https://www.agazete.com.tr/haber/bursada-hirsiz-evlere-ayakkabi-koklayarak-giriyor-104592.html
https://www.sondakika.com/haber/haber-girecekleri-evleri-ayakkabilari-koklayarak-tespit-14889585/

Ben her zaman dışarı ya çıkarken önlem amaçlı ev kapımı alt ve üst olmak üzere kilitler öyle dışarıya çıkarım..😊
Ayrıca maddi değeri olan şeyleri eve değil bankaya teslim etmeyi tercih ederim.
Bizim "Bilim İnsanlarımız" neden bizim ülkemizi değil de, yurt dışını tercih ettikleri belli oldu?
Bize de, böyle hırsızlar kaldı işte..
Ay bu haberi duyduğum çok iyi oldu.
Bundan sonra, ayakkabılarıma biraz "Ozon Gazı"püskürtür öyle dışarıya çıkarım..
Hırsızların zeka seviyesi yükselsin diye 😊
ohhaaaa yaaaa
bizim milletin aklı neye çalışıyor yaaa
1 icat yap 1 ihtiyaç için 1 şey üret yoooooook
illa kısa yoldan haram olandan nasıl vurgun yaparımın peşindeler
oooooffffff Allah'ım offffff ne olacaz biz?
Az önce okudum midem bulandı nefret ederim ayak koşusu nasıl o kadar insanın ayakkabısıni koklar manyakkk
Teşekkür ederim 🤗
Daha ne kadar ilginç haberler okuyacaz acaba 😂😂
Cevap
5Cevap
girerdi ayakkabılarım kokmaz ayağım da öyle :d ama ayakkabılarımı içeri alırım zaten... dedikleri mantıklıymış ama güzel tüyo hırsızlar bunu beğendi
Sonuçta o da bir sanat.. Nasıl ki bir beyin cerrahı işini yaparken hassas ve dikkatli, onlar da...
😄
Benim ayak kokusunu duysa kapının önünde bayılır düşer bende hırkızı yakalamış olurum 😂
Ayakkabı kokusuna göre ev sahibinin zengin ya da fakir olduğunu mu anlıyorlarmış, hırsızlık zanaatına bak mq, ne yöntemler geliştirmişler 😂
Oksijeni farklı manada anlamış bunlar. 🤣🤣🤣 Bilsem geleceklerini ölmeleri için fare tozu dökerim. Hırsızlık yaptıkları için değil hayatta oksijen israfı oldukları için. 🤣🤣🤣
girerdi ayaklarım kötü kokmaz çünkü xkskks
Aahahah😄 kaçıncı seviye bu?
Öykk o ne be😃 aysklarm kokmazki benim
Kadın ayağı kokmaz tabi
Ayakabılıra bulursa koklardı moruk
girerdi..
ayaklarım kokmaz çünkü..
Hırsızlara bak sen. Ayak kokusu çekiyorlar. fsdfdsfds
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?