Taksiye 5 dakika binen vatandaşa 435 lira taksi ücreti geldi! Taksi kullanıyor musun?

İstanbul'da taksiye binen bir vatandaş, taksimetrenin sürekli yedi lira birden attığını görünce taksi şoförünü uyardı. Durumu kabul etmeyen sürücü ile vatandaş arasında sözlü tartışma çıktı. Yolcunun ücretin yanlış olduğunu söylemesi üzerine taksi şoförünün "Şartlar bunu gerektiriyor" dediği öğrenildi. Tehditlere maruz kalan yolcu, ücreti ödeyerek araçtan inerken konuya ilişkin şikayetçi olacağını söyledi. Öte yandan, taksimetre ekranında kısa süre içerisinde artan ücret cep telefonu kamerasına yansıdı. "Taksimetrenin yanlış olduğunu söyledim. Bana cevap olarak ‘şartlar bunu gerektiriyor, taksimetre artık böyle’ diyerek cevap verdi. Ben araçtan inmek isteyince de bağırmaya başladı. Bir süre daha tartıştıktan sonra aracı sağa çekti. İndim ve 435 lira paramı aldı"
Taksiye 5 dakika binen vatandaşa 435 lira taksi ücreti geldi! Taksi kullanıyor musun?
https://www.ensonhaber.com/gundem/istanbulda-5-dakikaya-435-tl-taksi-ucreti-odeyen-genc-sikayetci-oldu