şaka bir yana Allah sahibine bağışlasın seni sevdiğine kavuşasın, çok güzel bir güzellik vermiş hakkıyla değerlendir bu imtiyazı onun sebebi benim şansım olmaz boşuna umutlanmayayım heyecanından kaynaklanıyor
rica ederim, amin inş gönlümde sadece idealim var bir gün film endüstrimiz global çapta büyüdüğünde ve bunun başında ismail diye birini duyduğunda umduğunun gerçekleştiğini varsayabilirsin neyse sağlıcakla ;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ne bilelim
ne çirkin şeysin sen öyle
😌😌😌
eminim bir bakan yanlış anlamasın diye sağına soluna bakıyordur hemen
Evet niye oyle yapiyorlar ki
şaka bir yana Allah sahibine bağışlasın seni sevdiğine kavuşasın, çok güzel bir güzellik vermiş hakkıyla değerlendir bu imtiyazı
onun sebebi benim şansım olmaz boşuna umutlanmayayım heyecanından kaynaklanıyor
Çok tesekkur ederim herseyin gonlunce olmasini diliyorummm 😌😌😌
rica ederim, amin inş gönlümde sadece idealim var bir gün film endüstrimiz global çapta büyüdüğünde ve bunun başında ismail diye birini duyduğunda umduğunun gerçekleştiğini varsayabilirsin neyse sağlıcakla ;)
Aga Kezban mısın sen ya bilmiyorsan neden görüş atıyorsun yemin ederim tam dayaklıksın kezbansu
boş ver git iki kisi konusurken ucuncu kisiye b***k yemek dusermis haberin varsa
Ya sen ne üslubu bozuk ne terbirsiz ilkokul çocuğu ayarında bir zavallısın senınle muhattap olmaya değmez yazma
İnsanlara hic bir sey yapmadan nasil batiyorum oynat bakalım 😎
@cocock12 biraz saygılı olun Lütfen !
Demek ki yerini bilmiyorlar