Toplu tasima ve hastane haric her yerde maske zorunlulugu artik kalkti !
günlük 250 bin vakaya ragmen süpriz bir karar!
karantina kuralida yakinda kalkacak sadece isteyen enfekte oldugunda 5 gün gönüllü karantinaya girebilecek

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet biliyorum sonunda kalktı rahatladık biraz
Darısı başımıza
tr de de cok yanlislar yapildi hele sacma sapan sartlar sunuldu yok efendim havalandirma yeterli olursa maske zorunlu degilmis vs vs kafayi covidle bozan dükakn sahiplerine malzeme verdiler bahaneleri hazir ama havalandirmamiz yeterli degil
buradada gerci dükkan sahibi isterse zorunlu yapma yetkisi verdiler ama zincir marketler zorunlu yapmayi düsünmüyorlar almanyada
Saçma. EU’da en çok vaka olan ülkelerden biri.
danimarka hollanda ingiltere hepsi 2 aydir kaldirdi hepsindede vaka almanyaya göre ock daha düsük
Ölen ölmeye devam ediyor ama sonuçta vakalar düşük de olsa. Herd immunity ne kadar mantıklı bilemedim o yüzden.
gayet mantikli bak isvece ingiltereye bütün önlemleri kaldirdilar
2021 de basladilar maske kaldirmaya du an hernimmunity oldu ingiltere ne kadar önlem kaldirsada vaka sayisi artmiyor
asil simdi zamani sürü bagisikliginin almanyda 2 doz asilama %76 3 doz %60 gibi yüksek rakamdayken
hemde omicron gibi en zararsiz covid varyanti dolasimdayken
Yani… olabilir. Sonuçta orada yaşamıyorum ama dış bir göz olarak böyle düşünüp yorum yaptım.
senin profil resmini sanki bir kac defa daha göndermde gördüm gibi sanki bana almanyada yasiyordun gibi geldi
Evet, görmüş olabilirsin, online’ım zaten sitede çoğunlukla… orada yaşamıyorum ama EU ülkelerine ilgi duyduğum için böyle konularla ilgili sorular görünce yazıyorum…