Mültecileri savunanları gördükçe bütün sosyal medyadan nefret eder oldum. Cidden ülkeye gelen sözde mültecileri burada da seven var mı?
İşgalci
Mülteci
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mültecileri savunuyorum.
Çünkü onlarda insan, her insanın olduğu gibi yaşama hakları var.
Namusuyla otursa bile, sırf mülteci olduğu için ezilmesine benim vicdanım müsaade etmiyor.
Mültecileri savunmuyorum.
Çünkü onlarda insan, her insanın yaptığı gibi zaman içinde hak sahibi olma fikrine kapılıyorlar.
Ayaklanıp, hak talep etmeleri ve ait olmadıkları ülkeyi eleştirmeleri, misafir olmalarına izin verdiğimiz halde ülkemizi kötülemeye kalktıkları için Türk kimliğim, gururum ve sinirim burada barınmalarına müsaade etmiyor.
Onu bildirecek kişi biz değiliz maalesef.
Biz mi izin verdik mültecilerin gelmesine?
Ben böyle bir şeyi onaylamadım.
Peki, o zaman göndermek için bir adım at.
Ben uğraşmak istemiyorum açıkçası, umurumda bile değil xd
Sanayi ve üretim alanlarında insan ihtiyacı duyarsın Almanya, ABD ülkeleri buna örnek.
Özellikle biz Üretici değil Tüketici bir ülke olarak ve pozitif azaltıcı nüfus politikası uygular iken neyimize güvenerek bu kadar Afganı, Suriyelisini, Pakistanlısını aldık anlayamıyorum ne fazla bu din kardeş sevdalılığı.
Ülkemize aldığımız insanlar zaten Osmanlı zamanında İngilizler ile arkamızdan vurup Ermeni soykırımında Ermeni bayrakları sallayıp sokaklarda Türk ve Azerbaycan bayrağı yakıp bizlere Barbarlar diye hitap edenler yetmediği gibi Akdeniz sorununda Rum destekçisi olanlar..
Ve bunların sayısı bugün 10 yarın 30 milyon olacak..
Üzücü kısım Kilis te doğan her 3 çocuktan 2 si Suriyeli..
Her gün ayrı taciz haberi haberleri karşımızda.
Adam gibi muhalafet yok fakat mecburen de olsa muhalefete vereceğim gerekirse joplarla Rumların yaptıkları gibi bayram tatiline nasıl gidiyorlarsa o şekilde geri yollasınlar kalıcı olarak.
Mültecileri sevmemiz için herhangi bir sebep yok ki. Daha adamlar dilimizi bile öğrenmeyi çabalamıyorlar yani niye seveyim. Burada yaşamayı düşünüp dilimizi bilmemek ne demek ya. Amerikalılar bunu ne güzel yapıyor yani kıskanıyorum. Çok güzel devşiriyorlar. Biz ise devşirmemiz gerekenlere benziyoruz.
İzin veren kim? Senin başkanın sınırları açan kim yine senin başkanın sorgusuz sualsiz sapık okumuş diye ayırt etmeyen kim yine senin devlet başkanın. Afedersin de sen açarsan seni düt çok olur. Erdoğanın yaptığı da bu. Millileştirme felan fasa fisosuna inanmayın yabanilara satılan yerler kendi vatandaşına satılmıyor. Kimse gelip mülteciyi suçlamasın bende istemem ama problemin kaynağı belliyken buna takılmak saçma.
Çok uğraşsam daha kötüsünü yazarım
Sen böyle saçma soru için çok uğraştın mı
Cevap
4Cevap
Bana göre işgal ediliyoruz.
Bu durumdan rahatsızlık duyuyorum.
O gün gelince de işgalcileri denize dökeriz artık.
O mülteci sevicilerin döllerini işkence ile çekip mahremlerine dölleteceksin sonra bebek p*ç doğacak ensestçi in*eler zaten.
Bir gün mülteci olursan bu hissi anlarsın bro
Aynen, yaşamadan bunun alimi olunmaz
ülke karışmış özellikle İstanbul
hiçbirisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?