1 problem çözüldü; Türkiye'de artık zibilyon tane camii var. Ama giden pek kimse yok 🙂🙃🙂🙃🙂🙃🙂🙃🙂 ben sadece camii ye dışarısı soğuk olduğu günlerde (yağmur yağar hani) o zaman giriyom, uyuyorum. Başka da işimi görmüyor 😂 benim vergim camii tuğlasına gidiyor.
İmamoğlu aday gösterilirse ve AKP bu ekonomiyi toparlayamazsa seçimi kesin kaybeder. RTE'nin kendisinin iktidara geldiği dönemde de ayni durum var araştırdıgım kadarıyla. O da krizi çözsün diye getirilmiş ve belediye başkanlığından yürümüş. Şimdi de aynı şey İmamoğlu içim tekerrür edecek sanirim.
Bu saatten sonra akp ağzıyla kuş tutsa, sokaktaki sokaktaki şarapciya oy veririm, bunlara vermem. Yani tren kalktı bundan sonra 20 yıllık rezalet bir karne tek sınavla düzelmez.
Aslında oy verenler de gayet net görüyorlar gerçekleri ama onları asil bağlayan şey Erdoğan'ın dış ülkelere karsi eski iktidarlardan daha dik durduğunu düşünmeleri.
Bu da aldatma.. Hem de büyük aldatma. Sadece tribüne oynuyor. Israil başbakaniyla dumenden kavga etti, bu daha da görüşmem dedi ama iki ulke ticaretinde gram azalma olmadi. Bunu israilli bakan açıkladı.
Geleceği karanlık olanlar kör olmak için ısrar edenlerdir. Aklı başında eğitimli insanlara birsey olmaz. En kötü yurtdisina giderler. Kaliteli insan her yerde kabul görür, vatandaş olur. Söylediğim şeyin vatan hainliği gibi algılanmasini istemem ama insanın vatani değerli olduğu yerdir bence.
DURMAK YOK AKPYLE YOLA DEVAM. chpyi hdpyi başa getirtmeyiz. kemalistlerle teröristleri başa getirtmeyiz. ikiside bozguncu. birisi laik batı'cı. birisi bölücü terörist.
Çatışma başlar koltuk yüzünden birbirlerine girer bak tbmm’ye kavga gürültü gırra kusura bakma da hdp’li oclara bakanlık verilmesini istemiyorum hâla daha bi hdp aşkı saçma sapan fikirler
Hesap açık, durum gayet net. Bence ortada tartışılacak bir durum yok. Hükümet resmen batirdi ülkeyi. Üniversite mezunlari zar zor zincir marketkerde asgari ücretlerle kariyerlik işi buluyor. Birçoğu da işsiz.