https://antalyaulasim.web.tv/video/antalyada-belediye-otobusunde-kavga__sxanz4uwmu6

Otobüs vb. toplu taşıma araçlarında böyle kişiler oluyor maalesef. Kendini evinde zanneder gibi parfüm vb. sıkıveriyorlar. Hal böyle olunca da zaten yeterli hava olmayan ortamda daha ağır bir koku oluyor. İnsanların biraz düşünceli ve saygılı olması gerek. Olaydaki kişi de açıkça uyarılmasına rağmen inatla devam etmiş bu eyleme. Tabi ki şiddet görmesi yanlış ama o kişi de resmen şiddet görmek için sınırları zorlamış.
Bazı SLK lar beni döv diye ısrar ediyor çok denk geldim böyle dayak yemek için ısrar edip yanlış yapan insanlara bu haberi daha öncede duydum aynı olaymı bilmiyorum ama parfüm sıkan bayağı tahrik etmiş insanları bu dünyayı tek başına yaşamıyor kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok edebiyle dursa olay buralara gelmezdi 😄
Yumruk atmayı bilmeyenleri dövmekle adam olunmaz
Özellıkle milleti kışkırtmış ama. Hani zaten sıkmış olsa otobuse binse millet neden parfüm sıkıyorsun demez zaten. Otobüste zaten nefes almak zorlaşıyor üstüne parfüm sıkması otobüsün içerisinde yanlış. Astımı olan insanlarda var. Uyarılmasına rağmen tekrar aynı şeyi yapıyor. Onunda ruh sağlığı bozuk bence.
bilinçli yapmış dayağı hak etmiş
Cevap
15Cevap
Otobüste, toplu kapalı alanlarda parfüm ya da koku sıkılmaz. Düşüncesizlik ve bencilliktir.
Ortamda sıkmak ile evde üzerine çıkıp dışarı çıkmak ayrıdır.
En fazla uyarırım, neden döveyim?
Sebeb ne olursa olsun, şiddetin her türlüsüne karşıyım.
Şiddet hiç bir sorunu çözmez.
Aksine daha çok sorunu çıkmaza götürür.
Şiddet'e Hayır 🖐
Sokak ortasında küfür etmek ten tutun da neler neler var.
Bunları protesto etmez gider saçma sapan olayları protesto ederler.
Sonra da bu memleket niye böyle
Dünya nın her yerin de var aslın da
Onlar bu kadar baskıcı değil Halk değil Güvenlik kuvvetleri müdahale ediyor
Bura da ise Anayasal olarak suç kapsamına girmiyor.
Bu yüzden de İş toplumsal şiddetlere Ve Gördüğümüz Adil olmayan Bir Kaus ikilemine dönüşüyor
Kızlar Bir Adım Öne arkadaş biraz kaşınmış sanki kaç kere uyarmışlar hele oruçlu olunca parfüm kokusu hiç çekilmiyor parfüm tabiki kullanıyorum serviste otobüste kötü koku yayıldığı zamanlarda parfüm değil ama deodorant sıkarım o daha ucuz
Bu ay herhalde hiçbir şeye bu kadar gülmedim : ''Parfüm sıktığı için dayak yiyen yolcu artık otobüste parfüm sıkmayacağına dair söz vermesi üzerine otobüsten aşağı indirildi.''
Bilinçli dayak arzulayan genç...
Dsnspsndlsnsk işte dışavurumum. Parfüm sıkanları bende hiç sevmem. Aşırı sinirleniyorum boğuyor beni. Maalesef herkes parfüm kullanıyor. Kullanmıyorum.
bende alerjik astım var ve yıkanmak yerine parfümle duş yapanalr yüzüdnen bir gün hastanelik olacağım.
aşırı rahatysız oluyorum
toplu taşımada parfüm mü sıkılır yahu?
Toplum icinde hareketlerimize dikkat etmeliyiz , seven var sevmeyen var. Surekli tekrarlamasi tahrik unsuru. Lakin yinede uzuldum ben. Dövmelerine gerek yoktu. Otobüsten indirselerde olurmuş.
Kapalı ve toplum içinde parfüm sıkılmaz ama dövmeyi de meşru kılmaz o kadar dayağı yedikten sonra söz vermesi komik olmuş. Canı dayak yemek istemiş demek ki.
Benim parfüme alerjim var birisi yanımda sıktığı zaman gözlerim kizarar ve yanmaya başlar bu yüzden toplu taşımalarda böyle şeylerin sıkılması iyi bir şey değil
Millete leş gibi ter kokularını koklatmak ne kadar etik😂 sıkan kişide de suc var tahrik etmiş resmen
Allah Akıl fikir versin bir yanlışı diğer Yanlışla örtbas etmek Ülkede Milli Spor Haline gelmiş.
Ayıp çok ayıp yanlış hareketler.
Dövmeleri yanlış olmuşta parfüm sıkan kişide sıkıntılı belli ki. Sıkmak yasak cümlesinin nesini anlamamış acaba inince sık. Çok mu acelesi var
Dayağı hak etmiş de hiç bir farklılığa tahammül kalmadı ülkede.
her şey kurallara riayet etsin birbirine benzesin.
İstedikleri ülkeye ulaştılar
Hahhajajja ay gülüyorum ya ne saçma insanlar var 😂😂😂
Araçta kullanmıyorum, genellikle evden çıkarken sıkarım.
Az bile yapmışlar. Milletin akliyla dalgami geçiyor puşt
Parfüm ve deodorant yasak o zaman keşke ter kokusu da yasak olsa
Dejavu oldum sanki daha önce de böyle bir olay yaşandı diye hatırlıyorum
Ama komik yani niye hep bunlar bizim ülkemizde oluyor
Yeminle güldüm ya ne hale geldi bu insanlık
Güldüm ne gicikmis 😄 yapma işte
Parfüm sıkıp dayak yiyen ilk insan olabilir 🤣🤣
videoyu ben mi yanlış izledim. Benim gördüğüm genç iyi karşılık vermiş dayak yemekten çok atmış gibi
Asiri olmassa rahatsiz olmam
Hak etmiş ne diyim ki daha ne yapsınlar.
Ya iyide durmadan niye parfüm sıkmış
Kim yapmışsa da eline sağlık
Antalyalı lar agresif dır
Trajikomik olmuş 😀
haketmiş
Hak etmiş malak
Evet kullanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?