Diyelim ki iktidar değişti, bu şahıs çıkar mı?
Umarım öyle bir şey olmaz.
Umarım öyle bir şey olmaz.
Eğer iktidar olurlarsa ilk yapacaklari islerden birisi bu olacak. Zaten surekli sucsuz oldugunu söyleyip duruyorlar. Hatta bakanlik bile vereceklerdir kendisine.
Bunun icin ittifak ortaklari HDP ye söz vermis bile olabilirler. Yoksa bu kadar uzerine dusmezlerdi.
Ittifak ortagi degil diyenler bakipta görmek istemeyen veya goremeyenlerdir.
Millet ittifakı ile HDP arasindaki ittifak "Imam nikahi gibi birsey.
Ayni evde beraber yasiyorlar, yiyip iciyorlar. Ayni yatakta yatiyorlar. Hatta cocuklari bile var. Ama bir tek resmi nikahlari yok.
Cevap
7Cevap
Çıkar ya da çıkmaz bilmem ama şu an ki birçok siyasi den daha iyi bir siyasetçi. En azından dinnkitap Allah kullanıp dini siyasete bulaştırır iki yüzlülük yapmıyor. Ben buyum benim savundugum bu deyip yalana başvurmadi. Fetocu olan siyasiler neden içeriye girmiyor? Neden mecliste araştırılsın dendiğinde makym oartuler red oyu veriyor bunlarında alsınlar içeriye ama nerde?
Atatürkçü veya Komünist bir iktidar gelirse yaşatmazlar bunu
Bana kalsa Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet sistemi gelsin eski Türkiye ilk kurulduğu gibi başında da Atatürk olsun
Çıksa da çok yaşayamaz bu ülkede vatan haini topraklarımızda elini kolunu sallayarak gezemez
Nedense vatan haini değil de bu ülkeyi korumak için, bir yerlere taşımak için uğraşan insanlar öldürülüyor.
O da insanların hatası
Kuşların ve zürafaların hatası olacak değil ya
Sende haklısın
Söylemene gerek yoktu,
çok naziksin.
Rica ederim teveccühünüz
Çıkamaz
Onu oraya tıkan
Kılıfınıda uydurmuştur
Derdiniz Selo mu olmuş ülke kıyamet dimagi dar insan gözünüzü bu kadar mı korkuttu
Terörle ilgisi olan herkes idam edilmeli
Çıksın bence
İyi bi siyasetçi olur kendisi
Hayır çıkarmazlar.
Peki ama neden
Bilemeyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?