Cidden bazıları ırkçı diyor ama Türk insani siyahi olana bile gram ırkçılık yapmaz ama bu suriler baya kaldı videodaki gibi anladınız gitmicekler en iyisi zorla gidicek çoğusu?
.
.
https://youtu.be/5KHU8SnMV80
.
.
https://youtu.be/5KHU8SnMV80
hay sizin suriyelinize ne bilelim aw sanki biz tutuyoruz ülkede. oy verilen başkan var ya o çok sevdiğimiz başbakanımız ha o tutuyo işte gidin ona ağlayın. Onlar da s. lak mı da gidip esadın eline düşüp öldürülsünler tabi gitmiyolar ben olsam ben de gitmem aw mnyak mıyım ülkemde savaş çıkmış karım kızım sefil kalmış tabi kaçıcam başka ülkeye orada kalcam. Bu noktadan sonra b. k dönerler artık herkes buna alışsın aynı videoyu da paylaşıp paylaşıp durmayın.
Yanlız bak bakalım bu kadar düzensiz mülteci alan ülke var mı o zaman hepsini 1 tane şehirde toplucak idi hepsi kaçak mülteciler hepsi tecavüzcü vede bunları savunuyorsun yazık
ne tecavüzü be sanki türk erkeklerinde hiç görmedik tecavüz. Şimdi bir iki haber bulup yollama kaç milyon suriyeli mülteci içinde kaç tecavüz olayı oldu 1 mi 2 mi? bi de yerli tecavüz vakalarına bakalım istersen. yok ben kimseyi savunmuyorum sadece adamlar saf değil tabi gitmezler diyorum. türkiye baştan almayacaktı veya esadla savaş çıkarmicaktı. adamları bi kere içeri aldıysan geri gitmezler. 17 yaşımda olduğum halde bunu görebiliyorum ama bizi yönetenler göremedi.
Yallah suriyeye senin gibiler
Yaşın daha toy biraz büyü aklın küçük beynin gelişmemiş kuzum
savaştan önce giderdim valla kıyı şehirleri mis gibi ama artık gitmem bi yandan rusya bi yandan amerika ülkeyi ırak'a çevirdiler klasik avrupa amerika ortadoğu kaos planı yani ama bu sefer türkiye de dahil oldu kendini onlarla bir tuttu hah elinde kaldı mülteciler erdoğan da tükürdüğünü yaladı oh oldu oh artık uslanırız bi daha amerika avrupa oyununa gelmeyiz umarım.
Zaten 2023 de ben zafere atcam oyu %99
bakalım inş
Ya zaten adam akıllı 2 parti var fatih erbakan ile ümit özdağ gerisi çöp
Cevap
2Cevap
Adamlar bizden rahat niye gitsin devlet bize bakmiyo onlara bakiyo
@Deniz_ayt ooo o neki saglikta öncelikleri var yardim yapiliyo her cocuk için para veriliyo felan cennet ülke cennett adam niye gitsin haklı heryer açık saçık gacı dolu nargile bol ohhh
Yuh yani ya birde kisi basina 9 10 cocuk yapiyorlar yeminle turkiyenin nufusunun yarisi multeci doldu biktik artik cocuk parklarini ele gecirmis hepsi. Kardesimi goturecem kavga cikiyor artik goturemiyorum da. Ceza almiyorlar ne yaparlarsa yapsin illaha halk verecek cezasini verince de halleri belli zaten iceri tikiyorlar. Geride gitmeyeceklermis. Turkiye onlarinmis artik. Haklilar dedigin gibi. Ulke vatandasindan iyi yasiyorlar. Artik ulkece araplari kacirip oldurmeye mi baslasak gidicek gibi degiller.
İnşallah giderler.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?