sevinmen lazım belki bu konuşmadan sonra kendini geliştirirsin diye sen ve senin kafa yapın bu ülkede sadece fazlalık beyinsiz amip
bir hadi ordan gittt artık ezik embesil
Laf bulamamak aciz varlıksın
hadi defolburdan artık
Şerefsizler ya haysiyetsiz trollerden ses yok terör partisi
Mafyayla iş yapanların da bakan olduğu, oğlu kokain ticareti yapanların bakan olduğu bir ülkedeyiz.
Sence hangisi daha büyük fiyasko?
hepsi iddaa iddaayı yapanlar kim ona bakmak lazım.
ki bu dediklerin doğru bile olsa bu teröristin binlerce insan işsizken ibbye alınmasını haklı çıkarmaz
İddiayı kim yaparsa yapsın araştırılmalı :)
kim araştıracak hadi sende yüce divan filan dede rahatlayalım
Savcılar.
Savcılar nerede?
Ula biz kime guvenecez malum partiyi sevmiyorum hdp zaten o ç iyi parti desen daha yeni Chp desen Atatürku sömürüyor bir MHP vardı oda gitti kendini akpye teslim etti
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!