https://www.haberler.com/resmi-gazete-de-yayimlanan-karar-tepkilere-neden-14765126-haberi/
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Türkiye in öncekilere göre bi haritasına bakın derim, her yer zaten çölleşmek üzere yeşil alan kalan yerler diğerlerine oranla Karadeniz ve Ege bölgeleri buralarda madene açılırsa gelecek nesile hiç bişey kalmayacak, devletin daha çok para hırsı herşeyi yerinden etti, dağlar maden her taraf taş ocağı, mıcır ocağı, altın madeni, bu kadar da olmaz dediğimiz ne varsa oluyor, bu projeyi mantıklı bulanlar kaç tane fidan ekmiş, sulamış, büyütmüş, çapalamış gübrelemişte mahsül almış sorarım, yedi coğrafi bölgesinde taşa tohum atsan filizlenen ( bunun altını çiziyorum görsel deki ağaç bir kya dağı üzerinde bitmiş çünkü) bu ülke de bu kadar yüksek fiyat yoksulluk fakirlik hüküm sürmemeli, karar sizlerin...
Ancak kapitalist bir zihniyet ölümsüz ağaçları önemsemez, değerli maden rezervi biter yani kısa vadeli bir gelir ve çevre katliamına yol açar ama ağaçlar sürekli ve uzun bir getiriye sahipler, hem oksijen kaynağı hem insan türünün devam etmesini sağlayan canlılardır.
Ekonomik olarak verimlilik esastır. Eğer o maden sahasından çıkacak kömürün getirisi zeytine göre fazla olacaksa kesilebilir. Bunun yanında kesilen zeytinlerin yerine başka bir arazide daha verimli cinslerden bahçe kurulabilir
Zeytin ağacı kadar faydalı ağaç var mı? Zehir ve ölüm fışkıran kömür madeni açmak bugüne kadar neye faydası oldu.
Cevap
19Cevap
Sonra"E halk da sebep yok olmasına"diyen bir güruh var aynı ekonomideki gibi 😂Arkadaş, hiç mi mantığı yok bu insanların? 😂😂😂Eeee? Kıtlığı akp göz göre göre getiriyor işte.. Aç kalsın seçmeni de banane.. Yunus suresi 100. ncü ayet der ki:"Allah'ın izni olmadıkça hiç kimse inanamaz. O, aklını kullanmayanlara kötü bir azab verir.".. Düşünsünler şimdi hani bir tek kendileri Müslüman ya..
Biz daha fazla yesillik diyoruz bunlar komur diyor maden diyor... yani halkin yararina mi bu komur... zaten zonguldak daki tas komur haric kaliteli komurde yok turkiye de diye biliyorum gercekten o zeytin agaclarina bunun icin mi kiyacaklar
Zeytin gibi katma değeri bu kadar yüksek olan bir meyveye bu yapılmmali. Bugünden beri aklımdan çıkmiyor. Ziraat mühendisiyim ve insanlari teşvik ettim. Zeytin fidanlar dağıttım çok zoruma gidiyor
Çünkü Yahüdi denen o çocuğu zeytin istemiyor.. Siyonist denen deyyus oğlu deyyus aşağılık hayat kadını çocukları Menderesin anlaşmaları nedeni ile maden arıyor.28 yıl kaldı gizli ikili anlaşmanın bitmesinde bu zamanda bizi kazıp bitirecekler... Amerika şimdi de Çiller denen vatandaşı çakma Türkü piyasaya sürecek.
Evet desekte hayır desekte bu yönetmelik kabul edilse de geri çekilse de değişen bisey olmayacak ki kabul edilmezse yazın bi kaç zeytinlik yanacak demek ki kabul edilirse simdi gidip kesecekler her türlü o madenler kimlere satilmissa o adam illa ki o madeni çıkaracak
Başta gizli gizli satilmalarini engellemedikten sonra şimdi ne desek ne yapsak hicbiseyi değiştiremeyiz
Ülkede tarım ve hayvancılığı tamamen bitirmek istiyorlar, ülkeye gizli bir saldırı var, herkes uyuyor bu konuda.
Türkiye tarimcilikla zengin olan bir ülke ama yok ediyorlar
Ülkeyi batirmak için bilerek ellerinden gelenini yapiyorlar
Evet diyenlerle ayni ulkede yasadigim icin oyle uzuluyorum ki. Yerin altı için ustunu yok etmekte zarar gormuyorlar var be!
40 tane zeytin ağacım var yayla da arsam da.Çok özel ağaçlar. Yani hiç bir bakım sunmadan mis gibi ürün veriyor. Evlat anasına yapmıyor bunu.
Bu habere bu soruya göre sanki turkiyenin her yerinde kömür madeni var. ve tüm zeytin bahçelerinin altı kömür yatagi gibi algı oluşturulmuş turkiyede kömür zongundak Şırnak elbistan daha doğrusu zeytin yetismeyen bölgelerde yani
OMGG HAYIRRR 🥺🥺🥺😭😭 Zeytinleri çok seviyorum 🤤🫒
Bütün kutsal kitaplarda zeytin ağacı kutsal ağaç diye geçer gerisini artık siz düşünün
zeytinlikler maden olsun diyenler yemeklerine koycak yağ bulamaz inşallah
Zeytin zengin yiyeceği çok pahalı olduğu için biz yemiyoruz O yüzden kessinler maden çıkarsınlar
"Kıyametin koptuğunu görseniz de elinizdeki fidanı dikin" Hz. Muhammed (s. a. v) daha da bir şey demiyorum. Yazık!
👏👏
App de baya iktidarci varmis 😅 evet ne abi , kesmedik bi o kaldi. Adamlar gaz var dedi gaza zam. Petrol arastirma gemisini hemserisine yaptirdi petrol bulacaz dedi sonu malum. Yerle bir etti millete peskes otel kendine saray. Simdide zeytin agaci. Kesin baba kesin onuda kibris suriye artik baska nerde satiliyorsa ordan aliriz. 🤣 trajikomik maalesef
Madenler bir yere gitmiyor. Ağaçlar ömürlerini tamamlasin.
Uzmanlik alanim degil, uzmanlar demek gerekli görüyor, uygunsa olabilir!
İhanet bu başks bişey değil
Utanç.. diyeceklerim bu kadar
Ne istiyorlar çiftçiden dogadan anlamadim gitti
Bu kadar saçma bir şey duymadım 😃😂
yani talan yonetmeligi oldu :)
Hayır çevrilmemeli
Para diye kafayı yediler
Hayır asla
Hayirrr🍀
Hayır bence
Hayır bence
Çevrilmemeli kesinlikle. Çok yazık olur ağaçlara.
Hayır
hayır tabiki..
Asla asla
Hayır
Vatan Satılmaz
Evet
Çok saçma ya
Gerekirse kesilsin
Hayır çevirilmemeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?