ABD Başkanı Joe Biden, Brian Tyler Cohen'in YouTube kanalına verdiği röportajda "Elimizde iki seçenek var, ya Üçüncü Dünya Savaşı'nı başlatıp Rusya ile tamamen bir savaşa gideceğiz ya da uluslararası hukuku ihlal eden bir ülkeye bedel ödeteceğiz." dedi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç bir şey yapamazlar Rus, Çin yeter nato ya yerler Rusya davasında haklı diplomasiyi denemiştir olmadığı için de bu kararı almak zorunda kalmıştır. Aksi halde ABD Ukrayna yı nato ya dahil edip savunma sistemleri v. s kurup Rusya için tehdit oluşturacaktı. Siz ister misiniz Türkiye sınırında böyle şeyler olsun? Rusya sınırlarını korumak istemekte bundan dolayı böyle bir durum oldu Ukrayna ya da boşa güven yüklediler şu an tek başına silah sevkiyatı v. s yapacaklarmış kullanacak insan yoksa ne yapacak o silahlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında başladı bile, yakında daha da dallanıp budaklanır. Nükleer kullanan nükleer yer ve dünya radyoaktif bir çöplüğe döner, 8 milyar düşer 1'e ki onun da yarısı sağlıksız insanlardan oluşur. O meşhur planı da bu değil mi zaten bu ne olduğu belirsiz zengin tarikatının? Dünya nüfusunu 500.000e indirmek. Planları tıkır tıkır işliyor, insanlığın sonu yaklaşıyor. Gerçek bu
00 Yorumla
Gündem konusunda 878 cevap paylaştı. Ukraynaya gaz verip verip olayları bu hale getiren zaten amerikaydi savaş istese çoktan başlatmış olurdu ama şu an hiç savaşmadan acayip kâr elde ediyor savaş isteyeceğini sanmam ama putin savaş isterse bilemem ki o da amerikayi ilgilendiren bi sahaya girmiyor suriyede bile amerikayla karşı karşıya gelmediler danışıklı dövüş olduğunu düşünüyorum bunların
00 Yorumla
+1 yılBu o kadar kolay bir şey değil. Bir uçak 100 milyon dolar ve 1 saat havada kalma maliyeti 16-18 bin dolar. Ciddi bir para, yani bütçe lazım. Ülkeler daha Corona etkisinin altında ciddi finans kaybı yaşadı. Savaşa girmek o kadar kolay olacağını sanmıyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Sadece bir adamın sözüne bakar putin şu an nükleeri gönderin dese direk yollar hipersonik füze
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
89Cevap
+1 yılOh ne güzel, sana kafa tutan kim varsa, millete önce oyunu kur, sonra başkalarını topla, demokrasi için yaptım de.
Hssqtr ulan.
Valla ben Türkiye olsam, Amerika ve batıya karşı Rusya'nın yanında olurum.
tamam Ukrayna'ya uzulmuyor muyum, evet üzülüyorum ama buradaki oyun, Ukraynalı kullanıp olaya müdahale etmek , amacına ulaşmak. Ukrayna'ya da Amerikan üsleri kurulmak isteniyor. Ayrica Rusya dahil Türkiye de dört koldan sarılmak isteniyor. Zaten guneyimiz arab baharı diye başlatıldı , yönetimleri ABD yanlısı olarak değiştirildi. İrak' a iki kez körfez savaşıyla ayar verildi , üsler açıldı. Şimdi sıra Karadeniz'de ve oradaki gücü kırmak , bölgedeki güçleri yok etmek.07 Yorumla- +1 yıl
Zaten şu an tarım turizim bitti Antalya bitti yani multecilerde gelmeye basladı bari orduyu gondermeseler. turizimi rusya ayakta tutuyordu ihracat en fazla ukraynaya yani bittik her türlü
- +1 yıl
@Gökkuşağımkayboldu0 Antalya'da misin
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
@Gökkuşağımkayboldu0 ben de belek tarafinda calisiyorum
- +1 yıl
Kolay gelsin
- +1 yıl
@Gökkuşağımkayboldu0 tanışmak isterdim arkadaş olarak
- +1 yıl
Kusura bakma
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl3. Dünya savaşı zaten çıkacak ama ne zaman bilemem. Mehdi Aliyhisselam'ın zuhur etmesi için teknolojinin yok olması lazım. Merhamei Kübra savaşında dünya üzerinde her 100 kişiden 99 u ölecek diyor kıyamet âlemetinde. Bu demek oluyor ki savaşta nükleer silah kullanacak devletler. Yani insanlar kıtlık çekecek. Su sıkıntısı çekecek. Sonra Mehdi Aliyhisselam zuhur edince tahta ve kılıçlarla yaşanacak savaşlar çünkü teknoloji tamamen bitmiş olacak. Uzay istasyonlarından uydu alıcı sinyallerini unutun. Çünkü birbirlerinin uzay istasyonlarını vuracaklar. Haberleşme gazete, posta, telgraf yoluyla yapılacak. Einstein ne demiş:" 3. Dünya savaşını bilmem ama 4. Dünya savaşı tahta ve kılıçlarla olacak. " En doğrusunu yüce Allah bilir tabi ama kıyamet alametlerini ve savaşlarla ilgili hadisleri de okuyun derim.
22 Yorumla- +1 yıl
bu yazdıkların hadis mi yani
Cevap sahibi+1 yıl@sananeyrrmm hayır. Mehdi Aliyhisselam ve deccal in kılıçla öldürmesi için deccali mantık olarak teknolojinin bitmiş olması lazım. Teknoloji de nasıl biter günümüz de? Nükleer silah atar devletler birbirine öyle biter. Ama yüz kişiden 99 u öleceği hadisi gerçek. Dünya üzerinde yüz kişiden 99 u nasıl ölür? Ya atom bombası atar devletler birbirine ya da nükleer silahlarla saldırırlar burası benim yorumum. Kimisi de virüsle ölür dünya da her yüz kişiden 99 u diyor. Fırat nehri altın bir dağ üzerinden açılmadıkça kıyamet kopmaz. Onun üzerine insanlar savaşırlar. Yüz kişiden doksan dokuzu öldürülür. Onlardan her biri: 'Herhalde savaşı ben kazanacağım.' der." (Buhârî, Fiten 24, Müslim, Fiten 29) kimisi diyor Fırat nehri altında ki altından kasıt doğalgaz. Yani bir savaş başlayacak bu savaş Akdenize yayılacak. Bundan kaçış yok. www.google.com/.../peygamberimizin-sav-sunlar-olmadikca-kiyamet-kopmaz-dedikleri-hadisleri-yazar-misiniz-0%3famp
Gizli Üye(30-35)+1 yılboş ver gitsin 3. dünya savaşını başlatacakmış sen kimsin ki dünya adına karar veriyorsun sordun mu dünyaya savaş istiyor mu sizin pis kirli çıkarlarınız için dünyadaki çocuklar kadınlar yaşlılar pisliğini çekmek zorunda mı... bu savaşın asıl sorumlusu bu k..öpek... Türkiye de bu adamı destekleyenler vardı alın sizin kahramanınız... artık neyi savunduğunuzu sorgulayın beyniniz varsa..
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakiyorumda yorumlara millete herkes vicdani redci olmus. Coguda tam bi serefsiz. Neymis sivil oluyormus vs mis. Bir yerde savasta sivil oluyorsa o sivillerin sebebi o silahli guclerdir. Kendi halkini savasa surukleyenlersir. Ukrayna abd ye yanastikca rusya cephe aldi. Eee savas bu vuracak tabi. Simdi soyleyin bakalim doguda hendek savaslarinda evine tank topu girip kahvaltida olen aile icin story kac tane insan paylasti. ya da hendek savaslarinda yolda sokakta gunlerce yerde kalan kadinin cesedini gorunce neden vicdaniniz sizlamadi. Ukraynada olen her halka iluzulen turklerin vicdanini skmmm bu yapmacikliktir milliyetciliktir. Sen ulke sinirlari icinde dokulen masum kani gormeden gelip taaa 1000 km deki dokulen kana agliyosan orupulukdur bu
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe bu sekil devam ettikce bu zihniyet nankorluk emin ol bu ulkenin halide boyle devam edicek. Ulke basli basina karektersiz hain firsatci dolu. Ulkenin basina gecen kendini ve sul ailesini dusunuyor. Eeee ici temiz olan ulke temizlikler gorur. Iciniz pis sizin ve boyle pislige gomulmeye devam ediceksiniz. Dunyada soz hakkiniz olmicak. Kurt turk gercekten birlik olsaydi akp olmicakti.. siz kurtleri disladiniz. Akp destekledi cahil halk nasilsa hemen kandi inandi. Ve boyle akp gibi bir ulke dusmanini sizin basiniza kurtlerin destegi ile gelmis oldu.
Ameriga afganiztanı işgal edip halkını perişan etti hiç bişe diyen olmadı.
Ameriga ırakı işgal etti ülkeyi prçaladı halkı perişan etti bişe diyen olmadı
Aneriga suriyeyi parçaladı dağıttı halkı perişan etti bişe diyen olmadı
Hemagira libyayı parçalattı dağıttı halkı perilan etti bişe diyen olmadı
Homagira mısırsa darbe yaptı halkı tahakküm aktına aldı bişe diyen olmadı
Zemogari Türkiye de darbe yapmak istedi halk uyanık oldu beceremedi
Azmanigo ukraynaya kendi adamı zelenskiyi getirip yeşil devrim yaptı rusya benbsize burayı yediemem diyince tüm dünya rusyayı katil ilan etti.
Sivillerin ölmesi vahşettir. Bunu hiç kimse masum gösteremez. Şunu da bilmek gerekir azmanigo elini ukraynanın üzerinden çekseydi bu vahşet yaşanmayacaktı. Azmanigo ukrayna halkını kullandı. Aynen kürt haljını Türkiye ye karşı kullandığı gibi.
Tarihe not olarak düşeyim dedim. Eusya şu an katliam yapmaktadır. Sorumlusu azmanigo rusya ve zelenskidir.30 YorumlaHiç bi bok yapamazlar. ABD emperyalizminin gücü anca Irak'a, Afganistan'a yetiyor, oradan bile popolar tekmeyi yediler, kovuldular.
Rusya ise topraklarında savaş ve acıyı defaatle yaşamış bir ülke. Nazi işgalini tekrar yaşamamak için elinden geleni yapmaya hazır.
Rusya sonuna kadar haklı.22 Yorumla- +1 yıl
Bende ruslara biraz hak veriyorum adamların sınırına kadar gelip asker yığmışlar
+1 yılKarışmamamiz lazım savaşi kıniyoruz diyelim bitsin basladilar multeciler gelmeye kadinlarla cocuklae geliyormus niye geliyorlar ukrayna devlet baskanj sığinaklarda korusun bin derdimiz var gucumuz yok zaten onune gelen multeci burada halk ne halde nasılız hiç önemi yok mu. Turkmenler haric her başı sıkısan geliyor
10 YorumlaGündem konusunda 384 cevap paylaştı. Her olayı yanlış okuduğumuz gibi bunuda yanlış okuyoruz kamuoyu olarak, sonuna kadar Rusya nin haklı olduğu bir meselede bu ikiyüzlü biden gibi serefsizlerin, ab ülkelerinin propagandasına kapılıyoruz. Suriye konusunda bu serefsizlerin peşinden gidip gote kaçan 10 milyon mülteciyi falan unutmayın.
10 YorumlaPutinide sevmem ama su Amerikan üslerine bakin, ne isleri var oralarda, bahcemi suluyorlar?
3. Dünya savasi cikarsa Amerika yüzünden cikar, getiriyorlar bunamis yasli zenginleri ülkenin basina, bir ayagi cukurda ne yaptigini bilmiyor, gördükleri heryere saldiriyorlar.
10 Yorumlabunları bi odaya kitleyeceksin, birbirleriyle dertleri neyse o an hesaplaşsınlar!
masum insanları karıştırmadan öldürmeden çocukların zihnini psikolojisini bozmadan birbirlerini gebertsinler 🙄
G e r İ zakalilar bazen düşünüyorum e egoları kompleksleri nerden geliyor acaba 🤔 çok mu küçük diye düşünmüyorum değil hani10 Yorumlaucuncu dunya savasi cikarsa rusya elindeki nukleer silahlari kullanmak zorunda kalir dunya yerle bir olur kimse goze alamaz ukrayna icin kimse kendini atese atmaz gorunen de o zaten amerika ve avrupa zaten guvenilmezdir bu filmi cok gorduk olan ukrayna'ya oluyor rusya zaten herseyi goze alarak hesap ederek savasa girdi yaptirimlarla tehditlerle amerika ve avrupa bir yere varamaz kacak guresen guresciler gibi amerika ve avrupa ustelik kabahtli olan onlar rusya'yi surekli tahrik ettiler bilerek isteyerek bilhassa amerika ve avrupa sucludur bu konuda
12 Yorumla- +1 yıl
Peki hadi diyelim abd rusyaya karşı gelmedi ve savaşmayı reddetti ya rusya nükleer kullanırsa ukraynada?
- +1 yıl
Onu da düşündünüz mü
+1 yıl3 dünya savaşı çıkmaz çıksaydı basta abd ukraynaya destek verirdi askerleri yığardi ama yapmadi yaptırımla rusyaya diklenicektir ayrıca corona etkisi dünyayı kasıp kavuruyor ekonomi berbat halde birde savaşamazlar abd yaptırım yapıcak putin doğalgazla tehdit edicek ya avrupaya gazı keser ya da yüksek bir meblaya satar..
00 YorumlaGündem konusunda 409 cevap paylaştı. Biden daha rusyanın kiev de olduğunu geçen öğrendi anca yaptırım yaparlar 3. dünya kendi kendine başlıyacak rusya ukraynadan sonra durmazsa 3. dünya başlar isveçi de askeri müdehale ile tehdit etti eğer ukraynadan sonra ona da dokunmaya kalkarsa savaş başlar
00 Yorumla
+1 yılYaptırım uygulansin. Allah bu işi yokuşa surukleyen hepsinin belasını versin. Herşeyi neden bir anda görüyoruz.
Salgın gördük , ekonomik kriz, gördük , darbe gördük
Görmediğimiz bir üçüncü dünya savasi vardı onu da gorecez yakında.
Gitti gençliğimizin en guzel yılları.
Her sabah stresle kaygıyla uyanıyoruz. Acaba bugün ne olacak diye.
Allah ıslah etsin !!44 Yorumla- +1 yıl
Tekrar çocukluğuma dönmek istiyorum... yaşim büyüdükçe bir bela ortaya çikiyor
- +1 yıl
Bende inan bende
- +1 yıl
Erkeklerin çoğu savaş olsun diye destek veriyor birde ukraynali kizlar buraya gelicek diye seviniyorlar
- +1 yıl
Yamyam , abaza bunlar. Böyle bir zamanda bile hâlâ cinsellik pesindeler. Hepsi için söylemiyorum tabiki. Abaza olanlar için konuşuyorum.
Cok konusmasında g. otu yiyorsa ne yapacaksa yapsın konuşmakla olmuyor herseyi bu o.. c.. gu yapmadi mi zaten abd her s. iki yiyor sonrada bir sey yapmamis gibi gorunmeye calisiyor bu gavur tohumlarinin hepsine kazigi sokmak gerekiyor
20 Yorumla
+1 yılSavaş olacağını sanmıyorum..
yaptırımlar Rusyanın umurunda değil hedefledikleri yerleri kontrol altına alınca anlaşacaklar
ilk seçimde ukrayna cumhurbaşkanı da değişecek
Rusya yanlıları iktidara geçecek10 YorumlaGündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Babayı başlatır 3. dünya savaşını.
Abd zararlısı ve saz arkadaşlarının keyfi için dünya savaşmaz. Milletler artık o kadar şuursuz ve saf değil. Savaşsa zaten bilir herkes böyle bir savaşın dünyanın sonunu getireceğini.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSavaş çıkarsa bütün devlet başkanlarını öldürelim. Savaş bitsin. Biz niye ölüyoz
82 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi
+1 yılYa zaten amaçları savaş çıkarmak ukranlar da siper yapıldı burada Şu an etten duvar öldüler aralarına ve Ukrayna yi kışkırtıp fakilikleri ile basbasa bıraktılar amaç savaş zaten bu savaşın amacı yine toprak işgal etmek yani bizde tehlikedeyiz
02 Yorumla- +1 yıl
Amaç toprak işgal etmek ama öyle buyrun gelin size topragımızı verelim demeyecekler heralde bu savaş 3. Dünya savaşıdır
- +1 yıl
@eşekcenneti bu soguk savaş efendileri ukraynayı siper edip kendilerine etten duvar ördüler sırada Türkiye'yi kışkırtacaklar umarim Türkiye akilli olup yemi yemez
+1 yılabd yine bildigimiz gibi bos yapiyor laf var icraatyok milleti gaza getiriyor getiriyor kenara cekiliyor bes para etmezler bunlara inanan guvenen varsa suzmedir
13 Yorumla- +1 yıl
Ruslara öyle dediniz noldu saldırdı sonunda ukraynaya
- +1 yıl
Bı bk bıldıgın yok sızın
- +1 yıl
aynen kardesim senin bilgin hepimize yeter
Ulan sanki abd uluslar arasi hukuku cokmu takiyo irakta suriyede vietnamda afganistanda gorduk tecavuz işkence kara para eroin afyon hashas
20 Yorumla
+1 yıl3. Dünya savaşını rusya dahil kimsenin poposu yemez.
Öyle ya da böyle masaya oturulacak.
Haa ukrayna talan oldu o ülke kendini önümüzdeki 10 yıl daha zor toplar o ayrı bir konu tabiki08 Yorumla- +1 yıl
Ruslar manyaktır dinlemezler anlaşma falan
- +1 yıl
@eşekcenneti zaten zelenski de biz bir sonuç beklemiyoruz anlaşma masasından dedi dün
- +1 yıl
Adamlar daha ukraynayı bitirmeden finlandiyaya tehdit savurdular bu ruslar yapar bak
- +1 yıl
@eşekcenneti ee ozaman da el. mahkum başlar 3. dünya savaşı çünkü o zaman tüm avrupa tehdit altında demek olur.. off bize sıçramaz inşallah bu işler ya
- +1 yıl
Putin türklere karışmaz eminim
- +1 yıl
@eşekcenneti ya gözü kara bi adam daha doğrusu gözünü kan bürümüş daha saldırmadan dedi ya öneme çıkan olursa onu da ezer geçerim diye o yüzden güven vermiyor bana şu yaptırımlar ters tepecek iyice kızdıracak onu gibi hatta kızdırdı bile bence
- +1 yıl
Putin nükleer atabilirim dediyse veya nükleer silahlar hazır olsun dediyse bir planı vardır bence eğer çok hızlı şekilde abd ye saldırırsa abd hiçbir şekilde karşılık veremez putin bence nükller çatışma için bir plan yaptı düşün 4 bin nükleer silahı aynı anda abd ye gönderse amerika hiçbir müdahale yapamaz yapsa bile rusyaya en fazla 10 20 nükleer atılır belki de atılmaz
- +1 yıl
@eşekcenneti tamam ama nükleer kullanması demek kendini de bitirmesi demek haksız bir savaşta zaten mevzuyu zirveye taşımaya ne gerek var bunun eceli geldi de cami kapısına mı işiyor anlamadım ki
her savaşa karşıyım hocam ve putine karşı tüm devletlerin birleşmesini ve ona çok büyük yaptırım ve putini adım attırmamaları gerekiyor tüm dünya birleşecek ve putin kaybedecek savaş bitecek
00 Yorumla- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbiden :)
dunya gibi :)
gaz ve toz bulutlarindan olusuyor :)
sadece yaptirimlar ki o yaptirimlarida dengelemeliler cunku dogalgaz rusya ve ahbaplarinda :)00 Yorumla
+1 yılRusya Ukrayna'dan taştığı an Sovyet ve Slavizmi gerçekleştirmek için bir sonraki adımında bence savaş çıkabilir bu kadar da dünya gel çöpü gözüme sok diyemez herhalde
01 Yorumla- +1 yıl
Eksi atanlar savaş istediğimi sanıyor her halde ben istediğim bir şeyi değil ihtimalleri söylüyorum.
+1 yılBuda utanmadan hukuktan bahsediyor. Zaten bayılıyor savaş çıksın kpek
30 Yorumla
+1 yılNe kadar rahat söylüyor ya ya. E tabii o sarayında zıkkımlanmaya devam edeceği için ister Üçüncü ister Beşinci çıksın.
10 Yorumlakimse Ukrayna için 3. dünya savaşı başlatmaz.. gerçekçi olalım.
15 Yorumla- +1 yıl
Başlatmak zorunda kalacaklar çünkü putin nükleer tehdit
- +1 yıl
@eşekcenneti yok ben böyle düşünmüyorum.. 3. dünya savaşı o kadar kolay çıkarılacak bir şey değil.. Hani atıyorum Çin , Japonyaya saldırır falan anca öyle.. Ukrayna uğruna kimse dertsiz başına dert almaz.. neden mi? çünkü zaten refah içinde yaşıyorlar.. bu refahı neden bozsunlar? savaşa girerek.. 3. dünya savaşında taş taş üstünde kalmaz hiç bir yerde. adamlar zaten sefa içinde yüzüyor.. anca havlarlar böyle.. tabloya bakarsan. aynı soğuk savaş dönemi... Kuzey Kore lideri bizimi dombili bile sağa sola nükleer atmaya kalkışmadı.. Putin de yapmaz bunu.. kimse kolay kolay yapamaz..
- +1 yıl
Putin halkın karşısına çıkıp bizzat açıklama yaptı nükleer silahları devreye sokacağım diye putin yapar ruslar çılgın manyaklar. abd belki atmaz ama ruslar yapar deliler
- +1 yıl
yok yaaa. bence yapmaz.. kim jong un da yapıyordu o bile yapmadı. nükleer silahlık bir durum yok ki ortada.. anca yaptırım.. soğuk savaş dedim ya.. onda da aynı şeyleri söyleyip duruyorlardı.. anca havlarlar birbirlerine. putin bizlerden çok daha akıllı bir adam.. her bir hamlesini yıllar öncesinden düşünen bir adam.. her türlü alternatifini de.. stranç oynuyor adam resmen.. atana atarlar bu arada.. unutma bunu :) kendi ülkesi de kalmaz.
- +1 yıl
Putin onu düşünür bence mesela bütün rus halkını ülkenin doğusuna gidin çağrısı yapar eğer nükleer bombalar oraya kadar aşarsa hepten yanarlar eğer aşamazsa savaşı ruslar kazanır plan bu gibi 🤣
+1 yılUyanın ey yoldaşlar
Bu oynanan kirli oyunlar insanları oyalamak içindir
Abd ile Rusya kardeştir11 Yorumla- +1 yıl
Tiyatro yapıyor i. neler
O kadar dönemlerin içinde bu ülkeye, bu ekonomiye, korona zamanına düştük. Ayakta kaldık. Bir de üstüne 3. dünya savaşı çıkarsa ağlarım xksjxjdjd
10 Yorumla- Gündem konusunda 344 cevap paylaştı.
s +1 yılBaşka platformda da aynı yorumu yaptım, ülke başkanları orta çağdaki gibi çeksin kılıçları ne halt yiyosa yesin. Halkı bi salsınlar ya
14 Yorumla- +1 yıl
Orta çağda ülke başkanları aktif çarpışmaya falan girmiyordu. Zaten böyle bir saçmalık ancak iptidai kabilelerde falan vardı
- +1 yıl
Dediğim bu mu sence? Orta çağda da başkanlar kapışsaydı ne suçu var masumların? Karşı çıkmak için boş yorum yapmayın
- +1 yıl
Adamı zorla savaş manyağı gibi konuşmaya zorluyorsunuz.
Zamanında savaşıldığı için bugün senin bir ülken, milletin var. Savaş tarihimizin ve tabiatın gerçeği, hayvan kabilelerinden insasnlara herkes yapıyor. Bu kadar romantik bakmayınız hayata.
Burada sorulması gereken soru, global ölçekte faaliyet gösteren emperyal güçler yararlı mı zararlı mı sorusu mesela.
Nato mu kışkırttı yoksa Rusların 500 yıllık ''Dinyeper Nehri'nden Polonya'ya kadarki stepler bizimdir'' tantanasının uzantısı mı gibi
Böyle anlamsız kamyon arkası sözler ile ne dünyayı anlayabilirsiniz, ne de ortaya manalı bir şey koymuş olursunuz
Ayrıca halk gönüllü oluyor Ukrayna'da savaşmaya, kadınlar dahi elinde tüfek mücadele ediyor. Sen gelmiş ''Halkı salsınlar ya'' diyorsun. Şurada şunları söylediğin Ukraynalılar seni görse ''Bu da boş konuşuyor'' falan der. - +1 yıl
Beni sal canım burnumda uğraştırma beni ok?
3. dünya savaşını başlatmak o kadar kolay değil... İleriye yönelik nüfus azaltma, ekonomi vb. bir çok planları alt üst olur.. Bu yüzden daha zamanı var savaşın...
00 Yorumla
+1 yılKainat liderimizin bazı hayranları beyaz kefenlerini giyip savaşacak dermişim. Hemen yeraltı sığınağı yapmanın yollarını alıp kaçarlar. Hülooooğğğğ
10 YorumlaKlâsik Amerikan propagandası bı bok olmaz merak etmeyin Rusya yarın Amerika'ya saldiracagim desin Amerikan halkı kendine kaçacak yer arar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLanet insan. Ne güzel beraber mutlu barış içinde yaşama seçeneği varken yok savaş yok şudur yok budur Allah sizin belanızı versin
40 YorumlaNe 3. Dünya Savaşı ya. Milleti bu boş muhabbetlerle oyalanırken arka perdede yine dolaplar dönüyor.
20 Yorumla- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey yapamazlar. Anca boş boş konuşur bunlar..
20 Yorumla - Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİkiyüzlü ABD'nin bu lafları söylemesini çok komik buluyorum.
20 Yorumla 3. Dünya savaşının imkanı yoktur. Dünya diye bir şey kalmaz.
22 Yorumla- +1 yıl
Allah bilir onu sen bilemezsin sen sadece bir insansın geleceği gören bir varlık değilsin
Rusya başlat diye uğraşıyor zaten bize göre hava hoş
biraz yüreğin varsa başlatırsın20 Yorumla- Gündem konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılAmerika tüm askeri gücünü Ukrayna için mi kullanacak? Güldürmeyin Allah aşkına
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇin zaten covid 19'u ile 2020'de başlatmıştı. Direkt olmasada dolaylı Yoldan. Bunlar hala ordudan tüfekten bahsetsin. Kendileri bikaç bin kayıp ile kurtardı (verdikleri veriler doğruysa) ekonomi ilerlettiler. avrupa-amerika ceremesini çekti.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgidin Çine yaptırım yapın ilk herifler gizli gizli savaş yaptı ve yapıyor belki bildiğin. Rusaya sonra da sıra gelir *
+1 yılİnşallah planladıkları iyi sonuçlar yaşanır ve ukrayna halkı eski bağımsızloğına ve emniyetine kavuşur temennimiz bu yönde🙏🙏🌺🌺
01 Yorumla
+1 yılBen tanıyorum bu adamı. ABD adında bir ülkede başkanlık falan yapıyor. Hep boş konuşur. Ciddiye almayın.
00 Yorumla
+1 yılRusya’mı Ukrayna’ya girdi Ukrayna’mı Rusya’ya girecek belli değil.
14 Yorumla- +1 yıl
Ama 3. Dünya savaşı şaka değildir 1 hafta sonra bu günleri bütün dünya araya bilir
- +1 yıl
@mervems91 ruslar durmazlar bu iş kötü yere gidiyor ruslar durmaz
- +1 yıl
Medya bence tarafsız, neden tarafsız çünkü bildiğin zorla alıkoyma var, tecavzz var ülkesine. Ayrılmak isteyen gitsin Rusya’ya. Bu çağda bu işleri kimse tanımıyor Kırım’da olduğu gibi kimse tanımadı.
Evet Rusya ve Ukrayna’dan çıkacak bu iş.
+1 yıl3. dunya savsi baslasa ne olacak olan mazlumsa askere olacak tamam kotuler
10 Yorumla
+1 yılGündemi takip ettiğim kadarıyla biraz daha zorladıktan sonra Rusya batıyla masaya oturur ve ortak payda da anlaşırlar gibime geliyor.
00 Yorumla
+1 yılYa 3 . Dünya savaşı ya da yaptırım yapacagız demişti yaptırımı seçtim dedi
10 YorumlaBöyle bir savaş dünyayı 100 yıl geriye götürecektir. Bunu kimsenin göze alacağını sanmıyorum.
10 Yorumlaİnsanlar çok canım Rusya haklı ve Putin yapması gerekeni yapıyor. 👍
19 Yorumla- +1 yıl
Kandırmışlar seni
- +1 yıl
Anneniz veua evlatlarınız aynı şekilde caan versin o zaman anlarsiniz
- +1 yıl
@düşlerindeyim savaşta duygusal düşünülmez. Rusya Ukrayna sivili için üzülürse yarın Rusya sivilleri için de deden mi üzülecek? Savaşta her zaman halk zarar görür Rusya sivilleri bilerek hedef almıyor Ukrayna başkanının cezasını halk çekiyor maalesef bu böyledir bütün savaşlarda siviller de ölür.
- +1 yıl
Bilmem dilerim sende çek tatlım
- +1 yıl
Olan masum çocuklara oluyor sizin de klavye artisti beyniniz yetmez buraya da gelince sıra anlarsın anyayi konyayi
Gündem konusunda 817 cevap paylaştı. 3. dünya savaşı çıksın zaten tadımız tuzumuz yok
Darbe gördük
Salgın gördük
Açlık görmemiz yakında
Savaş da çıksın
Hiç sorun değil26 Yorumla- +1 yıl
Hiç mi masum çocuklari ve kadinlari düşünmüyorsun? Sen istiyorsun diye dünya bu savaşi çekmek zorunda mi?
- +1 yıl
Desteklemen sorun ama
- +1 yıl
Erkeklerin nüfusu azalsa keşke
+1 yılAl birini vur ötekine bunlar dünyanın adaletini sagliycak ha 🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılYaptırım olur. Bence savaştan kaçınırlar. Ama Rusya’ya da öyle diyordum. Bilmiyorum
00 YorumlaDolar altın yükselir kazanan emperyalist devletler olur…
00 Yorumla
+1 yıl3. Dünya savaşı cikarsa once biz biteriz 😂😂😂😂zaten batmaya yer arıyoruz sjjsjs
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir dönemdeyiz ki savaşlar virüs depremler ekonomik sıkıntılar valla gidisat iyi degil
00 YorumlaSizin gücünüz ancak Irak'a Suriye'ye yeter.
Boşbeleş kabadayılar00 Yorumla
+1 yılÖyle birşeye cesaret edemez korkak Abd biliyor Rusya nükleer de dünya devi uçurur havaya abd yi
00 YorumlaAmerika havlayan köpek olduğunu gösterdi 2 ay sonra söyledikleri yaptırımları da kaldıracaklar.
00 Yorumla
+1 yılBüyük savaş bence yakın ama Ukrayna ile alakası yok ondan sonraki Rusya’nın hedefi bunu getirecek
00 Yorumla- Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem