https://www.mynet.com/antalya-da-soke-eden-an-horoz-once-allah-sonra-anne-diye-bagirmaya-basladi-adeta-yalvariyordu-110106933529

Daha önce anne diyen horoz 🐓 haberi vardı bu da Allah diyen horoz 🐓 haberi olmuş. Ne kadar gerçekçi tartışılır. Geçmişte burada kullanıcı adı Allah diyen portakal diye biri hatırlıyorum ben
Canım Ya 😊 🐓 Ne Kadar korkmuşsa Ki korkar Onunda canı var hepimizin olduğu gibi adama helal olsun Kesmekten vazgeçmesi En doğru karar 👍🏻 Hayvanlar aslında konuşuyor Sadece hayvanlar mi Çoğu Gördüğümüz eşyalar ellerimiz gözlerimiz kulak Bacak kol Allah için zikir ediyor
Hayır tabii ki. Seçimlerde aday gösterir oy verirdim.
ricalar
Kesilir ya ne alaka?
Saçma sapan konuşma yaa sadece çıkarttığı ses benziyordur o kadar. @Ghost4207
Allah diye ses çıkartan hayvan kesilmez diye bir ayet/ hadis mi varmış?😒
Lan onun beyni mi var? Allah demedi o saçma salan konuşma. Ne dediğini bile bilmiyor onlar. Sadece çıkarttığı ses Allah sesine benziyor...
İkiniz de boş boş konuşuyorsunuz defolun şimdi. Sizin saçma sapan yorumlarınızı çekemem..
Görüyor musun it yorumumu Görüyorsan yazma ak artık sen sk sadfragile sana gelirsem Sana güzellikle soylicem Bak canım Tamam hayvanlar Beyinleri çok gelişmiş değil evet bizim ne söylediğimiz anlamaz ama Hiç beyinsiz değiller burada hakaret etmiş oluyor sun buda büyük günah Allah'ın ismini söyleme gelecek Olursam sesini duymadik demiş olabilir de Allah isterse ölü bile dirilir mezardan ama giden geri gelmeyeceği için olmaz tabi
Ağzı bozuk biri bana dini öğretiyor ya.. sen kendine bir bak önce zırtapoz!
Teşekkürler profesör
rica ederim
iti an çomağı hazırla zorla çağırıyorsunuz :)
Yazdıkları hiç komik değil bence. Engelledim zaten o ger*zekalıyı
Cevap
13Cevap
Kesmezdim, zaten kesememde, ben vejeteryan değilim ancak canlısını gördüğüm bir hayvanı yiyemem. Radyo dalga tespitiyle bitkilerinde kesildikleri zaman çılgınca sinyaller verdikleri acı sinyalleri verdikleri tespit edilmiştir. 🧐 Artık hayvan ve bitki olmaksızın doğrudan doğadan ihtiyaç emilimi yapacak teknolojiler üzerinde çalışmalıyız eğer gerçekten hassasiyete sahipsek.
Bu çok normal bir şey onu dedirtiren Allahtır o ne derse o olur o demezse olmaz hayvanlar zaten biliyor Allahı biz insanoğlu bilmiyoruz kainatı evreni doğayı taşı toprağı hayvanları insanları herşeyi yaaratan odur hayvanlar zaten Allah diyor onlar derken biz neden demiyoruz ona bakmalıyız horozun Allah demesine şaşırıyorsunuz
Hadi bu şanslı çıktı çıkarttığı seslerle kandırdı milleti, ya diğer horozlar? Kesilecek tüm hayvanlara Allah dedirtsek et yiyemeyeceğiz demek ki
Cem Yılmaz'ın bunla alakalı bir skeci var. Bunu izlemenizi isterim. Horoz Allah diyor diye kesmiyor ama Allah demeyen horoz kesiliyor 😉
https://youtu. be/s0YKQScGGS0
Eğlenceli lakin buna inanacak bir toplumda yaşıyoruz geçen bir akrabam cin gördüğüne yemin etmişti 3 saat aralıksız konuşunca ben bir daha gelmediler...
Son zamanlarda ölmeden önce Allahdiyen hayvanların sayısı gittikçe artmaya başladı bence yine de kesilsin ghfgtjfh
Benim gözlemim, eğer horoz çok çırpınıyor ise, daha yaşamamış demektir, kesmenizi tavsiye etmem, hayatını yaşamız bir horoz, kendini bırakıyor
Bıçak her zaman Allah diyen tarafın elinde olmuyor demek ki...
Ya ben hayvanları hiç keser miyim yaa onları sadece severim sever
Kesmemek için illa "Allah" demesi mi gerekir?
Bütün hayvanlar olurken Allah diyor zaten ama biz anlamıyoruz..
Çok horoz kestim, öyle bir saçmalık görmedim
aynen kanka allah dedi
İnanmıyor musun Ne Kadar Cahil Cehalet İçindesin be Bı şeyi duymamak görmemek olmadığı anlamına gelmez Yani Allah'ın yarattığı bilmediğimiz varlıklar da var ama Bizler çoğumuz göremiyoruz neden mi çünkü herşeyi görsen kaldiramazsin Hadi dayandin İmtihan Peki Görmeden inanmak imtihan görünce zaten herkes inanır Allah söyletirse söyler Düşün öyle konuş cahillesme her canlı konuşuyor Umarım buna şahit olursun
Keserim ben kesmesem başkası kesip yer
Bak daha ne alaka diyor Oğlum sorunlu musun Allah diyor Allah belki o hayvanın kesilmesini istemiyordur Nedendir bilemiyoruz ama vardır bi Neden Rabbimin işine Bir şey diyemeyiz allah isterse her şey olur emin ol İsterse Hayvan Senden bilr aklı üstün olabilir Allah isterse tabi her şey Rabbimizin isteğiyle gerçekleşiyor
Hastayim senin bu sorulari haci
Uyanıkmış
Hayır kesmezdim
Bu eski bir haber
Kesmem
keserim, affetmem :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?