Güncellemeler
+1 yıl
Amerika anca filmlerde kahraman olur!!!
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ukrayna'nın NATO üyeliği yok, o zaman Amarika yardım etmiyor
Amerika anca filmlerde kahraman olur!
amacı zaten oydu abd nin
abd hiç bir zaman kendi ordusunu ön plana atmaz
ortalığı karıştırıp başka ülkelerin askerleini kullanarak savaş çıkarır
sonra ordan bir menfaat sağlar, silah satar , kendi iradesine boyun eğen iktidar başa getirir vs vs.
Ne yani bizim secimlerde Amerika sayesindemi Rte kazaniyor
Danışıklı dövüş, Abd avrupayı köpeği yapmış Avrupa ABD'nin özerk cumhuriyetleri. Bu savaş ile Avrupaya gözdağı verip ABD ye daha çok yanaşmalarını sağlamak ve natoda kalmaları için bu savaşa onay vermiş durumda. Bu arada Avrupanın savaşacak askeri yoktur.
Avrupa ya İngiltere de dahil mi
ABD'yi de yöneten ingilteredir. ABD diye bir millet yoktur. İngilizlerin kurduğu bir ülkedir vatandaşları avrupa ve diğer ülkelerden toplanan halktır.
amerika istiyorki zaten rusya alsın orayı. rusya orayı alınca amerika avrupaya diyecek ki bak rusya tehlikeli sizi ona karşı ben korurum. onlardan para kazanacak bu şekilde. rusya amerika danışıklı dövüş gibi düşün yani
Kimse kimseden korkmuyor, ama biri bir adım daha atarsa dünya hiç yaşanacak bir yer olarak kalmayacağı için kimse kimsenin üstüne gitmek istemiyor
Ama rusya gidiyor
rusya da ukrayna kabul etsin diye giriyor
Elbette korktu. Abd nin gücü ancak suriye, irak gibi zayif ülkelere yeter. Dünyanın 1 numaralı terörist ülkesidir.
Rusyanın silah gücü göz ardı edilemeyecek kadar çok...
Amerikanında çok !!! Unutma amerika dünyanın en güçlü devleti boru değil
Aralarında sürtüşme yaşanırsa çıkacak savaş kimseyi memnun etmez.
Fakat ukranyaya ne olcak adamlar bombalıyorlar heryeri insanlar ölüyor
Birileri öyle olmasını istediği için öyle belkide bunda Amerikanında parmağı vardır kesin.
Peki ne olcak yani bu durumda ukranyada çıkan savaşı nasıl durduracaz insanların ölmesine izin veremeyiz. Rusyanın ukranyayı ezmesinede izin veremeyiz
Burada bizim yapabileceğimiz hiçbir şey yok bizim bu konuda kafa tutabileceğimiz gücümüzde yok... yarın öbürgün bizim başımıza aynı şey gelse bizim için elini taşın altına sokabilecek bir devlette olmayacak..
Neden yardım etsin ki? Karşı tarafta musüman bir ülke olsaydı hemen müdahale ederdi
Masum insanlar ölüyor islam veya hristiyan farketmez ölmelerine izin vermek vicdansizlik
Masum insanlar kimin umrunda? Masum insanların katili Amerika ! Masum insanlar ölmesin diye Rusya’ya mı karşı çıkacak? Gülüyorum 😂
Amerika anca filmlerde kahraman olur!!
Öyle.. gerçek kahramanları öldükten sonra biliriz oda bi iki gün tv de 10 saniyelik haberle
E peki tüm dünya rusyanın ukranyayı ezmesine sessiz mi kalacak?
Kimin çıkarı neyi gerektirirse öyle davranacak.. Türkiye’den örnek vereyim Türkiye sessiz kalacak en fazla kınar
Korktu değil, Amerika sadece çıkarlarına göre hareket ediyor. Çoğu zaman da öyle yapar zaten. O yazar, diğerleri oynar.
Savaş durumunda abd kazanır ama çok zarar alır çıkarlarına uymaz
Niye etsin? Amerika’nın işi bu
Silah satar kinden nefretten beslenir.
bilmem işine geldiği gibi herhalde
Böö dese nukleerler uçacak 😅
Çıkarlar ön planda.
Bnce korkmuştur