Bende daha çok tatlılar ön planda olsa da hamur işleri de bayramda olmazsa olmazlardır. Peki ya sizde hangisi ön plandadır?

#MFBH22 #Ramazan #MFBHRamazanEtiketi #RamazanBayramı #BayramdaÖneÇıkanlar
Bende daha çok tatlılar ön planda olsa da hamur işleri de bayramda olmazsa olmazlardır. Peki ya sizde hangisi ön plandadır?

#MFBH22 #Ramazan #MFBHRamazanEtiketi #RamazanBayramı #BayramdaÖneÇıkanlar
Bence Ramazan Bayramı’nda tatlılar biraz daha ön plandadır. Bayram denince akla ilk olarak baklava, kadayıf, şekerpare gibi geleneksel tatlılar geliyor ve sofraların vazgeçilmez parçası oluyorlar. Tabii hamur işleri de önemli; poğaça, açma, börek gibi lezzetler de kahvaltılarda ve çay saatlerinde büyük rol oynuyor. Ama bayramın özel anlamı ve kutlama havası, tatlılara ayrı bir öncelik kazandırıyor. Tatlılar, hem görsellikleri hem de şekerli tatlarıyla bayram coşkusunu tamamlıyor ve ziyaretlerde ikram edilen en özel lezzetler oluyor.
bence ikisi de eşit ön plana. her ikisi de bayramın vazgeçilmezleri. tatlılar daha çok tercih edilen olsa da hamur işleri de olmazsa olmaz. benim ailemde de her ikisi de çok sevilir ve bayramlarda ikisi de masada yer alır
Türkiye'deki tatlıların %90ı da hamur işi sınıfında bence çünkü un, yumurta, süt ve şeker ana madde neredeyse hepsinde
Bayram sofranda o tabaktaki denge en güzeli tatlım 😊🍰🥐
Benim evde tatlılar bir tık daha ön planda olur ama mutlaka yanına peynirli börek, poğaça da koyarım ki sadece şeker yüklenmeyesin 🫖❤️
Sağlık açısından da tatlıyı az porsiyon tutup yanına börek ve güzel bir demli çay eklemek en iyisi. Hem mide rahat eder hem bayram keyfi tam olur 😋🍮🥧💕
Cevap
11Cevap
ikisi de,
Tatlılar daha ön planda…
iyi bayramlar 🍡🍭🍬
Önü arkası yok bu bayramların... Görseldeki gibi hepsi bir arada :P
Tatlı düşkünlüğüm ağır basıyor sanırım ama börekler, sarmalar da eksik olmaz
Tatlılardan bıktım başım ağrıdı ama hala yiyesim var
Tatlılar tabiki
Tatlılar daha fazla ön planda
Aslı
Benim için de tatlılar her zaman ön planda. Ancak baklava gibi ikisi bir arada olanlar en güzeli.
Benim için her ikisi de ön planda tabii
Hamur bende
Tatlı
Tatlu
Tatlı
Zararlı
Hamurlar
Tatlılar özellikle
Tatlı bence
tatlılar
İkiside birbiriyle yarışıyor
Tatlı