Hangisinden yanasın: ABD mi, Rusya mı?
ABD (USA)
Rusya (Russia)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Amerika ile Avrupa ya da Türkiye arasında bir okyanus var Amerikalılar tabii ki istedikleri gibi top koşturuyorlar sonuç itibarlı tarihlerine baktığınızda sömürgeden başka bir şey yaptıkları yok.
Halkı toplumu düşünen bir ülke olsaydılar o zaman maddi ve manevi destekte bulunurlardı karıştırıcı olaylarda hep topluma zarar veren bir ülke olarak izlemekteyiz.
Rusya Amerika ile kıyaslandığında çokta savaş yanlısı bir ülke değil son seçenek olarak bence gördüğü zaman savaşa giriyor.
Bana dokunmayan 1000 yaşasın misali bir de Rusya’nın açıklamadı neden ve niçin rus ordusu UKRANYA‘ya saldırdı bunun arka plandaki siyasi sebeplerini bilmediğimiz için her türlü yorum yapsak da çokta sağlıklı olmaz gerçekçi olalım.
Ukraine konusunda UKRANYA tecrübesiz bir parlement sistemiyle yönetilen televizyon yıldızı olan birisi ile yönetilirse siyasi anlamda hiçbir tecrübesi olmayan Türkiye yönetirse başına gelecekler her zaman farklı oluyor bunuda Rusya UKRANYA savaşında gördük neden diyeceksiniz Amerikalılar Avrupalılar nato vs bunlar nerede.
Burada okuyanyi çıkar ve menfaatleri için kullanmak isteyen Avrupalılar Amerikalılar açık ve net görülmekte o yüzden benim üzüldüğüm nokta hiçbir alakası olmayan halkın mağdur olması çoluk çocuğun kadınların hayatta ne olursa olsun savaş olmamalı kavga varsa diplomatik yollarla çözülmeli.
Maddi gücü ve hatta silah gücünü yanlış kullanılmamalı yardım etmek isteyen dünyayı değiştirmek isteyen kim olursa olsun hangi ülke olursa olsun farklı bir şekilde değiştirebilir illa raketlerle saldırmaya gerek yok
hiç biri önce Türkiye sonra Azerbaycan sonra Kazakistan Özbekistan Türkmenistan Kırgızistan ve Dogu Türkistan ve onları unutmuyum Güney Kore bunlardan yanayım yazamadığım diğer türkler
gönül isterdi ki bu süper güçlerden birisi olmayı ama maalesef değiliz. amerika bir algı oluşturarak gücünün daha da fazla olduğunu düşündürtse de ben rusyanın tarafındayım.
teşekkürler :)
Cevap
8Cevap
Dünya yıkılsa bile Amerika en son destekleyeceğim ülkedir şu hayatta.
Amerika sömürücü bir devlet otoritesine sahip başka ülkeleri sömürerek ayakta kalır... Rusyada sanırım Dünyanın sonunu getimek için elinden geleni yapıyor.. sonuç olarak hiçbiri..
Türk Süper gücünden yanayim ama bizdeki hain * sayisi dünyada yok, S400, Sihalar, yerli Silahlar ne egrek var, bioz Hükpmet olalim ABD memnun etmek icin S400 leri geriye verecegiz diyen bir zihniyiet
emeğinize sağlık harikasınız
barış diyorum ben
Rusya dunya lideridir elhamdulillah
Elhamdülillah kardeşim. Rusya bizim din kardeşimizdir.
Tayyipten sonra yeni peygamber Putindir insaallah
Elhamdülillah, allahümme salli ala seyyidina putin
Putin alemin kralidir.
Adam konusmadi, bi hamle yapti abd avrupa sok amanakim. Putin reyiz peygamberdir.
Kendi milletimden yanayım
Hiçbiri
Türkiye
İkisi de değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?