https://tr.sputniknews.com/20220307/marmarayda-opusen-genc-cifte-ne-sevisip-opusuyorsun-gerekcesiyle-saldiri-1054508552.html
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Toplum olarak zaten biri bir şey dese ters hareket yapsa diye an ve han hareket kovalıyoruz. Koca koca insanlar yahu insan gibi uyarsanıza direk kavga dövüş boş işler
Ben oradaydım, kız ve çocuk bildiğin sevişiyordu. Kadın laf dedi gençler sakın olun diye sonra çocuk da geri bir şey dedi adam da sinirlendi falan sonra istersem sikisirim sanane falan o da burada aile var işte utanmazlar falan daldı sonra aşağıya aldı falan kız da adama vuruyor ama adam da iri yarı direğe yapıştırdı. Bence bu kadar kuduruk olmamak lazım. Sonuçta ev diye bir şey var 20 dk maks evdesin sonra köpekler gibi çiftleş kimene sonuçta modernlik altına sokakta yiyismek ayıp hadi otogarlarda olur da yani toplumun tam göbeği
hayir kizmam zaten sanayide düşük katma değer.. sosyal hayatta da ahlaki değerlerden uzak.. politikada da statükocu bir ülke olması için kuruldu Türkiye yoksa ingilizler anadoluda da yenerdi ortadoğudaki gibi yani böyle çakma modern düzen kurulması için batı sanayisine pazar olması için var her şey eşyanın tabiatına göre yani.. bilimde teknolojide ilerleyecek modernleşecek hali yok öyle bir rol vermediler Türkiyeye...
Az oncede dedim karisini dovene karismayiz. Kizini yetmislik kartoloza verene ses cikarmayiz ama gencler sarilip opusunce hemen ahlak polisi kesiliriz!
Ülkemizi getirdikleri nokta burası işte
Cevap
28Cevap
Milletin çoluğu çocuğu var haklılar öfkelenmekte ama saldırmak yerine önce uyarmalilar güzellikle baktılar dinlemiyorlar metrodan indirebilirdiler. Herşeyi kaba kuvvet ile çözme zihniyetinden kurtulmak lazım. Öpüşüyorlar diye rahatsız olup kuvvet uygulamak ve şu görüntülere çocukları maruz bırakmak arasında, rahatsızlık ve endişe vermek adına da pek bir fark yok
O saldıran aç köpek kendini, o iğrenç ağzını öpecek bir kadın bulsa değil öpüşmek ulu orta çocuk yapmaya çalışır. Bu saldırgan şerefsizler penisini ona buna sürter, sahip olamadıkları aşkı böyle nefretle kin kusarak dışa vururlar.
Şerefsiz * kurusu. Onun kafasını kırardım öyle bir şey görsem.
youtube.com/.../UgkxGCg4KBNyQEX-NmUKyhYQKQDe4ceglAGf
Ciddi oalrak soruyorum. Sitede "a" olmanız nedeniyle. Toplu taşımada böyle bir şey gerçekleşse Araçtan bizim mi inmemiz lazım.
Olayın nasıl gerçekleştiğini bilmemenize rağmen küfürler havada uçuşuyor ya, o açıdan?
Bir bk yapamazsın kimse kimseyi rahatsız etmek zorunda değil öpüşmek istiyorsa evine gitsin
Arkadaşlar öpüşmek oldukça masum bir eylem değil mi ya? Yani dakikalarca french kiss olmasından bahsetmiyorum veya nefes alış-verişlerin yüksek desibellere çıkmasını demiyorum ancak öpüşmek oldukça normal bir eylem... Şöyle bir yobaz bana denk gelse ya
Kızmakta haklılar kimse kimsenin sevişmesini izlemek zorunda değil. Milletin çoluğu çocuğu var..
Ama tepkileri hiç doğru değil saldırmak nedir? İki tarafında haklı bir yanı yok.
Kavganın nasıl başladığı da belli değil gerçi. Belki çift uyarı alınca ne karışıyorsun diye olay çıkarmıştır bilemeyiz belki de tam tersi..
Burası demokratik ülke herkes istediği gibi yaşar
orada erkek kadını hırpalasaydı sorun olmazdı ama. Çoluk çocukları var ayıp diyenler olmuş. E çocuklar o şiddeti de görüyor her gün her yerde. Sonra o sevgisiz çocuklar geliyor sevgilimiz arkadaşımız oluyor neden bana böyle yaptı diye kendimizi yiyoruz. Çocuklar şiddete de tanık olmasın o zaman. Arkadaşlar birbirinizi sevin saygı gösterin. Ne kadar ömrümüz var bilmiyoruz, ölümsüz gibi yaşamayın.
Ne saldıran kişinin savunulacak tarafı var ne de sevişen çiftin savunulacak tarafı var. Kişinin bakış açısına göre değişir elbette.
Ama bana göre sevdiğin, saygı duyduğun ve değer verdiğin bir insanla kamuoyu içinde bu tarz şeyler yapmamak gerekir. Bana göre basitleştiren ve değersizleştiren bir haraket. Saldırgan da sözlü uyarı yerine fiziksel şiddetle karşılık vermesi yanlış.
Biz böyle bi olayı Uludağ'a çıkarken teleferik sırasında yaşadık bizzat benim eşim ve eşim tarafım çifte saldırdı mahkemelik oldular
Sonuç olarak ceza aldılar 2 yıldan az olduğu için hükmün geri açık bırakılması zart zurtunu kullanıp sıvıştılar keşke daha ağır bi ceza alsalardı tazminat ödeselerdi bakalım bi daha kavga ediyorlar mı?
Ben karışmam veyahut kızmam, beni ilgilendirmiyor. Telefonumla uğraşırım, diğer insanları görmem olur biter. Sonuç olarak gençtir derim, geçerim. Lakin, sevdiğim insana duyduğum/duyacağım saygıdan ötürü, bu tür yerlerde onunla öpüşmem. Yani çocuk topluma değilse bile, sevdiği insana saygı duymalı.
Evet çiftin yaptığı toplum içinde hoş değil. Eğer öpüşme dedigimiz hadise öpücük ile son bulmayıp uzun uzun devam ettiyse. Bende rahatsız olurum. Ama bu insanlara gidip saldırma hakkı vermez kimseye.
Yani dudak dudağa yiyişiyorlarsa milletin işinde bence uygun değil. Ama işi kavgaya dönüşüp başkasının sataşması da kabul edilebilir değil.
Rahatsız olan oradan kalkıp gitmesi daha doğru olurdu. Saldırmak için bahane arıyor millet.
Güzel olan her şeye karşı olan bir topluma sahibiz. Toplum içinde bir kadına her şeyi yapmakta özgürsün fakat onu asla sevemezsin. Bağırabilir, şiddet uygulayabilir, taciz edebilirsin, hatta yaralayabilir ya da öldürebilirsin ama sevemezsin.
Toplu taşıma gerçekten öpüşmek için uygun bir yer mi? Bu olayda öpüşen tarafta suçlu saldıran tarafta.
Çoluk çocuk binilen bir toplu taşıma aracı. Bence uygun değil tepki göstermezdim ama rahatsız olurdum. Saldırmaları doğru değil ama onların yaptıkları hiç doğru değil.
Halk en ufak sevgi belirtisinde ayaklanıyor saçma bir şekilde. O kadın şiddete uğrasaydı o vatandaş eminim susacaktı. Rezillik bunun adı başka bişey değil.
Bu ahlak bekçisi o kadar namusludur ki en sexsi kadın buna verse almaz.. Buna yapılacak en iyi şey evine gizli kamera yerleştirip p*rno izlerken yakalamak sonrada namussuz herif deyip dövmek lazım...
yani bence dozu var 1 kere 2 kere ufak öpücük atarsın ama öyle dişi dilinle çekmeye çalışırsan küfürde yersin tokatta hee atan haklımı bence şiddetin haklısı olmaz uyarması lazım tabi uyardığında aldığın tepki kötüyse sinirlerine hakim olamayan adam bile öldürüyor.. bu konu uzayıp gider dediğim gibi abartmadan ufacık masum 1 2 öpücükden bişey olmaz bence eğer öyle olduysa.
Hayır neden kızayım ki, banane.
bazı çiftler abartıyor öpüşmeyi cocuğun annesi var yanında ayıp az bile yapmış
Aşk neden suç olsun ki
Abartilmadigi müddetçe ve ortama da bağlı çoluk çocuk varsa.
Kızmam ama gerek duyarsam, onları rencide etmeden, nazikçe ikaz ederim.
Ya manyak dolu etraf sana neee be adam ya kim ne yapıyorsa yapsın sana mı düştü
Saldıranları hapis etmek lazım
Kızardım. Toplu taşımada topluluk içinde neden yapıyorlar.
Yana kondurulan küçük bir buğseden zarar gelmez bence abartılırsa kızmalı...
Her şeyin bir yeri zamanı var kızardım lakin elbette saldırmzdım
İki tarafında yaptığı hoş değil bence saldırmak yerine uyara bilirlerdi gençlerinde ulu orta öpüşmesi doğru değil
öpüşmesi ahlaksızlık olur çoluk çocuk var yaşlı teyzeler var. Oldu olacak acip şey yapsınlar batili olcaz diye olur mu öyle şey?
Toplu taşıma aracı dil atılıp sevişilecek yer değil. Basit bir öpücük atılmışsa sorun yok. Fakat uzun süreli öpüşmenin savunulacak hali yok.
O saldıran yobaz itler ipe çekilmedikçe bu ülke iflah olmaz
Bakmasın o zaman yauşaklar milletin karısına kızına bakıyo ki öpüştüğünü görüyo karaktersizler
İnsan ile hayvan arasındaki fark nedir?
"Duygu ve hareket yeteneği olan, içgüdüleriyle hareket eden canlı yaratıklara hayvan denir. Toplum hâlinde bir kültür çevresinde yaşayan, düşünme ve konuşma yeteneği olan, evreni bütün olarak kavrayabilen, bulguları sonucunda değiştirebilen ve biçimlendirebilen canlılara ise insan denir.
Niye kadına şiddet olunca herkes bakıp video çekiyor bu olunca saldırıyor mkk
HİHİİHİHİHİ ÜZÜLDÜM
Sevişselerdi biz inerdik onlar rahat işlerini görselerdi ya bence saldıran insanlar haklı neticede orası toplu taşıma ve ailer var çocuklar var
orada öpüşmeye doğru değil ama saldırmaları aşırı saçma ama herşeye güç ile karşılık veren bir ülkede buna da şaşırmadım
İnsanlar mutlu birini görmeye dayanamıyor bırakın insanlar sevgisini göstersin ama bizim insanımız aşkı değil şiddeti seviyo
Amca pek dövememiş ben olsam baya döver hastanelik ederdim ahlak kavramını anadan babadan öğrenmeyenlere sopa lazım
İnsanların ulu orta opusmeleri falan karşıyım ben.. ama yapanads karışma hakkım yok.. öpüşmek özel ve güzeldir... millete ifşa olmaya gerek yok
Saldıran kişiler haklı. Milletin gözü önünde böyle şeyler yapılmamalı.
HEHEHEH AYNEN AYNNEN MİLLET İŞİNE BAKSIN HADİ
7 liraya otel konforu yaşamaya çalışmışlardır
İnsan olan insan, haddini sınırını bilir ve insan haklarını ihlal etmeden hayatını sürdürür
Bunlara hiç müdahale edilmezse seneye aynı yerde cinsel ilişkiye girerler
Toplum ortasında olmaz bence..
Edep var sonuçta
Hayır neden kızayım
İki yanlış yanyana..
kızardım ama içimden
Edep diye bir şey kalmamış
Direk dalarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?