https://www.mynet.com/lisede-1-saka-2-intihar-kizlar-tuvaletine-itilen-genc-cinsel-tacizden-tutuklaninca-kendini-vurdu-110106936370

Hepsi çocuğun ve kızların suçu. Çocuk da kızların böyle bir şey yapacağını bilemezdi gerçi. Hepsi kızların suçu diyebilirim. Tuvalete girdi diye taciz mi etmiş oluyor? Yanlışlıkla da gurebilirdi ve okul, iş yeri, alisveri merkezi gibi yerlerde yanlışlıkla insanlar farklı tuvaletlere girebiliyor. Ne yani bu insanlar tacizci mi?
Gerçekten üzüldüm çocuklara. Keşke böyle bir şaka yapmasalardı. Şaka yapılan çocuk keşke bu kadar hassas olmasaydı. Tutanak tutulmasına gülüp geçseydi. Keşke kızlar taciz yoksa taciz yok deseydi, olayı büyütmeseydi. Çocuklara tacizden tutanak tutulduktan sonra kız öğrenciler en azından müdürün ve çocuğun ailesinin yanına gidip "Şaka yapanlar derslerini aldıysa biz şikayetimizi geri çekiyoruz." deseydi.
O işte başka bir hikaye vardır ben inanmadım b öyle olduğuna... Kimbilir ölüm üzerine iddia yapılmıştır bir konuda.
Küçükken bizde yapardık ama ilkokuldaydı. Taciz iddiası da fazla ağır olmuş bence.
Cevap
9Cevap
Bence baska seylerde var isin icinde ve wcdeki kizlarin aw. Bu taciz meselelerinden kurtulamadik bir türlü böyle basit seylerde taciz yokken sikayetci olan kesim var diger yanda cidden tacize ugrayip icine atan kesim var. Kimileri bastirilmis kimileri savunma konusunda hazir olda. Insan nerde ne yapacagini bilmeli
Wcde müdürün kızı mı vardı ki bu kadar abartıldı. ya da gençler birine tecavüz etmiş olabilir. Okulun adı çıkmasın diye de taciz denmiş olabilir. Son ihtimalde ise hapse gireceğime ölürüm demiştir belki. Diğeri de o ölünce vicdan yapmıştır.
Gerçek hayattan kesitler. Böyle haberler olmalı burada ki hayat laylaylom dan ibaret değil belki birileri öğrenir de kendine gelir. İki genç yiğit çok yazık olmuş 😓yaradan hiçbir anneye babaya bunu yaşatmasın...
İşin arka planında bir şeyler mutlaka vardır ve şu an bana göre bunların üstü örtülüyor, günyüzüne çıkartmak istemiyorlar. Çıkar meselesi için olabilir ki en muhtemel olan bu bence..
Kızların niye psikolojisi bozulmuş çocuğu suçlayarak intihar etmesinin sebebi oldukları için mi
O kızlara yazıklar olsun 2 gencin ölümüne sebep oldular
Üzüldüm ne hassasmış ama çocuklar acımasız olabiliyo nerde yetişiyolarsa artık vahşi şeyler
Aşırı bir zorbalık var Türkiye’de okullarda bunu ben de biliyorum yaşadım çünkü
Bana anlatılmayan başka şeyler var gibi geldi nedense.. İntihar etmeleri üzücü tabikide
Yeni kuşak akıllı ve hakkını savunan kesim ama nerede ne yapacağını fazla bilmiyor.
Okulda hiç iyi şeyler olmadığı kesin. Ben de öğrenciyim. Ama okul okul değil. Okullar hiç iyi durumda değil. Bu yüzdende geleceğimiz de pek parlak gözükmüyor. En çok ilk okuldaki çocuklar için durumlar daha da vahim. Allah yardımcımız olsun.
Polatlı benim doğum büyüdüm ilçe eskiden herkes bir birine saygılı 10 yıldır gitmedim Polatlı baya değişmiş ilse de okur Ken saygısızlık olmazdı
Ağır bir şaka olmuş ama kızlarında böyle ağır bir tepki vermesi gerekmezdi bu şakaya 2 cana mal olmuş Allah rahmet eylesin.
Tuvaletteki kızların awk ben
ay xok yazik olmus b. ku b. kuna gitti
Bu ergenlerde iyice zıvanadan çıktı
Kızlar vicdan azabı çekiyor mudur acaba
Türk kızları kadar geri ze*alı bir topluluk yoktur ailem de dahil hepsi m*l
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim mallık diz boyu mk
Yazık olmuş
Nahlet gelsin ya
Yine kanımız dondu.
İşte hayat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?