Mülteci mültecidir bunun ırkı dini yapılmamalı. Zamanında o kadar ülkede haksız yere savaş oldu ama sesini çıkaran bile olmadı şimdi bu Ukrayna Rusya Savaşı için dünya ayaklanmış durumda protestolar gönderilen yardım ve destekler. Evet savaş çok üzücü ve kimse olmasını istemez ama sotle bir düşününce kimse o bosnalilara Suriyelilere Filistinlilere yardım eli uzatmadı. Bunlar Avrupa ülkesi diye mi bu kadar herkes ayaklandı? Yapılan çok haksızlık değil mi?Bu da en iyi özet
Ordaki ölen insanlar israil filistini vurduğunda israil haklı dedi filistinde 12 yaşında küçük kızı dövüp hastanelik ettiği videoyu izlediğimden beri ukraynadaki 1 tane bebeğe asla acımıyorum acımam da sonuna kadar rusya haklıdır haksız bile olsa gözümde haklıdır
Ortadoğudaki büyükleri neyse küçük çocuklara bile ses çıkarmayan insana ne allah yarattı derim ne vicdanımı sızlatırım sızlasa bile sus demesini bilirim rusya haklıdır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
mavi gözün, sarı saçın varsa herkes seni sevebilir.
Gerçekten ya
Kendine benzer değil ya
?
Ten rengi farklı
Ee yani doğru düzgün cümle halinde söylesen de uzatmadan da bizde anlasak
Oki 🥰
Bende bu yğzden rusyayı destekliyorum vursun
Hayır ne kadar ayrıma karşı olsakta yine de ölen insanlar var onlara da yazık can sonuçta
Ordaki ölen insanlar israil filistini vurduğunda israil haklı dedi filistinde 12 yaşında küçük kızı dövüp hastanelik ettiği videoyu izlediğimden beri ukraynadaki 1 tane bebeğe asla acımıyorum acımam da sonuna kadar rusya haklıdır haksız bile olsa gözümde haklıdır
Ortadoğudaki büyükleri neyse küçük çocuklara bile ses çıkarmayan insana ne allah yarattı derim ne vicdanımı sızlatırım sızlasa bile sus demesini bilirim rusya haklıdır
Herkesin düşüncesi farklı tabi saygı duyuyorum fikrine