https://www.indyturk.com/node/485521/haber/ak-partili-elita%C5%9F-pide-hemen-bayatlar-somun-ekmek-hemen-bayatlamaz
Ekmek
Pide
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ya iyice artık bu işin çivisi çıktı. Bro pide ramazan ayının vazgeçilmez geleneğidir. Bazı insanların artık din tüccarlığı yapmayı bırakmalı. Kendileri lüks için de yaşasın halka onu yeme bunu alma niye kardeşim çalışan benim, mecliste uyuyan sen. Sen ekmek al biz pide alırız
Şimdi hadi haklı diyelim. Siz hiç utanmıyor musunuz? Halkınıza pide almayın, ekmek alın demeye.. gerçekten garip bir milletiz, bunu Avrupa’da deseler o adama bir daha çöp bile vermezler. Türkiye’de ise oy alır. Bu millet herşeyi hak ediyor. Hakettiklerini alıyor.
Ayrıca not olarak eklemek isterim. En iyi ekmek lavaş ekmeğidir. Dolapta sakladığı zaman 1 ay bile kalsa bozulmaz.
tırnaklı pide bizim burada ana ekmek, pideye benzer. doğru söylüyor ertesi gün kayış gibi olur onu da buzluğa atmazsanız. ekmek fırınları şehirlerde yaygınlaştırılsın. 11 ay da bir ay olmasaydı olurdu belki.
Ekmek yerim ya pideyi yerdim koyayım
Rica ederim💃🏻
Öff teşekürler edecektim😂🤦♀️
Bilmeceleri hep sen biliyorsun 😊
Cevap
6Cevap
gene çokbilirler konuşuyo. allah razı olsun yav bende ne alsam pide yerine diyodum. yıllardır pide ALAMADIĞINDAN mı yoksa tercihen mi almıyor onu da ekleseydi. yeminle dalga geçiyolar takipçileri de "doğru" diyo çok üzücü.
Millet her şeyden sebeplenmeli ac kalmamalı ama kendilerine gelince itibardan tasarruf olmaz gevşekler
Kendi seçmenine söylesin yazık ya uzaya gideceğiz derken pide alamayacak duruma düşürdüler
Aynen öyle ☺️
Kepekli ekmek almaya devam edeceğim. Pide ve somun ekmeğe para dayanmıyor.
Yakında nefes almayın fotosentez yapın biz zenginlere oksijen olsun diyecekler.
Bizim çaycı da öyle diyordu ayrıca hurma yemeyin zeytin yiyin daha ucuz.
küfür desen değil iyi niyet desen değil ne denir bilmedim
pide alacağım..
kendileri pasta yerken milletin ekmeğine laf söylemeleri de..
İllaki pide yiyecek diye bir kural yok ne ucuz sa onu alırım, canım çekerse de pide alırım
İnadına pide alacam lan!
Dayı çok saçma konuşuyor 😡
Yakında ekmek de alamayacağız o ne olacak
Ac kal 😘
Pide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?