https://www.internethaber.com/corap-koklama-bagimlisi-adamin-cigerleri-mantar-bagladi-foto-galerisi-1928277.htm

Teşekkür ederim gerçekten tam yemek yerken gördüm soruyu. Duygularımı anlamışsındır. Yani bir de neden böyle Kokuyorsun kii bir kere giymiş sen at makineye yıkansın yani koklayıp acaba Kokmuyor ise tekrar mı giyim diye düşünüyor
Bu kıyafetin Kokması gerekmez Giyilmiş ise yıkanır
Sabah sabah hayattan sogudum yeminle 😏
Demekki çorap çok ağır kokuyordu😂
Teşekkür ederim 🤗
İğrenç 🤮 Ne Kadar Pislik herif Ya Pislik hayatta En Nefret ettiğim şey Temizlik hastalari eleştiri alıyor ya pislik hastası olandan kat ve kat daha iyidir zaten hastalığın baş nednei mikrop
Cevap
7Cevap
Askerde operasyonda 10 gün botları bile cikarmamistik o günler gözümün önüne geldi Şu an en kötü iki günde bir değiştiriyorum
İnanır mısın ben çorap çok sık kullanmam evde kullanmıyorum zaten dışarıda ise kösele giydiğimde o kadar
bunu her erkek yapıyor cidden alsınlar görsünler sonucunu
Saçmalık... Aynı çorabı geç gömleği eve girince atarım.. Duş almadanda oturmam hayatta.. Ama hemcinslerimdd ciddi pislik var.
@Tutank_hamun herkes sen değil sen nadir olanlardansın demek ki
Fazla nadir sanırım.. Eşimin evde olmadığı zaman afallaöam temizlik yemek vb için... Sadece onun olmaması üzer 😄😄
@Tutank_hamun hiç bi şey anlamadım dediğinden
Yani.. Düzenli olarak evde her gün neredeyse temizlik yaparım... Yemekleride aynı şekilde... Veya diğer ev işleride... Bunlar gözümde evin işidir kadının değil... Ama Türk toplumunda aman oğlum incilerin dökülür tabak kaldırma mantığı hakim olduğu için böyle şeyler oluyor 😄
@Tutank_hamun eşin çok şanslı o hâlde :)
Sanırsam 😇
Her gün duş alir corap ve camasirlarimi değiştiririm
Kaç gün mü? GÜNDE 2 DEFA DEĞİŞTİRİYORUM ayağı aşırı terleyen biriyim
hay senın olmayan beyninin ben , zaten her gün değiştiriliyor neden kokluyorsun ki
Ne diyeceğimi bilemedim..
😂Benimde kokladığım yerlerim var
Eeee Allah'ın sopası yok mantarı virüsü var
Iyy kuscam uzak dogululardan hep tiksinmişimdir.
İyy nereye kusuyoruz 😐
her gün değiştiririm muhakkak..
ıy tipinde keramet yok zaten
insanları dış görünüşe göre yargılıyorsun da senden de bir cacık olmaz o zaman
yalarım
pardon da yalan mı diye sormadın mı?
tamam işte yalan mı dedin bende yalarım dedim
Günlük değiştiririm
Her gün değişirim
Ya pisliklik yav
2-3 gün
öğğğğğ.