Birde bu asit normal bir şekilde internette satılıyor. Çok normal bir şeymiş gibi isteyen herkes asit alabiliyor yani. Neden bu nefret nereden bu katil ruh? Saldırıya uğrayan adamın yüzünde ciddi yanıklar olmuş bir gözünü de kaybetmiş.
Parasını alamayan ortak, alacaklı olduğu adamın üzerine asit döktü. Toplum neden giderek canileşiyor?
Yukarıda arkadaş yazdı 750 bin parasını vermemiş adamın Araplıkla ne alakası var ben Türküm ben olsam bende verebildiğim en büyük zararı veririm ne yapacaksın 750 bin paranın üstüne yatana asit yerine gül mü atacaksın
Siz hala partileri suçlamaya devam edin kim başa gelirse gelsin bu değişmeyecek bu düzenin tek suçlusu kim biliyor musun? Zina yapanlar evliliksiz sevgili döneminde hemen libidosuna dayanamayıp kızları ayar eden erkekler ve buna izin veren kızlar kadınlar var Allah hepimizi görüyor ve cezasını da böyle çektiriyor korona hastalığı geldi Allah artık bu kadar kötülük yeter artık biraz ceza çekin der gibi noktayı koyuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benimde alacagim vardı alamadım avukata verdim yine alamadım öyle kaldı Allah'a havale ettim böyle asit dokmeler falan gerek yok
Eğer parasını alamayacakca öldürmesi normal ama asit dökmesi kötü olmuş şimdi intikam peşine düşer diğeri de
Toplumda dini duygular azalıyor. Adalet mekanizması tam çalışmıyor.
O da niye parasını vermemiş adam ne yapsın
E noldu şimdi alabildi mi yani parasını
İçi rahatlamıştır benim hakkımı kimse yiyemez gibisinden
Öldürmesi daha doğru olurdu bence şimdi diğeri intikam peşine düşer
@met96 habere çıktı 750 bin TL parasını vermemiş o paraya adam öldürürler dua etsin tek gözle kurtulmuş
Kesinlikle haklısın o para için adam öldürmek gayet normal bence uyarı olmuştur bu vermezse öldürür
Araplaşma yozlaşma ekonomi çöküş
Araplaşma ne alaka?
@demetbitmez19 Al işte geldi Arap seviciler ne demek ne alaka ya getirdiler mültecileri sonra insanlar yozlaştı
yürügit yaa, seninkisi İslam düşmanlığı
Yukarıda arkadaş yazdı 750 bin parasını vermemiş adamın Araplıkla ne alakası var ben Türküm ben olsam bende verebildiğim en büyük zararı veririm ne yapacaksın 750 bin paranın üstüne yatana asit yerine gül mü atacaksın
İnsanlar her zaman cani.
akp yüzünden
yuhhhh
Gerçekten doğru tespit etmişsin
@demetbitmez19 akp döneminde cinayetler çoğaldı yalanmı
@demetbitmez19 Makarnacı sümeyye 😀
@demetbitmez19 akpli işte nolcak
saçmaladınız putperest zihniyetler
@demetbitmez19 bi git işine akpyi sevmiyoruz diye putperesmi olduk herşeyin sorumlusu baştakilerdir
genelde öyle oluyor
@demetbitmez19 yok yav ben senmi karar veriyosun
yaşadığım tecrübeler bunu gösteriyor
@demetbitmez19 ya ya ne demezsin klasik erdoğan ve akpli kafası işte
sen ERDOĞAN'un bokuna kurban ol
bergene kezzap etıldığında da mı AK PARTİ vardı?
@demetbitmez19 çok terbiyelisin maşallah klasik ağzı bozuk akpli işte erdoğan da böyle ağzı bozuk
@demetbitmez19 bergen ne alaka şimdi
onun da yüzüne öyle şey dökülmüştü
@demetbitmez19 o zamanda bundanda anap sorumluydu başta kim varsa sorumlu olur
saçmaladın, sıçtın
@demetbitmez19 ağzını bozma yaşına göre davran
Siz hala partileri suçlamaya devam edin kim başa gelirse gelsin bu değişmeyecek bu düzenin tek suçlusu kim biliyor musun? Zina yapanlar evliliksiz sevgili döneminde hemen libidosuna dayanamayıp kızları ayar eden erkekler ve buna izin veren kızlar kadınlar var Allah hepimizi görüyor ve cezasını da böyle çektiriyor korona hastalığı geldi Allah artık bu kadar kötülük yeter artık biraz ceza çekin der gibi noktayı koyuyor