Türkiye Ermeni soykırımı yaptı diyen Azerbaycan-Ermenistan savaşında Ermenilerin yanında olan ve zeytin dalı harekatın da Türkiye'yi kınayan tarih boyunca çeşitli düşmanlık yapan ve yapmaya devam eden Filistin'e nasıl sevip sempati duyuyorsunuz özellikle Ramazan Bayramına yakın zamanlarda Filistin'e yardım toplamaya çalışan kurumlara bakış açınız nedir bir ülke düşmanını bu kadar sevebilir mi? Filistin bayrağı paylaşmak Pkk bayrağı paylaşmakla aynıdır nedenini merak edenler Filistinlilerin kaç Osmanlı askerini öldürdüğü nasıl arkadan vurduğunu araştırsın.
Tarihi herkes sallım sullum biliyor. Zamanen Filistinlilerin İsrail oğullarını toprağından kovduğunu ve çöktüğünü biliyor mu? Hayır bilmiyor. Savaş da her yol mübahtır. Şimdi İsrail Filistin'e en ufak bir mermi sıksa baby killer derler. Filistinin dediğiniz gibi Türkiye Ermeni soykırımı yaptı diyen Azerbaycan-Ermenistan savaşında Ermenilerin yanında olan ve zeytin dalı harekatın da Türkiye'yi kınayan tarih boyunca çeşitli düşmanlık yapan ve yapmaya devam eden Filistin. Ben ömrüm hayatım boyunca arap ırkına dair hiç bir devleti ve insanlarını sevmem sevmem de. Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur.. Pis arapların bizim yanımızda olmaması daha iyi aman aman :)
Devlet politikası olarak filistinlilerin yanında bulunulmasını en baştan beri garip karşılamışımdır. Din kardeşi diye düşündüm. Ama bakıyorum da hiçbir arap devleti filistinlilere bizim gibi yardım etmiyor. Demek ki işin içinde başka menfaatler var. Dediklerin de var. Adamlar ne karabagıda ne kıbrısı da tanımıyorlar.
2 Mayıs 1918 Filistin İhaneti... 15 Bin Türk askeri, Filistinliler tarafından kör edilerek canına kıyıldı. Şimdi ettiklerini çekiyorlar. Umrumda değil.
Ey Türk uyan uyan! Filistin senin askerini katletti!
birincisi kimseyi kinamadılar , ikincisini Osmanlı askerini bütün Filistin'e mal edemezsin ona bakarsak İngilizler Fransızlar İtalyanlar bu ülkeyi işgal etmeye çalıştılar binlerce şehit verdik şimdi kalkmış Avrupa'ya girmek için can atıyorlar , bütün kültürümüzü devlet sistemimizi onlara göre yaptık buna hiç kimsenin sesi çıkmıyor, Türkiye Ermeni soykırımı meselesi o biraz eski yönetim alaka çünkü biz İsrail'i devlet olarak kabul ettik oysaki Osmanlı devleti yıkılışında elleri olan Yahudiler destek verdik yani bizim hiç mi suçumuz yok ?
filistin kim ki bizi ilgilendirir? bu ülke laik bir ülke. din kardeşliği adı altında milyonlarca insanın hayatı, ekonomisi veya herhangi bir şey tehlikeye atılamaz.
Kilise de çalıyor ona bakarsan pazar günleri biz Hristiyan ülke mi diyeceğiz? siz kafayı yemişsiniz. Laik ülke demek dinsiz demek değil. Devletin dini olmaz. İnsanların dini olur. Devlet ise bu dinlerin haklarını güvence altına alır. Biraz barbarlaşmaktan kurtulun.
doğru kardeşim haksızlık yapmayalım, çünkü bizde suçluyuz , sen git ülkeyi işgal etmek isteyenlerin yanında dur , Avrupa Avrupa bağırın. Avrupa sizin adam yerine koymuyor bile
Sen kimin yanındasın atalarını kesen Filistinin yanındasın Avrupaya düşman olmana saygım sonsuz ama Filistin de Avrupa kadar düşman bunu nasıl anlayamıyorsun
değiller içlerinde bir grup hainlik etti diye kalkıpta bütün Filistin'e düşman olmam ,15 temmuzda nasıl bir grup hain ülkeyi mahvetmek istedi o zamanda da bazı Arap grupları istedi yaptılar ama çoğu Filistinli gördüm hepsi de seviyorlar , 15 temmuzda dolayı bütün orduya askere düşman mı olacaksın?
ergen ergen düşünceler diyen kadının, 'dady istemenin yaşı olur mu' 'sugar momy nasıl olunur' evet evet vezicezelere bakarsak hayata aklıselim bakan kişinin sorduğu aklıselim sorular XD evet evet, hayata aklıselim bakarak biz de yasemin gibi sugar dadycilik oynayabiliriz. bir altın vibratör kazandınız tebrikler