İstanbul'da taksiye binen bir vatandaş, taksimetrenin sürekli yedi lira birden attığını görünce taksi şoförünü uyardı. Durumu kabul etmeyen sürücü ile vatandaş arasında sözlü tartışma çıktı. Yolcunun ücretin yanlış olduğunu söylemesi üzerine taksi şoförünün "Şartlar bunu gerektiriyor" dediği öğrenildi. Tehditlere maruz kalan yolcu, ücreti ödeyerek araçtan inerken konuya ilişkin şikayetçi olacağını söyledi. Öte yandan, taksimetre ekranında kısa süre içerisinde artan ücret cep telefonu kamerasına yansıdı. "Taksimetrenin yanlış olduğunu söyledim. Bana cevap olarak ‘şartlar bunu gerektiriyor, taksimetre artık böyle’ diyerek cevap verdi. Ben araçtan inmek isteyince de bağırmaya başladı. Bir süre daha tartıştıktan sonra aracı sağa çekti. İndim ve 435 lira paramı aldı"https://www.ensonhaber.com/gundem/istanbulda-5-dakikaya-435-tl-taksi-ucreti-odeyen-genc-sikayetci-oldu
Aracım var. Fakat İstanbul trafiğinde bir yerden bir yere ulaşmak artık o kadar zor ki.. Metrobüs veya metro ile gideceğim yere daha kısa zaman da ulaşıyorum.. Park sorunu yüzünden araç yerine bazen taksi tercih ettiğimde oluyor. Fakat hiç böyle bir durumla karşı karşıya kalmadım. Taksi ile gideceğim mesafenin taksimetreye ne kadar yansıyacağını az çok bilirim. Haksız kazanç sağlamaya çalışan birisine karşı tutumum elbette sert olurdu fakat 435 TL içinde canımdan olmak istemezdim açıkcası. Çünkü ne yapacağı belli olmaz böyle insanların ödemiyorum desem belki oracıkta canıma bile gasp edebilir..
Ayağımızı bir yere atmayacağız niye adımını attın hemen 10 TL ver diyecekler diye korkuyorum az kaldı valla kurban olduğum Allahım sen tez zamanda bir çare nasip eyle gidişatımız çok kötü bir tek sen düzeltirsin. Amin.
Taksileri ve minibüsleri toplatsalar ülkenin refah düzeyi artar vallahi. Öyle bir afra tafra var ki adamlarda sanırsın yeryüzünün en stresli işini kendileri yapıyor sanırsın sınırda her dk operasyona giriyorlar
Mazotun fiyatına şaşırmayip buna mu sasisiryosun adam kaç paraya depoyu fulluyor onu düşündün mü günlük kaç para kazanması lazım ki evine ekmek parası götürsün kendi kendinize düşündünüz mü böyle oluyor
Eeee napalım o da binmesin kaldırsın kıcını otobüse binsin alla alla çok rahatına düşkün tabi taksıcılerın ne kadar dolandırıcı olduugunu bılen yok mu sanki hepsı dolandırıcı ayakla gidin gelin artık Allah bize ayak vermıs ayaaaak
yanı bınıyorsa dolandırmaya hakkımı var? bu ne sacmalık. Bazen ısın acıl oluyor evde hastan oluyor i yetısmen gereken bıryer oluyor. Taksı zaruret oluyor. Soforu suclayacagına adamı sucluyorsun. sende olabılırdın onun yerınde. Bıraz empatı lutfen