Bir tavir ortaya koyacaksaniz tutarli olun.
Erkekleri gitsin savassin da kadinlar ve cocuklarina biz mi bakacaz yani ne bu eksik tavır?
Erkekleri gitsin savassin da kadinlar ve cocuklarina biz mi bakacaz yani ne bu eksik tavır?
Dürüst değiller. Tamamıyla gitmelerini istiyorlar fakat söylemlere yansımıyor. Bunun nedeni de tepki toplamak istemiyor olmaları.
Suriyelilerin erkekleri savasmaya gidince kadinlari bizim basimiza kalacak toplumda yine var olacaklar.
Ben Suriyeliler gitsin savassin diyen kisilerin ayni konu kadinlara gelince onlar kalsin gibisinden tavir sergilemelerine sasiriyorum.
Cevap
4Cevap
Sıcak bakmıyor kimse, toptan yollayamıyoruz bari en azından erkekleri gitsin diyoruz.
Oldu o zaman kadinlari da rahat rahat icimizde dolasmaya devam etsin.
Tamam erkekleri gitsin.
Kadinlar icin bir fikrin var mi acaba?
Ben boyle diyenleri eleştirmek için soru soruyorum sen ise sacma sapan bir cevap veriyon.
Sen istiyorsan alabilirsin.
Hepsini örgütleyin hepsi chp ye oy vericez desin 24 saatte 1 tane suriyeli kalmaz ülkede
Benim sorumla biraz alakasız oldu.
Alayı gitsin ülkesine enik encek ne varsa
Gitsinler kaç yıl oldu bu savaş bitmedimi namuslaruçı varsa vatanım desinler gitsinler nurdan ayrıca nefret ediyorum Suriye lerden namusları şerefleri varsa gitsinler burdan yeter ülkemde mülteci istemiyorum
Kadınları niye kalacakmis? Onu sordum ben.
Böyle bi haberden haberim yok gerçek habermi acaba
Ayrıca kadınları erkeksiz durmaz ki zaten
Sorumu tam okumamissin ya da anlamamissin.
Suryeli lern gitmesini isteyenlerin kadınları çocukları ne yapacak kdınları boş bulup kullanacaklar mı. Saçmalık
E o zaman suriyeli erkekler gitsin diyenler neden suriyeli kadinlar icin ayni tepkiyi gostermiyor.
Haklısın neden böyle söylediklerinden şübheliyim
Suriyeli kadınları evlerine attıkları için gitmelerini istemiyorlardır.
komple gitsinler onların cocluğu cocğu bu millete zarar
Kim diyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?