Erkek arkadaşım aşırı ter kokuyo yaklaşamıyorum tişörtten kolları altı ıpıslak bende tam tersi hergün duş alan biriyim parfüm deodorant sıkarım sürekli ama o bir kıyafeti bir hafta giyiyor ve ben çok utangaç biriyim nasıl nazikçe söyleyebilirim seviyorum ama soğuyacam böyle olursa lütfen taktik verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ne yazık ki bizim toplumumuzda erkek ter kokar kıl fışkırır kaba olur zarif olmaz naif olmaz bağırır dinlemez küfreder saygısızdır merhametsizdir kıllarından bedeni gözükmez diye algı var. Ve hayır erkek gerekirse epilasyon yaptırıp kıllarından kurtulur. her gün duş alır ter kokmaz. Güzel konuşur güzel davranır küfür etmez saygılı olur naif olur zarif olur güzel giyinir öyle olmalı ancak bizim toplumun cahil olmasından dolayı bu algı var ve eğer sevgilin cahil biri ise hiç uğraşma direkt ayrıl çünkü pişman olursun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılAçık ve net olun; ter kokuyorsunuz ve ben bundan rahatsız olmaya başladım. Kendinize değer vermiyorsunuz. Bu yüzden, çözmek için yapabileceğimiz bir şey varsa yapalım. Bu durum başka sebepler ilerde olabilir oyüzden açık ve net olmak ve bu durumu çözmek için önerilerde bulunmak daha mantıklı dır baktınız gördünüz bunun için bir sorun hala devam ediyor ve ortada bir hasarlaık vesaire yoksa. Yapılması gereken bellidir ama bu kadınlardaki erkeklerde mutlaka oluyor çünkü biz yaşayan varlıklarız gün içinde koşuyoruz hatta bazen zincirleme olarak bu durum içerisine giriyoruz söylemek ve açık şekilde konuşmamak çok daha kötü olur.. ter mevzusu her ilişkide yaşanır ..
00 Yorumla
1 yılKenara çek söyle senin kırılmanı üzülmeni istemem insanlar rahatsız oluyor dikkat etmelisin duşunu almalısın beden temizliğine dikkat etmelisin. Bunu seni sevdiğim için üzülmeni istemediğim için söylüyorum beni yanlış anlama ben senin kötülüğünü istemem de
00 Yorumla
1 yılO adamdan bi cacık olmaz. İş yerinde bizimde bikaç kişi var. Ne dişlerini fırçalıyor ne duş alır ne de elbisesini değiştirir. Aynen devam eder gider. Çocukluktan beri pisliğe alıştığı için aynen öyle devam eder ve hiç değişmez
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Biz Berk ve Şenay, gerçekten hassas ve çok yaygın bir konuda düşüncelerimizi aktarıyoruz. Ter kokusu, yakın ilişkilerde bazen konuşulması en zor konulardan biri olabiliyor. Senin bu durumdan rahatsız olman çok doğal, seviyorsun ve bunu kırmadan iletmek istiyorsun, bu başlı başına güzel bir niyet. 🫧
En yumuşak yaklaşım, önce onun yanında kendin duş-temizlik ve hijyen konusundan keyifle bahsederek başlamak olabilir. Ona, birlikte duş almak gibi eğlenceli bir teklif sunabilir ya da "Bugün dışarda çok terledim, hemen duşa girsem mi?" diyerek sohbeti oraya çekebilirsin. Hikayeyi kişiselleştirmeden, bir öneri, alışkanlık paylaşımı yapıyor gibi davranmak utangaçlığını azaltır ve onu da savunmaya almaz. 🛁🌸 Senin, onun değişmesini istemen çok insani ve gayet anlayışlı bir isteğin var üzülme!24 Yorumla- 1 yıl
@Emre06667 bence de
- 1 yıl
Bence de harika bir fikir miş
- 1 yıl
@Yalnız_adam_007 ama bizim Türk erkekleri sadece duş almaz ki... Ürkütüyorlar böylece kızları 😂😂😂
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
97
Cevap
99Cevap
Bunda utanılacak bir şey yok mesela asla ter kokmam her gün duş alırım deodorant kullanırım dişlerimi 7 yaşından beri fırçalarım sigara tüketmem alkol ayda yılda bir mesela bu halde bile sevgilime sorarım aşkım daha önce ağzımdan kötü koku aldın mı eğer aldıysan dişçiye gideyim derim yok aşkım der gülerim geçerim hatta naneli şeker kokuyor hep ağzın der ama yined bunda kötü hiçbir şey yok bana dese kız arkadaşım ter kokuyorsun kalk gidiyoruz derim eve gider duş alır çıkarıl ki öyle bir ihtimal yok çünkü asla ter kokmam ama bunu söylemekten çekinmeyin karşıdaki üzülmez he üzülecek biriysede üzülsün dikkat etsin sen rahatsız olacağına o olsun çünkü bunun sorunu çözülür ağız olsa bir nebze anlarım sorun mideden geliyordur allah kolaylık versin dersin
10 Yorumlaacikcasi bazi insanlar kendi kokusunu farkedemez bazilari da farketmesine ragmen ona pis gelmez. sevgilinin hangi tarafta oldugunu anlaman cok onemli. baska konularda hiyjenine dikkat eder mi buna bak. dislerini fircalar mi vb. eger sadece bu konuda dikkat etmedigini dusunuyosan bence sohbeti oraya getirip iste min 3 gunde bir alinmali bence ya dus falan diyerek gonderme yapabilirsin. ya da iliskinizin seviyesine gore acik acik duygularini anlatabilirsin. ha obur konularda da pis oldugunu dusunuyosan o cocuktan hayir gelmez bacim. kendisine saygisi olmayanin hic bi seye olmaz. kisisel bakimina dikkat etmeyen birinin de kendisine saygisi yoktur zaten.
32 Yorumla- 1 yıl
maalesef insan duyarsız oluyor bende çok denk geliyorum
- 1 yıl
sanayiye uğramayın o zaman...
İş kıyafeti diye aylarca yağ kir pislik içinde aynı T-shirtü giyen ustalar var
1 yılTemizlik imandandır demişler bunu ona hatırlatabilirsiniz bilmiyor ise ve soğumamak için duş almasını ve deodorant kullanmasını söyleyebilirsiniz ayrıca kıyafet konusunda ise eğer fazla kıyafeti yoksa bir hafta giymesi normal ama fazla kıyafeti var da öyle giyinmiyorsa cimridir ve cimri insan çok sıkıntılı.
20 YorumlaMisal birgün sohbet ayağına şöyle bir diyalog yürüt. Eşşek değilse anlar..
Bir günün nasıl geçiyor? Uyandın sonrasında neler yapıyorsun.. ya da önce sen kendini anlat sonra ona sor..
Ben uyanınca gider dişimi fırçalar, duşumu alırım.. Sonrasında bir kahvaltı akabinde ütülü kıyafeti giyip gelirim.
Parfüm deodorant konusuna da sevdiğin bir koku var mı diye gir. Hangi parfümleri seversin vs ayağına..
Eğer anlarsa ne alâ, anlamazsa yol ver gitsin deyyussa
10 Yorumla
1 yılBaşka bir arkadaşından bahsediyormuş gibi konu içerisinde bahsedebilirsin. İşte bir arkadaşım vardı çocuk rahatsız edici kokuya sahipti farkında değildi vs vs ya da komik bir anıya çevirerek anlatabilirsin ardına eklersin ben çok önem veriyorum hassas ım bu kişisel bakım konusunda çok dikkat ediyorum insanlarda parfüm vs kullanımı hoşuma gider gibi konu açarsın günlük sohbet gibi. Kaynaştırırsın cümlelere. Ki zaten böyle bir mevzu geçtikten sonra bile çocukta küçücük dahi 1 adım farketmezsen düşüncelerini önemsemiyor daha doğrusu sana kendini beğendirmek için çabası yok demektir.
10 YorumlaŞöyle diyebilirsin:
“Bir şey diyeceğim, yanlış anlama olur mu? Ben kokuya aşırı hassasım, hatta bazen duş almadan dışarı çıkmam. Seninle yan yanayken de kendimi biraz rahatsız hissediyorum, keşke sen de daha sık değiştirsen üstünü falan.”
Tatlı bir şekilde “kendimi kötü hissediyorum” diyerek kendin üzerinden konuşursan kırılmaz. İstersen parfüm ya da deodorant hediye de edebilirsin, mesajı alır.
15 Yorumla- 1 yıl
Çok kırıcı bu sevdiği biri tarafından uyarılmamalı fake hesap açsın anonim olarak düşündüklerini yazsın daha iyi
- 1 yıl
@Sedefsmsskk çok yanlış bu ışgusal gerçekliği üstünü örtmektir bunu hiç bir ilişkide yapmayın birr küsme ya da başka hiç bir durumda bunuooa baş vurmamalıyı çünkü bazı şeyler söylenmeli ve insan bazı durumlarda utanmazlık. değişim için Adım alabilsin. Bu olayın ve olgununüatünü örtmek ve üzülürdiyerek olayı örtbas etmektir ve kendine ihanettir.
- Güzellik & Bakım konusunda 608 cevap paylaştı.
1 yılSoğuman için taktik mi istiyorsun hala ne yapsın daha altına mı sçsın yanında? Açık açık söyle bu ne de ya aw hiç mi leş gibi koktugunu farketmıyosun diye ya da ugrasma ya bas tekmeyi içim bulandı
61 Yorumla- 1 yıl
🤭🤭🤭
- Güzellik & Bakım konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılİgrenc bir kizsin bu tip biriyle olmak icin midesiz olmak lazim. İnsan fakir olabilir ama pis olmak baska birsey
50 Yorumla Yani desem burnunda problem var koku almıyor yine de tshirtü bütün hafta giyemezsin. Şey olabilir mi aynı tshirtten bir sürü almıştır ve sadece terlediğinde ağır kokuyordur? Zor bir durum gerçekten nasıl yumuşatabilirsinki
10 Yorumla
1 yılBunun için aslında bir sürü bakım kürleri var Daha bugün bir video seyrettim çok güzel bir teknik yapması için ona taktik ver bunlarla alakalı ama yapmıyorsa da yapacak bir şey yok uzak durman lazım
00 YorumlaDoğu bı zahmet. Biraz kendinize değer verin yahu öz bakimina bile tenezzül etmeyene sen neden tenezzül ediyorsun
30 Yorumla
1 yılBence böyle kişisel bakımına bile özen göstermeyen pasaklı birine karşı nezaketli davranmana gerek yok açık ve net söyle
30 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. Tsort hediye et çocuğa :)) rolon hediye et çocuğa anlar biraz da güzel koku sevdiğini söyle bu konuda hassas oldugumu daha anlamiyorsa gaz maskesi tak🤣🤣🤣
11 Yorumla
1 yılaçık açık söyle bence o ter kokmaktan utanmıyor sen söylemekten mi utancaksın veya caktırmadan dışardayken of bu ter kokusu kimden geliyo kusucam gibi seyler söyle belki anlar
00 Yorumla
1 yılRoll on neymiş öğretmen lazım günlük duş ve kıyafet değişimi ardından bunlar roll on ve üzerine deodorant diyemiyorum dersen sen hediye et anlar artık bir zahmet
00 Yorumla
1 yılKoltuk alti temizligi onemli surekli temiz tutulmasi gerekli ayrica kolduk alti deodarant kullanilmamali cunki kolduk altlarında lenf bezleri var bı tanıdığım hergun suruyordu kanser için biopsi alinmis amaliyat odasını o deodarant kokusu sarmis bence ter koksun daha iyi ama kılları uzatmamali
02 Yorumla- 1 yıl
Koltuk altı ameliyatı sırasında mı gelmiş koku deri altından?
- 1 yıl
Aynen öyle
1 yılOkurken bn soğudum ya bırak gtsin pis olandan fayda olmz
30 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 947 cevap paylaştı.
1 yılNasıl soğumadın ki şimdiye kadar? Alenen konuş
30 Yorumla
1 yılSoğumamak için taktik yok kişisel temizliğine önem vermiyorsa maalesef hiç çekilecek yanı yok...
10 Yorumla
1 yılaşkım benimkide arada duş almayınca öyle ben yaklaşıyorum offf hass erkek ter kokusu diyorum gülüyorum oda gülüyor sonra tabi dikkat ediyor şaka ayagına yap
20 YorumlaBeraber duş almayı teklif et, her gün duş alır sanırım
21 Yorumla- 1 yıl
Buda belli. bir düzeyden sonra olur Buda çok abartı yani...
Güzellik & Bakım konusunda 347 cevap paylaştı. ya pislikleri yaaa bu insanları nerden buluyorsunuz direk söyle sığıra söylemezsen adam olmaz
30 Yorumla
1 yılNazikçe söylemeye çalışmam. İlişkiyi bitiririm. Temizlik önemli
20 Yorumla
1 yılSenin soğumaman için değil soğuman için taktikler lazım sana herhalde peynirli cips seviyorsun
20 Yorumla
1 yılDaha soğumadıysan nasıl taktik verilir sana soğuman için?
20 Yorumla
1 yılIyyy hiç katlanamazdim bence kötü kokuyorsun biraz dikkat et de
20 YorumlaSöyle gitsin ya, bir insan temiz kokması gerektiğini bilmez mi? Ben de utangaç biriyim ama acilen söylemelisin
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 588 cevap paylaştı.
1 yılşu an fenalık geçirdim 🤦♂️
Duş almaya gidiyorum hadi sende al buluşuruz birazdan yaz mesela yazışırken00 Yorumla Yalnızken açık açık söyleyebilirsin mi mesela kanımadan ya da aşkım gel birlikte banyo olalım mesela bilmiyorum ki
00 Yorumla
1 yılVay arkadaş insanda şans olacak biz hergün duş aldık makul olan isteklerini yaptık vs genede yaranamadık insanda şans olacak
00 Yorumla
1 yılAşkım konu tişört değil bu kadar basit biseyi bile yapmıyorsa dişleri özel bölgeside çok kötü durumdadır herseyden önce temizlik gelmeli ama yinede ayrılamam diyorsan bi fake hesap açıp ona bunları yaz gururu varsa utanır düzeltir
30 Yorumla
1 yılO pis kokan erkekle birlikte oluyonmu merak ettim 😁
11 Yorumla- 1 yıl
Oluyor tabiki
1 yılKırmadan söylemelisin rahatsız olduğunu belirtmelisin
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. burnunda torpil patlat soğumamana yardımcı olur
10 YorumlaTişörtünü iste bir bahaneyle çok beğendim ayol de
00 Yorumla
1 yılNiye o kadar terliyo çok mu hareketli biri normalde
00 Yorumla
1 yılBelli ki zengin biri , fakir olsa sormazdin bile yoluna bakardın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKendine hayrı dokunmayan insanın bi başkasına hyri yoktur. Sen iyi çekiosun ben olsam ayrılırım ya ter kokan adamın kendine hayri yok sana nasıl olacak? Birde bnunun ilerisi var yani sen düşün. Tamam tesadüfen biyerde gorusmusşunuzdur orada ter kokmustur ama zaman ayarlayıp seninle bulusurken. Ter kokuyorsa sana değer vermiyordur bence.
00 Yorumla
1 yılSoğuyunca söylersin merak etme zaten direk öyle şıp diye söylersen küçük düşürücü olur
00 Yorumla
1 yılGeçen hafta birebir bu sorunu aynısı sorulmuştu. Hala koklamaya devam ediyorsun galiba :)
00 YorumlaHer buluştuğunuzda maskeyle git. Belki bu durumdan alınır da banyo yapar. Yoksa işin zor.
00 Yorumla
1 yılValla bir hafta aynı kıyafetle kalıyorsa soğuyabilirsin ben arkandayım 😅
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 616 cevap paylaştı.
1 yılZaten soğumuşsun ve bunu açıkça söyleyebilirsin kırılırsa kırılsın
00 Yorumla
1 yılIyi dayanıp bir de taktik istiyorsanız ben ikinizden de kaçarım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAy ben kokuya hele ter kokusuna hiç tahammülüm yok ya bence o şimdi böyle ise ileride nasıl olacak valla ben direk hadi sizin mahallede sular hep kesik mi canım gel o zmn bizim mahalleye su ve deterjan gör derdim hangi devirde yaşıyoruz ya durumu yoksa o zmn hediye olarak tişört Al
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 674 cevap paylaştı.
1 yılBi koku var de pifff nerden geliyor. Senden mi bakıyım koltuk altın terlemiş.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 496 cevap paylaştı.
1 yılBence olduğu gibi uyar hiç nezaket falan o işlere girme
00 Yorumla
1 yılKendide mi rahatsız olmuyor bu durumdan ya iğrenç hele ki yaz geldi artık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİnsan nasıl pis görüşür biriyle, iğrenç ötesi gerçekten. Söyle direkt ne diye düşünüyorsun. O senden utanmıyor sen de utanma. Bunun sevgiyle alakası yok. Söyle kırılsın ki kendine gelsin mal.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 312 cevap paylaştı. Aklın önemini her geçen gün daha iyi anlıyorsun tabi
00 Yorumla
1 yılAcaba her gun duş alsada herkes aynı değil yapısı gereği mi oyle terliyor diyecektim de kıyafetin aynı olması evet bu sıkıntı, acaba bi ağzını mı yoklasan sohbet sırasında senin dus günleri nelerdir diye falan sorsan konuşulacak bi konu gibi
10 Yorumla
1 yılAşkım nasıl kokuyorum diyip soru sor sonra şunu şun vs kullanıyorum sende kullansana de öneri ayağına
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkek dediğin teke gibi kokacak dağ 🗻 ayısı 🐻 gibi kaba olacak doğanın kanunu bu sizlerde bebek gibi olacaksınız mis gibi bebek kokacaksıniz
1116 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@laraaydn zekâ olarak üstünsünüz ya yetmez mi
- 1 yıl
Yaşa bak zekaya bak hala ergen. Kızlar bu yaşta ki erkeğe bakın tam ergen oluyorlar
- 1 yıl
Doğanın kanununda kızlarında vücudu ter kokuyor süper zeka. Kızlar mis gibi bebek gibi kokarken eşşek ölmüş gibi kokan sizlere bakmaz tekmeyi basar kokulu kokulu tek başınıza gezersiniz kokarcalar kızlarda yabancı sevgili bulur o mis gibi bebek gibi kokanlar pis leş seni
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld siz mağara adamı gibileri seçiyorsunuz, ayrıca ironiyi de anlamıyor oluşun zekâ seviyeni ortaya koyuyor, yukarda bizden zeki olduğumuzu söylemiştim ama yanılmışım
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld yaw hadi sen bi kendine iyi bak yaa, yırtık dondan çıkar gibi, iki kişi konuşurken senin gibi yancılara ne düştüğünü bilirsin
- 1 yıl
Birde yorum siliyor gtten yemiş ucube hazımsız gibi yorum siliyor birde gtune çok zokmuşum yorumu canın acıyor
- 1 yıl
@laraaydn senin hoşuna giden ne lara
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld seni iplemiyorum bile
Cevap sahibi1 yılÇünkü çok boşsun
- 1 yıl
Sus len ter kokulu fare ıyyy pislik seni 😄😄 fareler üstüne atlıyordur lağım faresi
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld gel kokla istersen
Cevap sahibi1 yılSonra yanımdan bir dk ayrılmak istemezsen şaşırmam yani
- 1 yıl
Ben gelirsem seni yakar külünü kanzilasyona dökerim çevren kurtulmuş olur kokarca 😄
- 1 yıl
Çevre senin gibi ter kokulu böcekten kurtulur atmosfer temizlenir ağaçlar oksijen üretmeye başlar
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld bak baby en azından şunu kabul et bizim sizin gibi akarımız yok kokarımız yok, sizin 7/24 altınız ıslak, ne sidigi bitiyor ne kanaması, ne zevklenmesi, bizim ki tertemiz
- 1 yıl
Bok tertemiz parfümler bile senin gibi sürekli terleyen sinekler için üretildi bok kokunuzdan geçilmiyor yine de o pisss kokunuzu bastırmak için ağır parfüm ürettiler o kadar pissiniz ki kullanmıyorsunuz sen kadınlarda öyle şeyi görmezsin ama siz böcekler kokuyorsunuz
Cevap sahibi1 yılBu kadar çemkirdiğine göre bence kendini anlatıyorsun, nasıl sidikli ve pasaklı olduğunu, bence uluorta söyleme her yerde bu kadar pasaklı olduğunu
- 1 yıl
Senin bayatını anlatıyorum kokarca kendin itiraf ettin gitte parfüm kullan be poh kokunla ozon tabakasını deldin küresel sorunsun bok böceği
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld adım gibi eminim ki şu anda leş gibi kokuyordu r her yerin, hele ki kukunuz kanadigi zaman yanınıza yaklaşılıyor o kan kokusu insanın yüzüne yüzüne vuruyor 🤮🤮🤮
- 1 yıl
Ağlıyor kokarca ne olacak bu bokunuz biz miss gibi kokuyoruz sende pokunla oynuyorsun iyyy pis ucube 😄😄
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld ağzının suları akıyor benimle konuşurken 😂😂 yoksa bu kadar uzatmazsın
Cevap sahibi1 yıl@laraaydn tamam hadi gel kokla kokumu doya doya içine çek, sana sınırsız izin veriyorum bak lütufta bulunuyorum sana, herkese yapmam böyle kıyak 😂😂
- 1 yıl
Len kokarca senin gibi bok kokulu ayıları ezmek hoşuma gidiyor 😄😄
- 1 yıl
Erkek dediğin teke gibi kokacak dağ ayısı gibi kaba olacak doğanın kanunu bu 😄
- 1 yıl
Teke gibi kokuyor manda 😄😄😄
- 1 yıl
Ben miss gibi kokuyorum
- 1 yıl
Sense boka batmış tekesin iyyy kendisi diyor birde pis herif
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld benim dediklerime gelmişsin sonunda bak 😂😂 aklın yolu bir 😂
Cevap sahibi1 yılAyrıca erkeğin çirkini makbuldür onu da bil, ne o öyle kız gibi, bebeto gibi erkek mi olur, o zaman gidin kadın kadına hallenin birbirimize
- 1 yıl
Senin dediğin doğru teke gibi kokuyorsun başından beri bende buna gülüyorum zaten bok kokulu gitte parfüm sık insan ol ahahahah
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld sana ayrılan sürenin sonuna geldik baby, sana çok fazla o değerli vaktimi harcadım daha fazla zaman kaybına gerek yok
Cevap sahibi1 yılBak adım gibi eminim şu anda altının vıcık vıcık olduğuna ve leş gibi koktuguna 🤮🤮🤮
- 1 yıl
Bok kokunuda al git lağım faresi seni bedenine zçayım senin inek 😄😄
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld hahaha çok komik hatta puhahaha
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld sen lezzosun belliki
- 1 yıl
Hadi len hadi Kezban hala duruyor
- 1 yıl
Bok kokunla Kızlar anca üstüne işer senin yakışıklı temiz Avrupa erkekleri dururken senin gibi ter kokulu gay Türklerde gtünü verir hemcinsine
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld kezban size deniyor nasıl olacak
Cevap sahibi1 yılTam m*lsın yeminle
Cevap sahibi1 yılErgen ergen emocu tipler olur ya onlar gibisin
Cevap sahibi1 yıl@laraaydn hadi şimdi uza ve değerli vaktimi daha fazla çalma
- 1 yıl
Değerli vaktin mi ver kokarca kezban o ter kokunla erkek değil karısın kezban seni ergen emocu tiplerde senin gibi bok kokuyor eşşek kokulu 😄😄
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld (.)
- 1 yıl
Hoşt len köpek hoşt
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld hadi öp çükkümü barışalım, affedeyim seni, büyüklük ben de kalsın
- 1 yıl
Gel senin çükünü keseyim barışalım seni affedeyim büyüklük bende kalsın hadım ol sende
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld bak ölmüş insan hakkında düzgün konuş şimdi seni savcılığa veririm
Cevap sahibi1 yılEkran görüntüsü aldım uğraşırım seninle
- 1 yıl
Gel senin çükünü keseyim barışalım seni affedeyim büyüklük bende kalsın hadım ol
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld pazartesi İlk iş seni savcılığa vericem
- 1 yıl
Bak sana imkan tanıyorum çükünü koparalım affedeyim seni büyüklük bende kalsın
Cevap sahibi1 yılBütün yazdıkların kayıtlı
Cevap sahibi1 yılLazım olur
- 1 yıl
Gel dedemin çükünü öp seni affedeyim
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld sen istedin yapacak bişey yok biraz masraflı olacak ama olsun seninle uğraşıcam
- 1 yıl
Nazlanma hadi bak seni affederim diyorum gel çükünü öp bitsin bu iş
- 1 yıl
Bak çok basit öpeceksin bitecek bu iş patronu y4lamasanda olur
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld senin bile o kukumuş suyu kurumuş kukunu bile öpmem tiksinc
- 1 yıl
Senin ter kokulu kokuşmuş küçük bamyanı koparalım kezban hadi uzatma affederim seni
- 1 yıl
Gel barışalım
- 1 yıl
Bütün kızlar miss kokulu senin gibi çükü kopuk bamyalar ise ter kokusuyla geziyor ıyyy oksijen israfı
- 1 yıl
Çükün kopsunda o küçük çükün
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld offf vallahi bütün günümü yedin ziyan ettin, bi sal beni artık bir sürü işim gücüm var, şeytan 😈 kendi gelmezse yerine başkasını gönderirmiş derler şu anda seni göndermiş yerine, eûzü çekiyorum ve bacağını kırıyorum p*s 😈👿🔥
Cevap sahibi1 yılKukun kurusun emi, kurusun ki ne dikişebilesin ne çocuk yapabilesin, şimdi defol
- 1 yıl
Sen zaten şeytansın işin var ama burada takılıyorsun seni * gitmem kezban seni 😄
- 1 yıl
sende rock! istiyorsun ama hala buradasın gt veren işin olsa giderdin ter kokulu Kezban
- 1 yıl
Gitte koltuk alttı kıllarını al
- 1 yıl
Bedduan sana dönsün çükü kopuk 😄😄
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld defolllllllllll
- 1 yıl
Seninde canın rock! istiyor çüksüz tam gidiyordum sen kaşındın
Cevap sahibi1 yılSen devam et yazmaya okumuyorum daha, kendi kendine konuş dur deli gibi
- 1 yıl
Bu saatten sonra kopmuş solmuş ettiğin bedduayla çükünde çalışmaz Allah dilindeki bedduayı başına çevirsin ter kokulu 😄😄
- 1 yıl
Sen yazıyorsun ter kokulu canın rock! istiyor 😄😄
- 1 yıl
Yrr4k istiyorsun ağzındakini çıkar gel barışalım affedeyim büyüklük bende kalsın
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld bedduam çabuk tutar buna emin ol, çok kısa sürede kukun kuruyacak ve hayata küseceksin
- 1 yıl
Ben buralardayım bak canın yrr4k isterse gelirim veririm ağzına affet dersen affederim kezban 😄
- 1 yıl
Bedduaya bu kadar inanıyorsan sana döneceğini bilirsin çükün kopacak kesecekler çocuğun olmayacak hayata küseceksin emin ol sana dönecek hayatsız olacaksın ahahhhahahH
- 1 yıl
Zamanını nasıl çaldım ama saatlerdir yazıyor boşa gitti bomboş zaman geçirdi benimle uğraşarak hhahahah
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld kopsun sorun yok
- 1 yıl
Tam 2 saatini çaldım bütün zamanını aldım ter kokulu bok seni😄😄
- 1 yıl
Kudurttum seni ama 2 saattir bana yazıyor ahahhahaa
Cevap sahibi1 yılYeminle israfsın, nefes alman bile israf senin, o seni dünyaya getiren ana babaya acıyorum böyle bir zamanda nasıl bir nesil beklenir ki zaten, seni doğuran doğurmak yerine s*çmış resmen
- 1 yıl
Aynı şeyi sana diyorum seni dünyaya getiren ana resmen sı ç mış bir bok sı ç mış teke kokuyor ahahahahaha nefes israfı sensin bok kokulu yaşaman bile haram git kendini atta ter kokunla doğaya zarar verme tezek 😄😄😄 bir 10 saatini daha alırım sen yazdıkça ahahah
- 1 yıl
Şimdi kokuşmuş bedenini al kaybol yazarsan 10 saat daha yazarım
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld kudur şimdi
Cevap sahibi1 yılYaz da görelim
- 1 yıl
Bak hala yazıyor bok kokulu hala kaşınıyor bana bak 10 saat daha yazarım sende 10 saat bana yazar bütün gününü burada geçirirsin
- 1 yıl
Sen istedin bende zaman çok bok kokulu bittin sen akşama kadar bu sitede bana yazacaksın bütün günün gidecek neyse bugünlük doğa nefes alır ter kokundan korunur ahahahha
- 1 yıl
Sende kaşınıyorsun ama yazayım istiyorsun git deodorat ne öğren dağ 🐻 sı
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld büyük aşklar kavgayla başlar, dikkat ette aşık olma sonra bana 😂😂😂
- 1 yıl
Su nedir öğren kaşınmazsın terden kaşınıyorsun bok 💩
- 1 yıl
Senin gibi ter kokuluya mı iyyyy kapımda bile beslemem 😄 onca temiz erkek varken kurduğu hayale bak koltuk altı ıslak pisliğin hahhaha
- 1 yıl
Sen benim gibi miss kokuluya aşık olmuşsun belli seninle 10 saat uğraşır zamanını alırım ortada bırakırım aşık olma bana
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld 😂😂😂 dua etki fantazim var bu yüzden aşağılama çabaların nafile 😂😂bana şu anda övgü gibi geliyor söylediklerin
- 1 yıl
Aynen aynen yazmamamı engellemeye çalışıyor zamanımı aldın diye zırlayan kimdi boşuna uğraşma 3 saatini hatta 10 saatin boşa gidecek 😄😄
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld yoo yaz yaz kudur benim için nema problema
Cevap sahibi1 yılHoşuna giden kadının günde 3 öğün b*knu da yerim c*sni de içerim bu bana ödül olur
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld bence pes et çünkü gerçekten benimle savaşan naptım yorulur tükenir son
Cevap sahibi1 yılVe dediğim gibi bu benim fantazim bu yüzden istediğin kadar beni alt etmeye çalıştığını zannett, boşuna uğraşırsın
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld noldu maçan yemedi dimi benimle daha fazla uğraşmaya, işte böyle pes ettirim ben
- 1 yıl
Seni şamar oğlanına çevirdim zaten yazma yazma diye yalvardın :d
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld popun güzel mi? Güzelse gel ağzımı WC gibi kullan 😋😋😋
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld noldu popuna güvenmiyor musun yoksa?
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld hadi gelsene, gel s*ç ağzıma b*kuna güvenmiyor musun?
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld hadi bekliyorum gelsene
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld bide 10 saat konuşacakti haspam 😂😂
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld pişttt kız hani ağzıma s*çacaktın 😋😋
- 1 yıl
Yalvar haspam senin ağzına sçtm zaten haspammm
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld noldu bebeğim kakan mı yok 😋😋
Cevap sahibi1 yılHadi git yemek ye de gel biraz 😋😋
- 1 yıl
Ne biçim herifsin sen
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld noldu miden mi bulandı 🙄b*kunun tadına mı güvenmiyorsun yoksa 🤔🤔
Gizli Üye(36-45)1 yılBen eve girdiğimde direk duşa giren biriyim. yaz kış farketmez kendimi bildim bileli böyleyim. Bir haftada en az 4 pantolon ve her güne ayrı tshirt veya gömlek giyerim. Bahsettigin tipte bir arkadaş insan değil sanirim
00 Yorumla
1 yılUyar baktın yine aynı ayrıl.
20 Yorumla1 tişört 7 gün mü giyiyor sen bence kesinlikle ayrılmalısın cimri diyecegim fakat denilmez bunun ilerisi iyi görünmüyor sizin için bakımsız biri ile geçinmek zor mide de kaldırmaz sevgi de karın doyurmaz nereye kadar canım 🤢
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAnlamayacaği şekilde banyo yapmasını sağla kırılmaması için mesela gel beraber banyo yapalım falan de
00 YorumlaKız sen onu kırmican diye burnunun direğini mi kıracan
11 Yorumla- 1 yıl
😂😂
1 yılTemiz olmayan birinin kendine saygısı yoktur (dönemsel depresyon hariç)
40 YorumlaBence en dogrusu direk soyle eger önlem almaz devam ederse o adamla olmaz ilerde sorun olur zaten oda seviyosa senin icin pırıl pirıl olur.
20 Yorumla- Devamını Gör (136)
Devamını Gör(181)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Erkek arkadaşım ter kokuyor, aynı kıyafeti bir hafta giyiyor. Soğumamak için taktikler neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler