https://www.mynet.com/hasan-koni-nin-ukraynali-multecilerle-ilgili-sozleri-tepki-cekti-110106923530

Ben Almanya’da yaşıyorum Tanıdığım var Evimi Açtım orada kalmayı tercih ettiler.
Şimdi gönülü olarak hiç Tanımadığım Aileye Evimi Açıp Oda veriyorum.
Biz Trabzon Araklılıyız 😜
İnsanlık ölmedi ölmesinde yardım edebilmek güzel.
Hafta Sonu Tırla Yardım gönderdik.
Türkiye’deki yaşam Kalitesi ve Standartları ile Oturum izni ile Avrupa’ya giriş Kartları olacak.
Sence Sen olsan Türkiye’yi tercih edermiydin.
Ben bile Türk Olduğum halde Kabul etmiyorum.
Hertaraf Şiddet
Ve adaletsizlikle Dolu
Bir zahmet gelmesinler ülke mülteci kapına döndü. Ortalığı karıştıran Amerika tüm ukrayalilari alması lazım konuk severligini göstersin
Türkiye’de şu anda Ukraynadan pek farklı değil açıkçası ayçiçek yağı 200 TL olmuş bedava yemek dağıtıyorlar mesela bir tane videoda insanlar birbirinin üstüne çıkıyor yani ben o ortama girsen ölürüm yani sana bir şekilde çıkabileceğimi zannetmiyorum pardon ama Türkiyelerin bile bilmem kaçıncı planda yaşadığı bir ülkede Ukraynalıların ne işi var
Onlar kaliteli göçmen çünküsüü,
@Piposs basında öyle söylüyorlar ironi yaptım linçleme😂
Cevap
20Cevap
Suriyelilerin, Arapların hüküm sürdüğü yere niye gelsinler. Herkes sapık, vasıfsız, eğitim seviyesi yoka yakın, işsizlik, haksızlık, adaletsizlik hat safhada, çirkine bile neler yapıyorlar, güzel kadınlar zaten gelmesin buraya, kimse dil de bilmiyor ayrıca, herkes de *mcı p*zevenk oldu başımıza, dünyayı otostopla turlayan kızı Türkiye'de öldürmüşlerdi. Soruya hak.
Türkiye üçüncü dünya savaşı yaşanan bir ülke medeniyetten uzak fakir bir ülke neden gelsinler ki ailesi varsa gelir yoksa buraya gelmezler. Kadına şiddetin tavan yaptığı bir ülkede yaşıyoruz bunu bilen biri hiç gelmez. Avrupa ülkeleri ikiyüzlü oluşunu gösterdi yine dünyaya bu da gözümüzden kaçmadı.
Yazıklar olsun başka bir şey denmez..
Millet savaşı çocuk oyuncağı filan sanıyor..
Bu ahlaksızca bakış açısı yüzünden gadab-ı ilahiyi üstümüze çekmeyiz inşallah..
O zaman bu ahlaksız insanların kaçacak deliği olmaz..
#Vesselam
Oldu Birde Türkiyeye mi Gelsinler Burası Sığınma Ülkesi mi Her gelen Girse Nüfus Aşırı çoğalır Başka Ülkeler Alsın Türkiye de nüfus çok fazla çünkü haliyle tüketim talep Enflasyon zamlar Bu durumda olmaz
Artık kimseyi beklemesek mülteci ülkesi miyiz biz ülkeden acil mülteciler gitmeli derken birde milleti başımıza topluyorlar yakınds biz gidicez
Sosyal medyada sıradan insanlar bu tür ciddiyetsiz geyikler yapabilir ama ulusal medyada, bir profesörün bunu ciddiye alıp dile getirmesi terbiyesizliktir. Köni, densizlik etmiş.
Ülke daha fazla mülteci alabilir miydi? Hayır.
Muhtemelen Türkiye’deki hayat şartlarından da haberdardırlar. Gelmemeleri her iki taraf için de en sağlıklısı olur.
Avrupa varken Türkiye'ye gelmelerini beklemeleri çok mantıksızca.
Türkiye'den bile dışarı kaçmaya yer arıyoruz zaten.
Ne bu mülteci aşkınız be vatanı satacaksınız mülteci aşkınızdan Suriyelisi afkanı Ukraynalısı bitmedi mk
Gelse ne olacak sanki erkekler kendine zor bakıyor.
Ukraynalı kadına nasıl baksınlar...
Düşüncesiz yorum gözüyle bakıyorum.
Sen olsan gelir miydin? Gelmesinler zaten.. Yazık günah. Yağmurdan kaçayım derken doluya tutulmasınlar.
Hepsinin ab ye vizesiz girme hakkı var neden gelsin
Bizim ülke vatandaşlarımız bile avrupaya göz ediyor imkanı olanlar tabi. Onlar neden gelsin.
Savaştan kaçarak sığınanlara hallenenler canavar bozması insanlardır keşke yok olup gitseler
Rusyaya gitmek daha mantikli... eli seyinde ukrayna multeci hayali kuran tipler var ya...
Olayın kitaplarda anlatılan savaş olduğunun kimse farkında değil mi...
Bizim ülke yol geçen hanı savaş çıkan gelsin aw dgklkc
Yaşam şartları iyi değil çünkü erkekler ikinci sınıf vatandaş gibi neden gelsinler
Aklı olan zaten Türkiyeye gitmez ve ukraynalilar da akıl varmış ki turkiyeye gitmemişler
Savaş mağdurlarından nemalanma cürretini gösteren zihniyet bi ton bu ülkede
beyinsizler
Çocuklara ve kadınlara çok üzülüyorum, çocuk burnu akmış atkı kaban sıkıca giymiş objektife bakıyır😔
Bizim millet kadar aptal bi millet yoktur şu dünyada
Çünkü Türkiye ne yazık ki konfor içinde, insan gibi şartlarda yaşanılabilecek bir ülke değil
Geldikleri gün ölm fermanmz okurlar ondan zaten kendinize zor bakıyoruz ondan
Maalesef mi savaş mültecilerinden rant mı sağlanır ya
Maalesef derken?
Ahahh ne bekliyorlardı tabii ki de gelmezler
Ukraynalı olmak istemezdim. İyiki türküm.😂
Ya siz saka misiniz abi
Aman tanrım başka konuşacak bir şeyimiz yoktu ✔️
Gelmesinler bence de onlar için daha iyi
Gelmesinler zaten daha iyi
Hahaha tüh ya ne üzüldük "maalesef"
gelmesin kimse istemiyoruz artık
Avrupa daha iyi