Biz donduk var ya biz burada donduk benim SOĞUKDA var ya ağladığım zamanlar oldu eve gelirken yolda böyle durak sayıp ağladığım zamanları hatırlıyorum çünkü o kadar soğuk ne kadar giyinirsen giyin yani soğuk girecek bir delik buluyor Türkiye’yi bilmiyorum ama burası o kadar soğuk bir kış geçirdi ki mesela babam şey diyor ben diyor beş yıldır filan buradayım hiç diyor burada kar tatili olmamıştı ilk defa bu kadar diyor kar yağdı ve tatile oldu 40 cm kar yağdı 40
Bak düşün öyle bir ya da iki şehir durdu otobüsler arabalar oldukları yerde kaldı millet dışarısı buz gibiydi var ya yağdıktan bir ay filan sonra yani anca gitti tamamen
Bence Meteorolojiye de torpilli eleman aldılar ve ölçüm yapmayı da bilmiyorlar. MGM'nin sitesinde hava 8 derece diyor ama Ankara 'da maksimum 2-3 dereceye çıkıyor. Hani ilçe falanda seçiyoruz yok yine tutmuyor. Son 2 ayın hiçbir hava tahmin raporunu tutturamadılar. Bir gün doğru olsa ertesi gün yanlış oluyor. Zar atıp ona göre mi veri giriyorlar artık bilemedim. Yanlış haberdir. Birisi eksi koymayı unutmuştur.