Kürtleri kim katlediyor Türkiye'de?

Hani bazı Kürtler diyoya sürekli Kürtleri katledip duruyorsunuz nezaman yaptık bunu ben hiç hatırlamıyorum herkes eşit Yoksa irakda Suriye'de teröristleri öldürüyoruz omu zorunuza gitti? Bizim yeni dostumuz Ukraynalı insanlar iyi o insanlara yardım ettik sizin gibi nankör degiller Allah ülkeme iftara atan ermenininde ülkemi bölmeye çalışan kurtdunde ermenininde Allah belasını versin Ermeni soykarimi diye bişey olsaydı bugün dünyada birtane bile Ermeni dölü olmazdi o köpekler Osmanlı'dan Lübnan a gitti orada da. Avrupa'ya göç etti köy köy basıp insanları katleden terörist Ermenileri burdami tutcakdik bu Ermeniler padişaha bile sukiast duzenlemisler bu Ermenilerin cok sevdiği Rumlar varya Bizans imparatoru varken insan yerine bile konulmazdi Bizans imparatoru bile bizden aklı çıktı elim Rum adamı bile hissetmiş bunların nankör olduğunu
Ermeniler :Pkkk Asala Ermenilerin hepsi benim gözümde terörist bebek katilidir can dusmanimdir keşke cidden Ermeni soykarimi olsaydı bunları kökenden temizledik bu dünyadan gerçek soykarim arıyorsan Afrika'ya bak cezayire bak Polonya'nın yahudi insanalra yaptıklarına bak o Yahudiler evlerinde oturuyordu O insanlar evlerinden alınıp zorla sabun yapildilsr😡canlı canlı fırınlara atıldılar Cezayirliler sadece bağımsızlık olmak istemişti teröristlik yapmadılar 5 milyon insan katledildi kadınlara tecavüz edilip Çıplak fotoğrafları çekildi erkeklerin kafaları ile fotbol topu oynandi gerçek soykarim budur
Kürtleri kim katlediyor Türkiye'de?