"Az kalsın savaş çıkıyordu! Hindistan, yanlışlıkla Pakistan'a füze attı
Hindistan Savunma Bakanlığı, teknik bir sorun nedeniyle Pakistan’a “yanlışlıkla” füze fırlatıldığını bildirdi."
İNSANLIĞIN SONUNU GETİREBİLECEK OLAYLAR =
• Doğal afetlerin çok can alması mı veya Uzayın meteor gazabı mı
• Sonunu kestiremeyeceğimiz riskli deneyler mi
• Tedavisi mümkün olmayan ölümcül hastalıklar ve bulaşıcı olması
• Kazananı olmayan 3. Dünya savaşı mı
• İklim değişikliğinin insanlığın sağlığına olumsuz etkileri olması (Buz çağı nedeniyle donarak ölmek)
• İmtihan dünyasında yaşanılmaz derece duruma gelmesi insanlığın
• Önünü kestiremeceğimiz Talihsiz kazalar mı
• İnsanlar için gerekli fizyolojik kaynaklarda sorun çıkması mı (gıda yiyecek doğalgaz petrol vb gibi.)
(BİR ZAMANLAR DÜNYA BU KADAR KALABALIK İNSAN NÜFUSUNA SAHİP DEĞİLDİ. M. Ö 200,000 İlk insanlığın tahmini iken [M. Ö 5000'de sadece 20,000,000 kadardı. Peki her şey hep yolunda mı gidecek. İnsanoğlunun sonunu ne getirebilir]
Eğer şanslıysanız bomba düştüğünde sığınağınızda olursunuz. Dışardaysanız geçmiş olsun ya anında buhar olursunuz ya da radyasyon zehirlenmesinden ölürsünüz. Bomba düştükten aylar sonra bile radyasyon serpintisi ve asit yağmurları olacağından dışarı çıkamazsınız. Bu sebeple sağlam bir stoğunuz yoksa yine ölürsünüz.
Cevap
4Cevap
Gönüllü olarak askere yazilirim savaşa katılmak icin yaşamak için bı sebep yokken insanlar ihanet etmeyi bu kadar seviyorken yüzüme bı tebessümü eksik tutan bir topluluk varken en azından gelecekte bundan 50 100 yıl sonra gelen nesil benim atam diyicek ve benden bahsederken dedem diyicek evet hiçbi zaman belki bı torunum olmuyacak bu durum sonucunda bir sürü beni anan manevi torunum olucak benim için bizim için savaştı diyen ve onlarin sadece bı tebessümü gerçekten öldükten sonra bile yeter
Edit: ben çok asker olmak istedim ailem bunu bildiği için korktukları için her askerliğimi yapıcam dediğimde önüme engel koydu
3 dünya savaşı başladı zaten iran abd büyükelçiliğini bombaladı
Olmaz umarım ya öyle bişi.
@dapfrence Bu arada bana bir yazar mısın
Her taraf ışık olur negzel
Mokoko oluruz 😂
bişi olmas
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?