Danimarka'da 41 yıl aralıksız çalışan Türk işçisine kraliyet madalyası takıldı.

21. yüzyılda kasket takıp hala köylü elbisesiyle danimarka'da gezen türk bu millet avrupaya çalışmaya gittiğinde türkçe okuma yazmayı bilmeyen insanlardan oluşuyordu dikkat ederseniz gurbetçilerin çocukları torunları konyanın meram ilçesinin aksanıyla türkçe konuşur bunun sebebi daha kendi ülkelerinde şehir görmeden yurtdışına çalılmaya gitmeleri işin garip kısmı yurtdışında yaşayanlar oraya adapte olmak yerine köydeki adetlerini oraya taşımışlar avrupda türklerin kötü imajının sebebi tamamen bunlar düşünsenize adamlar bizi deveye biniyor zannediyor niye bu gurbetçilerin hala köylü gibi yaşamalarını görüp fikir üretiyorlar
@cicimxs aşk böceğim yakında vize alıyorum istersen senide götüreyim yanımda eğer kinky slavem olursan olur😎
Cevap
15Cevap
Bizde olsa kuru teşekkürle emekli ederler. Aylığının 3te1'i kadar emekli maaşı dayarlar. Sonra adam evden çıkamaz vaziyete gelir. Tek eğlencesi evinin etrafında top oynayan çocuklara kızmak olur 😒
Sizin işçilere önce haklarını versinler, emeklilerini çalıştırmasınlar adam gibi maaş versinler, rahat ettirsinler de madalyası eksik olsun.
Tr de bu rakam söz edilince hayat napalım deniliyor
Bazıları 7-8 yaşında çalışmaya başlıyor vefat edene kadar 70-80
Helal olsun dayı ogli 😂
ahaha bunu her duyduğumda çok gülüyorum :D
https://www.youtube.com/watch?v=x9bairufiKQ
Bizde bu '' pamuk '' tur.
41 yıldan sonra yaşar ise. Yaşayabilir ise.
her işini gerçekten hakkıyla yapan kişiye verilmeli..
Bizlere zaten hergun takmiyorlar mi ayrica madalyaya gerek yok bence 😁
Emekçi her yerde emekçi
Bence elbette takılmalı
41’den daha fazla çalışan dayılarımız var bizim
İşçi kesiminin bir kıymeti yok ki.
41 kere maşallah madalyası mı
Evet en kralını hak ediyorlar.
Tescilli kölelik sorsan Avrupa'yı bile gezmemistir
Nerede o günler
Tabi ki
25 yılım kalmış :/
Takılmalı