Yok ben istemem. Bana sabah sabah tüm enerjimk zikecek, olmadık yere trip atacak, bir sat onceki modu 1 saat sonrasina uymayan kizlar lazim. Oyle alistim cunku. Keyif vermez bunlar normal iliskiye alışık degil bunye. Kaldiramayız 😁
Bunye kaldırmaz ki. Bir bakacaz askında iliskiler iki tarafli olurmus. Ilk mesaji illa ki erkegin atmasina gerek yokmus. O erken uyandiysa ya o atarsa gunaydin mesajini nasil atlatiriz bu travmayi soylesene bize. Ya bize arada hedihe falan alirlarsa. Hayatinda oldugumuz icin bize tesekkur falan ederlerse kafayi yeriz
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Son dakika haberi cumhurbaşkanı ile zelensky görüşmüş ukraynadan 2 milyon daha kadın mülteci gelcekmis ne düşünüyor sunuz ;) ?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Benim tanıdığım biri var ama o gelmeyecek rota Amerikaymış ben de olsam gelmezdim Amerika dururken.
fakirler gelcek büyük ihtimalle. Türkiyeye?
Evet akrabası olan yakını arkadaşı olanlar gelir fazla uzağa gitmek para demek zenginler daha şanslı.
Yok ben istemem.
Bana sabah sabah tüm enerjimk zikecek, olmadık yere trip atacak, bir sat onceki modu 1 saat sonrasina uymayan kizlar lazim.
Oyle alistim cunku. Keyif vermez bunlar normal iliskiye alışık degil bunye. Kaldiramayız 😁
cidden istemiyormusun?
Bunye kaldırmaz ki. Bir bakacaz askında iliskiler iki tarafli olurmus. Ilk mesaji illa ki erkegin atmasina gerek yokmus. O erken uyandiysa ya o atarsa gunaydin mesajini nasil atlatiriz bu travmayi soylesene bize. Ya bize arada hedihe falan alirlarsa. Hayatinda oldugumuz icin bize tesekkur falan ederlerse kafayi yeriz
Çokta meraklıydık elin alkolik Ukraynalı kızlarına
ayağına cennet gelmiş daha ne istiyon ;)
Türkiyede çok daha güzel kızlar var mavi gözlü sarışın kızlar bana itici geliyor
hmm o zaman senin için kötü
2 milyon mu? 2 milyon az, 15 milyon gelsin
onlarla evlenceğeniz demi :D
Yok ya
medineye varamadım gül ah ah şükür namazına duracam
Çok şükür 🥲
istediğiniz oluyo nihayet ;)
Kadınların egosu tatmin edilememiş hataları bize yıkmaya çalıştıkları sorunları buramiza kadar geldi ilah yaptılar kendilerini 👍
Göçmenistan a hoş geldiniz.
hahaaaa göçmeniztan djdjdf
On numara olur hem güzeller hem tripsizler
demi yaa ;)
Öyle vallaha Ukraynalı alacam
Onlar buraya gelmek istemiyor ki
yazın görürsün hepsini ;)
Senden daha iyidirler orası kesin😒
artık sizle kimse evlenmez onlar yerinizi alcak sizin
Çokta umrumdaydı zaten😒. Desene sen de hiç evlenemicen vah zavallım
kaldın evde ;)
Ay kes gerizik*lı uğrşamam senle
Saçma sapan manipülasyonlar yapmayın
yoo haber gerçek 2 saat önce verildi
Orada insanlar savaş yüzünden yurtlarından oluyor gidecek yerleri yok psikolojileri bozuk. Sizlerde dalga geciyorsunuz cok komiksiniz.
emin ol Türkiyeye savaş açsalardı bütün dünya şeyiyle gülerdi özellikle hristiyanlar anladın ;)
yillardir turk erkeklerin hayali.. maalesef
yandınız kızlar evlilikler artık hep ukraynalılarla olur bence :D
Pislik ve Çok kötüsün.
Kadın mültecimi niye erkekler mülteci değilmi😅
onlar savaşıyo çünkü maal
Onların kadınları da savaşıyo