Türkiye'de geçici koruma çerçevesinde ki Suriyelilerin sayısı 3 milyon 763 bin 565 olarak kayıtlara geçti. Bu veri, Türkiye nüfusunun yüzde 4,44'üne denk geliyor.
Bu kadar olduğuna inanmıyorum artı bu kadar az atmışken bile ülkenin nüfusunun yaklaşık %4.5 kadarı korkutucu değil mi ya git gide sayıları artıyor bizim millet zaten eskiye göre az çocuk yapıyor nolacak ülkenin hali?
Bu kadar olduğuna inanmıyorum artı bu kadar az atmışken bile ülkenin nüfusunun yaklaşık %4.5 kadarı korkutucu değil mi ya git gide sayıları artıyor bizim millet zaten eskiye göre az çocuk yapıyor nolacak ülkenin hali?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
reisss daha orada kalanlari cagiriyor :)
sirf suriyeli mi
afgan pakistanli ohooo
3 kurus multeci parasi almak icin ulkeyi sattilar
Gidişat gerçekten çok kötü. Mutlaka geri gönderilmeliler alternatifi olamaz
Bu sadece onların gösterdiği rakamlar.. Fazlası vardır eksiği yoktur..
Almanya'da da 8 milyon Türk var ne olmuş yani Biz de burada Suriyeli gibiyiz yabancı düşmanımın...
8 milyon var mı gerçekten
Kirmalarla birlikte 10 milyon
3 milyon falan diyorlardı ne ara o kadar arttı
Türk vatandaşı resmi rakam 4 buçuk milyon
Ama gerçek böyle değil Türk vatandaşı olmayan bir sürü Alman vatandaşı Türk var
Neden o kadar çok
Türkiye'deki bir yabancı düşmanlığını anlamak zor
Almanya da yok mu
Türkiye'deki Suriyeliler Neyse biz de buradan oyuz
Neden
Yabancı düşmanı şerefsiz her yerde var
Alman vatandaşı olmak zor mu
Almanya'daki Türkler yatarak ülkeden destek almıyor Suriyeliler ülkeye geldiğinden beri ülke kötüye sarıyor, Almanya niye almadı madem Suriyelileri söylesene?
Burada da yatarak alınıyor ister çalışın ister çalışma Devlet her şeyi ödüyor boşa konuşuyorsun
Aynen inşaatta fabrikada çalışıyor hep suriyeliler
Ya sen başka ülkedeysen hiç konuşma kolaysa gel burada yattığın yerden para almak kolay sizin gibiler vatanına düşman topunuzu vatandaşlıktan çıkarmak lazım aslında bir de oy kullanıyosunuz hala tam adamına denk geldim ya neyse, Almanya'daki Türkler kaç yıldan beri yaşıyor ne kadar nüfusa sahip Suriyeliler 10 yılda Türkiye'nin kaçta kaçı nüfusuna sahip oldu böyle kıyasla bir de bunu kıyaslayabilecek kadar beynin çalışıyordur herhalde
Ne kadar geri kafalısın kendini geliştir medeniyet öğren biraz başarısız oluyorsan kendinde ara kabahati insanlara Çamur Atma sizin gibi Vatan hainlerinin yüzünden zaten oluyor ne oluyorsa
Aynen Almanya'da medeniyet öğrenmişsiniz o yüzden dışlanıyoruz diye ağlıyorsunuz, ha Türkiye'deki Suriyeli ha Almanya'daki Türk aynı muameleyi görüyorsunuz tabii ülkenin durumu ortada dönmeye de yemiyor bi taraflarınız neden savunduğun da gayet açık hadi size iyi günlerr..
Ayrım yapmamalıyız bence herkes insanız hepimiz
Ayrım falan değil kırıcı olmuş olabilirim. Bana Suriyelilerile Türkleri karşılaştırırsa böyle bi cevap veririm ikisinin göç sebebi birbirinden çok farklı. Suriyeliler buraya misafir olarak geldi bu misafirlik fazla uzadı artık.
İstedikleri kadar kalabilirler kendi tercihleri
Bizde misafir olarak gelecek vatandaş olduk burada çağdaşı düşünüyorsun gerçekten çok yazık bu yaşa gelmişsin anlayamamissin... Herkes Allah'ın kulu
Çok doğru konuştun birader
Daha fazla kesin onun izin zafer partisine oy verin
Bu daha görünen kısmı
akp yüzünden
Korkutucu değil