https://www.tamgaturk.com/gizemli-olay-ramazan-davulcusunu-kursunladilar/46916/

Haber öyle bi anlatılmış ki davul ameliyattan çıkarılmış mi organ nakli gerekmiş mi yapılmış mi merak ediyor insan tövbe tövbe 🤣🤣🤣
Benim davulcudan aldığım en büyük intikam o geçmeden uyanıp ışıkları yakıp o geçerken ışıkları söndürmek millet kurşun mu sıkıyor yaww🤔🤔🤔
ayyy bu insanlık dışı bir olay bir insan neden bunu yapar ki? ramazan ayı yıllardır kültürümüzde olan bir olay olsa olsa ülkeye yeni gelenler yapmış olabilir ayrıca konum neresi acaba o konumda bulunan insan toplulukları kimler vs vs o adam bu işi yaparak evine 2 kuruş götürme derdinde adam felç kalırsa bunun vebali kime olacak?
Herkes oruç tutmuyor ve alarm denen bir teknoloji var.
Davulcuya yazık olmuş tabi ama umarım ramazan davulcusu kültürün üzerine düşünülmesi için bir sebep vermiştir bu olay.
Profesör sanki davul hastaneye kaldırılmış gibi anlatmışsın😄
Profesör sen beni EİG seçmesen kimse seçmeyecek.. Çok teşekkürler✨
Cevap
11Cevap
Nereye gidiyoruz boyle, hic bilemiyorum.
rahatsız olan hoslanmayan tutmadıgı halde davul sesi ile irkilen olabilir hatta sikayetci bile olabilir
ben hep sevmis ve ozenmisimdir cokda guzel masum bir kulturdur benim icin
kursun sıkana gelince o mermileri onun g... ne doldurmak lazim.
malesefki yerli ve milli hukumetimizin kin ve nefret tohumlari bunlar.
Oruç tutan var tutmayan var, müslüman var müslüman olmayan var bence bu şekilde uyandırılmak yerine herkes telefonunu kursun kalksın yesin içsin yatsın. Burada ki haberde de verilen tepki çok abartılı ama konu bakımından haklı, fiilen değil.
Ehhh olacağı bu zaten 21 nci YY da hala orta çağ yaşamanın anlamını çıkarmak zor.. Her türlü teknolojik alet varken davulla sahur haberi vermek çook abes neymiş gelenekmiş.
Bu davulcu olayı çok saçma bu ülkede sadece müslümanlar yaşamıyor. Müslümanların ibadeti için başka dinlere mensup veya inanmayanlar rahatsız edilemez.
Milletin tahammülü kalmadı hiçbir şeye, hayır davul beni uyandırmiyor ki benim uykum çok hafiftir. İlginç.
eskisi gibi değil ki... araba ile çalıp kaçıyorlar :)
Neden herkesin elinde silah var? O davulcuyu vuran kişilerin içeri atılması lazım
Yarabbim sen aklımıza mukayyet ol.
Demekten başka bir şey elimden gelmiyor elimden artık
Bu haber sonrası
Sözün bittiği yerdeyim.
Şu haberi şöyle yazan gazatecinin mizahına bak arkadaş. 🤣🤣🤣
Kemal Sunal'ın martılar şiiri gibi.
Bu insanlar hakkatten beyinsiz. O adam oracıkta can verseydi değecek miydi?
Davulla ilgili bu kadar ayrıntı olması ilginç adamcağız felç kalma riski ile karşı karşıya iken davul kimin umrunda ki.. Bu ramazan çalışamayacak hale gelmiş davul tühh
Ya bazıları çok çirkin çalıyor kafama vuruyor sanki
Davulcuyu niye kurşunluyorlar. Davulu kurşunlasaydilar bari.
Ay inanmiyorum yaa aman Allahim davulcuya saglik versin saka gibi
İnsanlıktan nasibini almamış varlıkların yaptığı canilikler Allah ıslah etsin...
O işin başka detayları vardir. Kimse, kimseyi sirf gürültü yaptı diye öldürmeye kast etmez.
Yok artık ya. Davulun gürültüsü ne ki. Bi sokaktan geçmeleri 2 dk sürüyor hepi topu. Bu kadar mı tahammülsüz olduk
Acilen kaldırılması gereken kültür
Çok gereksiz
bacağına sıkmaydınız bari vicdansızlar
şaka gibi rahatsız olduysan uyar, kurşun sıkmak da ne bu kadar acımasız insanlar var maalesef
Davul sesi duymadım kendim uyanirim
Şu ana kadar hiç davul duymadım
O sıkan kimse gelsin birde onun üstünde deneyelim.
Hayır uyanmıyorum alarm kuruyorum genelde
Abartıyorlar da kurşun nedir yuh
Kurşunlamak nedir yaa
suriler afganlar filan mı kurşunladı yine
yazık yaa
Bizzat yakinim olur kendisi durumu kotu maalesef
Bazen
Bazen
Uyumuyorum ki
Hey Allahım ya
Oh olmuş hak etmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?