https://onedio.com/haber/maliyeti-47-milyon-liraya-ulasan-rize-deki-cay-bardagi-heykeli-sosyal-medya-kullanicilarini-cileden-cikardi-1062096

niyet bi heykel olsun değil. asıl niyet maliyet göstermek. 3 lira maliyete 5 lira fatura göstermek için bunu yapıyorlar. gereksiz olduğunu onlarda farkında.
Sacma sapan şeyler yapiyorlar ne gerek var onun yerine başka seyler yapsalar iyiymiş türkiyeyi nasil güzellestircem derdindeler zaten batmiş o Paralar nerden geliyor Berlina gittim her yer eski yapilmamiş ben bunu anlamiyorum siyasete hic giremicem şimdi 🤦🏻♀️
Saçma sapan şeylere para veriyorlar yazık akıl yokki
Teşekkür ederim 🤗
çok ta gerekli değilmiş
Cevap
19Cevap
Boşa harcanan bir meblağ daha onun yerine ulaşıma yatırım yapsalardı keşke...
50 milyon tl saçma sapan bir heykelimsiye?
sonra emekliye 1100 tl sadaka gibi bayram yardımı.
s. ktirsinler gitsinler artık cidden yeter
Kendi ceplerini doldurmak için yapılmış abuk subuk projeler.
Ülkeye atom bombası atasın var ana çocuklar ölür diye yapamıyorum birde hayvanlar
Malum şahıs çay fırlatmamışsa yapılan masrafın şaşanın bir önemi yok :)
47 bin fakir doyarda o parayla yaxık heykelde heykel olsa
Hiç bir değeri yok onun yerine fukarayı doyursalar ihtiyaçlarını karşılasalarmış …
47milyon mu... tabi ki de gerekli değil kafayı yemişler
Atatürk heykelini kaldıran zihniyetin Allah belasını versin Yahudi'nin sifrasina sıçayım
Ülkenin kurucusunun heykellerine laf edenler, bunlara bir şey demiyor çok ilginç..
gökçek başkanın Ankara da yaptıkları da ortada..
Rizeliyim gerekli değildi ama güzel oldu bence onun için cafe mağaza ofis olacak ve çok iyi kiralar alacak belediye
Bu heykel değil bildiğin bina heykel olsa anlarım ne güzel heykeller yapılır ama bu saçma yani parası da görünüşü de..
Oy veren sığır ve koyunlara gösteriş Atatürk heykelini kaldırdılar ya Rum Pontus cumhuriyeti olmaya hazırlar.
@barsyazcx @kuryeparçası Ya tanıdığım rizeliler gibi boş bir iş bune memlekete faydaları yok dhdjdjjs
Rezil olduk djdklsjf
Sie ya ermenisi
Ülkemizin böyle yenilikçi ve bilim dolu çalışmalara ihtiyacı var bu soruyu sorman bile hata.
mantıklı buldum mesela gemlikte de çatal üzerinde zeytin heykeli var :)
Ülkede bu tip insanlar olunca mimarlık yapmanın anlamı yok vallahi bırakacağım mesleği artık
Tapılacak kadar yapmışlar he din elden gider şimdi.
Bazen içimden ağlamak geliyor
Çok gerekliydi heykele laf edenler beğenir bunu
Ayranı yok içmeye, taht-ı revanla gider
Değil
47 milyon liraya çay fabrikası kurulurdu be kanka
Değil
Ortasını akvaryum olarak tasarlamışlardır umarım.
İsraf ya, rizelilerden iğreniyorum jdhdjdj
millet aç ota moka para harcıyor bunlar adiler
bence güzel olmuş
Canlı gördüm. muhteşem bir saheser hshshshs
Gerekliydi.
Bence gereksiz 45 milyona neler yapılırdı neler
Hashdjsndna cok iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?