AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kanka Şanlıurfa yı bağımsız yap 😂😂 2009 da akp küsken bağımsız çıkardık 😂😂
Olmamışş akp daha çok yer alır CHP'de bu kadar yer alamaz
CHP alsa alsa İzmir'i alır yine 😂 İstanbul ortaya karışık gibi bir şey olur bence bu sefer, zafer çok hızlı geliyor bakalım hayırlısı
Ümit özdağ bu seçimi alır
Ne chp si yahu hdp ile birlikte yürüyen teröristi tutan bu ülkede oy alamaz. Ak parti de alamaz bu seçimleri. Bu seçimi Zafer partisi alacağını düşünüyorum
Hangi. dusunce ile
@XxxxBlackxxxX Suriyeliler gönderilecektir düşüncesini savunan bir parti.
Hangi dusumce ile bunu savunuyor
Hersey bu suriyeliye mi. kaldı yani bunun icin mi bir secim?
Olaylara at gözlüğü ile bakmayın biraz da dunyaya bakın neler oluyor
Bence fatih erkbakan bile çok alcak bu seçimde skksks
At gözlüğü ile bakmayın geçmişe bir bakın ve bu iş araba degistirmeye benzemez
@XxxxBlackxxxX Öncelikle Hdp nin yanında bulunup Atatürkün kurduğu güzelim partinin içine eden chpyi hangi kafayala savunuyorsun. Kemalin suriyede ev yapacakmış suriyelilere. Zafer partisi ümit özdağın fikirleri cumhuriyetçi ve Türk insanına yakışır bir düşünceye sahiptir. Ülkemin genel problemi ve en önemli problemi mülteci sorunudur tabikide bunu öncelikli ele alacak. Siz at eşek gözlüklerinizi çıkartın. Ayrıca böyle bir tablo hazırlayanın fikirleri ancak böyle olur sizdede suç yok
Valla bence zafer partisi ya da erbakan partisi alsın gerisi çöp akp de chpde çöp
Gereksiz konusmayın oncelikle en buyuk sorun bu degildir..
O insanlar buraya keyiflerinden gelmediler.
Ve hu zamana kadar keyfi olarak burada tutulmuyorlar jimsese istemiyor zaten bunu.
O bahsettigin. parti de daha once chp de yer alan birinin partisi ne bekliyorsunuz.
Bu cumhuriyetciliginiz sizi nereye vardırdı bi gecmise bakın?
Ve son 20 yılda ki degisimlere vir bakın ulkedeki ve diger partilerin yaptıklarına?
Ya bi boş konuşma bu ülke ekonomi battı daha neyi anlamıyorsunuz öğretmen vs ataması baya durdu ekonomi çöktü Suriyelilere vatandaşlık veriliyor akp gitmesi en doğru 5 lira bile bozuk para oldu ekonomi küçülüyor 500 lira 100 lira değeri yok
Herşeyi ekonomi ki sanıyorsunuz?
Bu zaman. kadar birsey olmadı da simei mi bir anda boyle herseyden sikayetci hale geldiniz?
Birseyin kuculdugu yok
Zaten bir kriz vsr tum dunyada aynı zamanda pandemi ve bir savas var ve birde bizim. ekonomik savasımız var
Ama. siz de gelmis ekonomi battı diyorsunuz once bir ekonomi nedir onu bilin ve batmak nedir onu ogrenin.
@XxxxBlackxxxX Ülkemin sorunu ne? Ülkemin sorunu bu savaştan kaçan insanlara benim tarihte atalarımın kan döktüğü topraklarda ellerni kollarını sallayarak vatandaşlık almaları. Elektirik su faturasını geç o lar birşekilde hallonur. Önemli olan gelecekte bu itler gibi üreyen mülteciler yüzünden Vatanımızda azınlık durumuna düşeceğimiz. Ayrıca toprak için hak iddaa edecekler. Kadınlarınkızları sokakta taviz ediyorlar Bu mu Atatürkün kurduğu Türk devleti!! Her yerde arapça tabela…!!! Ben faşist bir insanım ve Ülkemin geleceğini düşünmek benim vazifemdir. Akp nin yaptığı güzel şeyler tabikide var bunları inkar etmiyorum lakin miladı doldu artık yapamıyor olmuyor. Mültecileri ve kaçakları barındırdığı için bu seçimde asla istenilen oyu alamayacak, ayrıca oy almak için vatandaşlık veriliyor mültecilere.!! Siz geçmişte yaşamaya devam edin bizler için geleceği düşünmek daha mühimdir.
Ya koyun olduğunu söylesen konuşmazdım ama o akp nin sonunu gelcek inşallah Allah ın izni ile dini kullanıp ülkenin @nsını iktiler
Ayrıca bence siz beyninizi bir zemzemle yıkayın anca yerine gelir
Akp bitmiştir eski akp kalmadı artık ülkenin anasıni ikiyorlar elektrik faturası attı o su arttı doğalgaz %200 artı hepsi market ürünlerine %200 zam geldi yağ bakliyat %200 zam geldi telefon faturasına %200 zam geldi ulaşım %200 zam geldi içme suyuna bile yarım litresi 2 3 lira en ucuz bimde bile %500 zam geldi ona bile kaldıkı 2023 yalandan ibaret bişeydir 2023 de ülke daha kötü olacaktır kaldıki en ağrıma giden bu suriyeliler bizden değerli o kadar çanakkale savaşında alınan ülke savaşsız kaybettik biz vede vatandaşlık veriliyor yazık oluyor ülkeme ağrıma giden bu
@süperstaralem1642 kesinlikle katılıyorum söylediklerinize. Ama bu millete ne dersek boş birgün idrak edecekler ama ogün çokkkk geç olacak
Yemin ediyorum kalbim bazen ağrıyor bu durum yüzünden kafami dağıtıyorum ya yazık değil mi güzelim ülkem bu s*kt*m*n @rspu çocuklarını aldilar bak bakalım başka devletler aldılar mı hayır aldı ise düzenli aldı vatandaşlık vermedi bizim ülke akp oy almak için süri lerden vatandaşlık veriyor yallah suriyleri hepsini ölse bile gönderilmeleri lazım yoksa yakında ülke kalmayacak anlarsınız
O vatandaslık oy iicin verilmiyor
Ve onlar keyiflerinden durmuyor burada bu arapca tabelayı ben neden gormuyorum o. halde?
Ve bilmedigin kisiye nasıl oy verirsiniz icraatı belli olmayan kisiye.
Bu faşistlik ile de bir yere varamazsınız.
Sadece 5 milyon evet az degil ama. biz bu durumda azınlık olmayız bir kac yılda.
Sacma konusmayın mantık dısı konuayın.
Ve zaten uygun ortam oldugunda ve yeri geldigin de onlar da kendileri gidecekler
Eğer suriyeliler gider ise lütfen kardeşim yanında sende gider misin lütfen @XxxxBlackxxxX O kadar mantık dışı boş konuşuyorsun ki git @mk akp de işe başla sizin gibiler yüzünden bu güzelim ülke skliyor yeter artık cidsen yeter ne 5 milyon en az 10 milyon süri var hepside kaçak resmi olan yok denecek kadar az vede yardım hat safada ülkede kendi gençleri ağzı kokuyor süriler bizim milletten rahat yaşıyor askerlik yok son olarak kendi milletini satan insandan hayır gelir mi ya ama sende o akıl yok sende süriler gibisin belli
Vede sor bakalım @mk hangi suriyleri gidicek hiçbiri gitmez zorla göndersen bile ülke vatandaşlığı var #p₺@l çogusunun
@XxxxBlackxxxX sen trabzona gelde gör. Ayrıca istanbuk ve diğer büyük şehirlerdede görebilirsiniz o arapça tabelayı. Ya siz kendinizi kandırın Türkiyede yaşayan akp seçmeni anketteki oyu baya düştü nasıl oy kazanılır diye vatandaşlık veriliyor bunu çocuk bile anlar. Ayrıca bayramdada gitmelerine izin vermiyorlar kısıtlı gidecekler göndermiyorlar bile. Çıkın şu rüyadan be kardeşim uyanınnnnn
Bırak ya koyun beyinli insana ne dicen bende akp liydim şimdi utanıyorum kendimden ne slkmışım diyorum ya kendimden bu yüzden hep utancam bak bakalım yeni nesil z kuşağı gençler akpye bi tokat vurcak bam o zaman görürsünüz
Zafer partisine yer aç ordan
Şey olmuş biraz şeyyy komik 😂
niyet guzel o yeter :)
Karadeniz yanlış olmuş kdkdkdkd
Bayağı bi ütopik olmuş
Apk olmasinda
O olmasında kim gelir ise gelsin razıyız valla bıktık ya bıktık
Aynen kardesim
Chp o kadar oy alamaz bence
Akp yine kazanır gibi geliyor bana
😂😂
Chp mi alıyo yani seçimleri