Her gün şu tarz haberler görmekten iyice nefretle, kinle dolmaya başladım. Sanırım herkesin sabrının taştığı bir noktada büyük bir olay patlat verecek. Bu insanlıktan nasibini almamış o.. evlatları bu kadar rahat nasıl hareket edebiliyor? Bunlar benim din kardeşim falan değil. S.. kerler böyle ensarı. Ülkemde O. R. . . S. P. U Ç. O. C. U. Ğ. U istemiyorum.
Bunları mağdur, suçsuz, sefil gören bakanların hepsi ama hepsi vatan hainidir. Bu ülkeyi Araplara peşkeş çekenler iki yakanız bir araya gelmesin.
Artık gerçekten bu olay çok canımı sıkmaya başladı ve tahammül edemiyorum?
böyle bir şeyin Türkü arabı çerkezi müslümanı gavuru yok ki bu karakter meselesi . şimdi bunlar böyle yavvvvvşak çıktı diye bütün pakistanlıları suriyelileri ateşe mi verelim
gaflet içindesiniz aslında İslam a kin kusuyor aslında Allah a kin kusuyorsunuz farkında değilsiniz lakin huzuru mahşer de elbet bu yaptıklarınızın bedelini ödeyeceksiniz
Rabbimiz Ayetinde ne güzel söylemiş kurban olduğum
İşte siz öyle kimselersiniz ki, onları seversiniz, halbuki onlar sizi sevmezler, siz kitap (lar) ın hepsine inanırsınız, onlarsa sizinle buluştukları zaman "inandık" derler. Başbaşa kaldıkları zaman da kinlerinden dolayı parmaklarının uçlarını ısırırlar. De ki: "kininizle geberin!". Şüphesiz ki Allah göğüslerin (gönüllerin) özünü bilir.
O yüzden sizi bu heriflerden korumaya çalışıyoruz. Ve bunu yaparak yaralanan ölen insanlar var. Şu mahlûklarla kıyaslaman bile sağlıklı düşünemediğinin göstergesi. Böyle inanmaya devam et.
Kardeşim haberlerde her gün tc erkeğinin ne tür bir şey olduğunu görmüyor muyuz? Bunlar mı her gün habere çıkıyor, bizim tc erkekleri mi? Kimden ne görüyorlarsa öyle davranıyorlar.