Trump Putin gibi bence kesin Rusya'ya askeri müdahale olurdu
Hayır sanmıyorum bir şey değişmezdi
Diğer (Açıklayınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

bir şey değişmezdi. Topyekün bir abd, rusya savaşı öyle ergen beyinli bir başkanın tek başına verecegi bir karar değildir. Böyle bir şeye teşebbüs etmeye kalkışsa, onun üstündeki abd şirketleri trump'ı sinek gibi duvara yapistirirlar. Zira olası bir nükleer savaşta ortada ne abd, ne rusya ne de onların zenginleri kalır.
abd nin rusyaya savas acmasina gerek yok swiftten cikarmasi finansal anlamda zaten cokertiyor rus merkez bankasini Şu an avrupa birliginin swiftten cikarmasinin anlami yok cunku rusyada ve global piyasada euro rezerv para degil emisyonlarini dunya dolar ile yapar o yuzden fedin dogrudan mudahalesiyle rus ekonomisi coker elindeki rezervler kagit parcasi olur para emisyonu yapamaz yuan ile Bricks ulkeleriyle bile alternatif rezerv olustursalar gene global ekonomide emisyon degeri bulamaz ama abd Şu an bunu yapmiyor cunku diplomatik cikarlari hala rusyada var.. trump da olsa savas ilan edemezdi cunku bir devletin bir devlete savas ilan etmesi ciddi birlesmis milletler kurallari gerektirir o yuzden abd irak afganistan isgalinde savas ilan etmedi terorle mucadele olarak operasyon yapti.. Şu an suya da ukraynaya savas ilan etmedi operasyon diyor... bu isler oyle kolay degil savas ilan etse 3. dunya savasini baslatir ki rusya gercekten nukleer gucunu kullanir cunku ellerinde baska secenekleri yok.. rus ordusu nato ile hava muharebesine girecek konvansiyonel harp icra edecek gucu yok zaten..
Evet kesinlikle katılıyorum görüşünüze...
Cevap
8Cevap
Abd ye zarar vermesigi surece kimse kimseye savas acmaz obamada olsa trupmta olsa. cokta seyinde ukrayna trumpun. yalandan yanindalar iste
Yani her ülkenin bir menfaati var...
Trump çok komik görünce bile gülüyorum dşdşgödçxöflalfk
Aynen...:)
Trump delinin teki. Ne yapacağı belli olmazdı. Belki de NATO işin içine girerdi.
Bence de...
tansiyonu bu salk adamdan çok daha iyi yöneteceği kesin.. başkan olarak çok yetersiz bir adam..
Açmazdı. Adamı zaten Rusya iktidara taşıdı diye yaygara koparıyorlardı. Putin ile arası da iyiydi.
Bayılıyorum şu trump'a ya kjgxhsdfgjdg
Trump olsaydı savaş olmazdı Trump çok iyi biri
Açardı
Tramp yapardı.
Evet Trump'ta Putin gibi sert bir lider belki de Putin işgale kalkışamazdı çünkü Trump'ı iyi tanıyor...
aynı olurdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?