Sosyal medyada dönen iktidar ve muhalefet algı savaşını kim kazanıyor sizce?

Öncelikle 3 şeyi kabul etmek gerekiyor.

1 - ) Twitterda 2 trol takımı var
1. Trol takımı hükümet destekli ( A takımı diyorum )
2. Trol takımı muhalefet destekli ( B takımı diyorum )

2 - ) Birde youtube çalışmaları mevcut,
birtakım youtube kanalları açık açık iktidar yanlısı iken (Muhabirlik)
birtakım youtube kanalları da açık açık muhalefet yanlısı

3 - ) diğer unsursa gazete medyaları,
Twitter gibi platformlarda bazı sayfalar tamamen iktidar yararına haberler yapıyorken başka sayfalarda tamamen Muhalefet yararına haberler yapıyor.

Zaten bir çoğunuz bu durumu fark etmişsinizdir, bahsettiğim kanallar, hesaplar görevlerinin dışına asla çıkmaz ve düzenli şekilde çalışmaya devam eder.

Biz evde televizyon izleyen tayfalarda masum masum onlar algıyı nereye yönlendirirse oraya gidiyoruz :D Bir nevi Satranç gibi düşünün, ortada bir maç var ve oynanacak piyon gerek

ben buna tatlı bir savaş diyorum önemli değil, mühim olan cumhuriyet halk partisinin ve parti takımlarının bu çalışmaları yaparken bazı tuzaklara düşmesi, beni ilgilendiren kısım burası çünkü artık bu ülkenin zihniyet değişikliğine gitmesi gerekiyor.

1. Acımasız gözüküyorlar
2. Halkı yeterince tanımıyormuş gibi hareket ediyorlar.
3. Güven inşa ederken birbirlerini vuruyorlar.

Örneğin şu içi olayını gündeme getiren gazete medyaları olayı özgürlüğümüze karışıyor yobaz tayfaları diyerek yaydılar, oradan kararsız vatandaşlar tarafından çirkin gözüktüler
sadece tebliğciler olarak yayılsa hiç fena olmazdı işin içine içki sofraları girdimi biliyorsunuz halk samanyolu filmi frekansına geçiyor

Bazen fazla katı ve acımasız oluyorlar, işin kötü yanı bunu yaptıklarında kendi muhalefet destekçilerini de istemeden karşılarına alıyorlar

gibi gibi işte
neyse sonumuz hayrola bakalım sonuç bu ülke için ne olacak hoş bana kalırsa 2 taraftanda bi cacık olmaz ben japonyaya tüyeceğim oradan izlerim sonuçları (işlerim orada da )
Sosyal medyada dönen iktidar ve muhalefet algı savaşını kim kazanıyor sizce?