Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, zeytinlikleri madenlere açan yönetmelik sonrası zeytin ağaçları sökülmeye başladı. Bu duruma Tarkan sosyal medya hesabından "Zeytinliklerimizin kıyımı başladı. Ne desek, ne yapsak yine kulak asan olmadı. Zeytin ağaçlarımız katlediliyor. Çok üzülüyorum. Yazıklar olsun.
Hem vicdandan hem akıldan yoksun insandan yana da umudum kalmadı artık. Doğayı şuursuzca yok ederken bindiği dalı kestiğini unutuyor. Tüm dünyada durum aynı. Doğa bitiyor. Sonumuz hayır ola. #zeytinimedokunma #zeytinliktaşınmaz" diyerek tepki gösterdi.
Hem vicdandan hem akıldan yoksun insandan yana da umudum kalmadı artık. Doğayı şuursuzca yok ederken bindiği dalı kestiğini unutuyor. Tüm dünyada durum aynı. Doğa bitiyor. Sonumuz hayır ola. #zeytinimedokunma #zeytinliktaşınmaz" diyerek tepki gösterdi.
Zeytinliklerimizin kıyımı başladı. Ne desek, ne yapsak yine kulak asan olmadı. Zeytin ağaçlarımız katlediliyor. Çok üzülüyorum. Yazıklar olsun.— Tarkan (@tarkan) March 31, 2022
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gereksiz bi tepki. Maden zeytinden daha değerli. Eğer Türkiye'de elmas, altın, petrol gibi madenler olsa köşeyi döneriz. Peki ağaçların katledilmesini mi savunuyorum? Hayır. Elbetteki yeşilliğe ve zeytine de ihtiyaç var. Ammaaa ekonomide öncelik değerli metalarda.
Kar zarar hesabı yaparsın
Lazımsa madeni acarsın
Eğer kar varsa
Napalim açmayalım mı
Saçmalık
Zeytin tabi ki.
Önümüzdeki yıllarda gıda krizleriyle başbaşa kalacağız.
Rusya'dan, Ukrayna'dan yağ tohumu gelmedi diye marketler talan edildi. Fiyatlar zamlandı.
Madeni kemiremeyeceğimize göre?
Çok iyi yapmış, zeytin tabi.
Ağaçlarımızı katledenlere lanet olsun.
Tarkan, cumhurbaşkanı olsun. cakkıdı cıkkıdı oynayalım.
Ağaçsız toplum nefessiz kalır. Madenlerin daha teknolojik yöntemleri olabilir arama için.
Ben de 1 aydır gerçek zeytinyağı arıyorum yok arkadaş.
Bu madenler yer altında değil mi bir tek noktadan girseler ne olur?
Ülke gitmiş bu zeytin dalı diyor
Geççek Tarkan üzülme 😂
Ülkede o kadar osrun bar tek dert ağaç mi
Sorun var
Siz emin misiniz maden için katlefildiklerine
Gündeme gelmek için je yapmalıyım?
Bir ağaç skandalı yaşanırsa bu ülke game over
Tarkan da son yıllarda sjwye kapıldı gitti