Şükrü Çukurlu
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! :) Şimdi sorunu daha çok üye görecek.

Demirel'i severdim, herşeyden önce ülkeye ve vatandaşa hizmet gayesi vardı. Şimdikiler gibi koltuk sevdası yüzünden önüne geleni ezip geçen siyasiler gibi değildi. Lakabı Barajlar Kralı, namı ise babaydı..
Bu ülke hiçbir zaman refah seviyesi yüksek bir ülke olmadi zaten ama son yıllarda tabi iyice ipin ucu kaçtı, artık toparlaması yine yıllar sürer tabi başaran olursa çok yazık... ama her zaman olan halka olur iktidara değil...
Şimdi ise milyar dolarları götüren hırsızlar var
Cevap
8Cevap
Allah rahmet etsin..
Demokrat bir ailenin evladıyım ve Demirel'i çok severdim.
Vefat etmeden önce evine gidip elini öpmek istemiştim ama nasip olmadı..
Gitmesine gidildi ama cenazeden sonra taziyeye..
Eşi Nazmiye hanım son zamanında hastanede iken, Demirel her gün eşinin yanına gider, saatlerce yanında kalırmış..
Bir gün yine gitmiş ama Nazmiye hanımın bu sefer bilinci kapanmış.
Demirel'in doktoru Aylin hanım ise; isterseniz fazla kalmayalım artık sizi tanımaz demiş.
Demirel ise "Olsun.. Ben onu tanıyorum ya" demiş...
menderes döneminde devlet su işleri genel müdürüymüş
demirelin diploması vardı gerçekti bazıları gibi şaibeli değil
Hemde İTÜ gibi bir Üniversiteyi dereceyle bitirmiş.
Bu ülkenin yetiştirdiği en değerli mühendislerden biri ve kendi zamanının en büyük, en kapsamlı olan Keban Barajının bizzat mühendisliğine katkıda bulunmuş biri
inşaat mühendisiydi ve şunu söyliyim o zamanlarda işi bilenler işi yapardı şimdi bak tam tersi meb in mesleği mesleği mesela torpille bakan olanlar aileti şirketine çevirenler
@BeeCactus en kirli erdoğandır size soruyorum feto çaldığı sınavlardan erdoğanın haberi var mı yokmu
sizin yaşınızda uygun hatırlarsınız belki demirel ecevit erbakan özal bir arada açık oturum yaparlardı şimdi öyle açık oturum olur mu erdoğan varken
simdide akepe toplantilari cumhuriyete ait olan saraylarda yapiliyor
@BeeCactus mevcudu dusunursek mukemmelmis :) onun abisinin cocuklari mevcut cumhurbaskanin ve karisinin 72 sulalesi :)
Şimdiki siyasetciler deveyi hamuduyla göturuyor adam beldıye meclis uyesı her kes 5 kat ınşaat yapıy onunkı bıtışkte 6 kat bu ne sorunca o meclis uyesı dıyorlar
Tabi siz hikayenin bu tarafını bilir işinize gelen tarafını anlatırsınız. Cavit çağlar yaz İnternete çıkanları bir oku bakalım. Kimmiş ne yapmış, Demirel ile bağlantısı neymiş vs.
hoca olan daha çok çalıyor inginc nerden nereden nereye nereden nereye
Hala bide destekleyenler var gercekten çok trajikomik bir halk
Bu adamlar neler yaptılar bana birileri bir yazabilirmi lütfen ama
Her gün daha kötüye gidiyor
Sağlık olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?