https://www.sondakika.com/dunya/haber-30-yillik-kinle-gelen-cinayet-soke-etti-ben-14806489/

Öğretmenliği Hakkıyla ve Adıyla yapamayan tüm öğretmenler Suçludur.
Okuyup başarılı biri olamamamda ilk okul öğretmenimin suçu vardır.. Fiziksel psikolojik şiddet. Ve ölene kadar da bu kin nefretim devam edecek tir bu adamın Psikolojisini anlamanız için empatı yapmanız ve aynısını yaşamanız gerekiyor... tabiki yaptığı iyi bir şey olarak görmüyorum fakat Öğretmen ne için var? bir çocuk anlamıyorsa sen sala'ksın sen ma'lsın demesi mi gerekiyor? yoksa sen çok zeki bir çocuksun dediğin de onu motive edip ya ben çok zeki bir çocuğum bana öğretmenim böyle diyor demesi mi lazımdı? ayrımcılık yapan öğretmenler.. öğretmen değildir. bu işi sırf para için de yapan öğretmen olamaz ilk okul öğretmenime hakkımı asla helal etmiyorum öteki taraf da, da görüşeceğiz.
Bir çocuk bakmadan 2 dakika içerisinde verdiği ödevleri yapıyorsa kopya çekmeden bu çocuk sala'k olabilir mi? kopya çekiyorsun sen diyerekten anahtarlıkla çocuğun kafasına vurup kafasını delen bir öğretmen düşünün. hiç kimse masum değildir. ! Elbet bir gün zamanı gelecek.
Tabii ki tasvip etmiyoruz. Ama eğitim denildiği gibi olumlu bir hava oluşturmaz. Bazen böyle de oluyor maalesef. Ben de hazır yeri gelmişken; şu zamana kadar biri hariç hiçbir hocamın bana karşılıksız faydası oldu. Aksine kendi kafalarındaki pencereden bize baktıklarından bizi üzerine yargılayıp değerlendirip sizden bi sqm olmaz diyerek yıllarımı hiç etmeye çalıştılar. Hepsinin annelerinin ellerinden öperim..
Çoğu öğretmen eğitimsiz olduğu için mesleğin hakkını veremese de ölümü gereksiz olmuş. Özellikle ilkokul öğretmenlerinin insanı ve ahlaki değerlerinin gelişmiş olması gerek.
Küçük yaşta küçük düşürülen özellikle erkek çocuklar gurur ve saygınlıklarını kaybetmiş hissedip geri kazanmak için şiddete başvururlar. Bir çocuğun özgüvenini bu yaşta kırarsanız 20 yıl sonra da etkileri görülür.
Biz ilk okul öğretmenimizi görme imkanına erişemedik zaten yaşlı ve son yılları idi nur içinde yatsın.. Ancak hiç bir öğretmenimize hiç bir okul sırasında kin beslemedim.
Cevap
15Cevap
Acaba o çocuğun psikolojisini bozacak kadar ne yapmış öğretmen ben onu düşünüyorum.
Keşke olmasaymış ama ben burada tüh tüh öğretmen öldü diyemeyeceğim.
Bir çocuğun hayata bakış açısından en önemli 3 kişiden biridir öğretmen.
Bir insanın hamuru anne baba ve öğretmen tarafından yoğurulur.
O yüzden ben bu caninin bu hale gelme sebebini merak ettim.
Ölen öğretmene çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin. Katil zanlısı ömür boyu müebbet hapse mahkum edilsin. İlkokul öğretmenlerimi pandemiden önce her sene çalıştığı yerde ziyaret ederdim. Onlarla sohbetimiz keyifli olurdu. Pandemiden dolayı 2 senedir görmüyorum ve özledim. Bu yıl belli değil; ama önümüzdeki seneye kesin ziyarete gideceğim.
Yuh bu nasıl bi nefrettie yıllarca tutmuş. Ben ilkokul öğretmenime görüşüyorum severim ☺️ ben de ondan dayak yerdim azarlandım ama nefret duymuyorum hiç. Çünkü ben de büyüdüm ve onu anladım. 50-60 çocukla uğraşmak zor sonuçta. Büyüyünce hak verdim. Ellerinden öperim öğretmenimin☺️
Çoğu oğretmen cocuklarin psikolojisini bozuyor bir cocuk vardi ilokul ogretmeni dove dove delirtmis basina darbe aldigi için saflaşmiş çocuk hastanede falan yatti terapi gördu yani bazi hocalar cidden neyse
Eli öpülesi ogretmenlerden çok, hötü ütülesi öğretmen var.
Benzer durumlarda , fiili ve psikolojik öğretmen şiddetini birçok insan gibi bizzat yaşayarak yıllarca tanık ve mağduru oldum. Adam bunu yaptıysa, kendince geçerli bir nedeni vardir.
Bu psikopatca bir davranış.. Normal bir insan bunu yapmaz.. Hepimize fırça atan öğretmen olmuştur ya.. Napalım yani.. Keyifli günler..
ama her çocuk aynı değil, kimisi 1 lafa üzülüyor psikolojisi bozuluyor kimisi ana avrat küfür yiyor bir şey demiyor hatta mutlu oluyor , bu adam da demek ki 1 lafa üzülecek adamlardan birisi bende bana birisi hakaret ettimi sinirleniyorum ama tabi genede bu adamın yaptığı gibi birisini öldürmüyorum, tabi lise ve ilk okul yıllarında tanıdığım zorbalar var onları bi bulsam sopa ile dövecem de onları arayarak uğraşmaya değmez, inşallah kötü durumdadır bana zorbalık yapan çocuklar
tabi bu adamın yaptığını savunmuyorum bunun yaptığıda çok yanlış
Selam vermezdim öyle çok da sevmezdim zaten ama adamın öyle yaptığını okuyunca bi içimin yağı eridi.
Oldum olası bütün öğretmnlerimi sevmişimdir herhalde ilkokul öğretmenimle karşlşsam elini öperim sonuçta bana çok sey öğretip, katmıştır
Sanırım en az 65 yaşındadır şu an 38 yıl önce neticede yaşlandık mi ne 😂
meslektaşıma Allah'tandan rahmet sevenlerine sabır temenni ediyorum bu psikopatın yatacak yeri yok Allah kahr eylesin gün yüzü görmesin
Helal olsun be benim içinde saplasaymis derinden hemde. ohhhhhh
kucuk dusurdu diye adam mi oldurulur hemde 30 yil sonra
bu devirde 1 lafa adam öldürülüyor maalesef bir kaç sene önce bir adam, başka bir adama midye ısmarlamak istemişti ama öldürüldü maalesef bir de midye ısmarladığı için öldürülmüştü Allah Rahmet Eylesin o adama
Deve kini varmış öğrencide
Bir şey demezdim ya selam verip geçerdim
Narsist denir bunlara
Allah akıl fikir versin😏
O benim annem sayılır yav
Yok artık 🙄 bende bulmak istedim ama bulamadım
İlkokul öğretmenimden nefret ediyorum
çokca sarılırdım..
özledim kendinisini..
Hala arada gorusurum 🤞
kalanlar bitirmek istemiş yazik
Psikopatca