şu an 14 civarında sizce millet ittifakı kazanırsa dolar düşer mi düşerse ne kadar düşer?
Millet ittifakı kazanırsa dolar düşer mi sizce?

Adamların kendine hayrı yok Dolara hiç olmaz heykel dikerek mi düşürecekler millet karda kışda boğuşurken balıkcıda sefa yapan Kayağa giden tatil bana çok yakışıyor diye bide üstüne mum dikenler doları düşürecek öyle mi? Fıkra gibi :D he ama şöyle olur zaten niyetleride var batı der bana kukla gibi çalış ne dersem yap Doları düşüreyim der bunlarda dünden rağzı gibi kabul ederler o zamanda netice suriyeden çık ypg yi meşru örgüt olarak tanı güney doğuya özerklik ver pkk ile savaşma doğalgaz aramalarını bi kenara bırak yunanın olmayan bir yerinden attıkları deniz alanını kabul et akdenizden çık kıbrısı geri ver savunma sanayisini durdur Kı*cına gitdiğin donun lastiğini bile bizden al Tıpkı eskiden olduğu gibi din süşmanlığı yap camileri ahır yap kuran ve din öğrenimini yasakla köylere git baskın yap bulursan yak başörtüsü yasağı getir liste baya uzar gider anlat anlat bitmez Ama nafile millet at gözlüğü takmış Fonlama sosyal medya tv kanalları vs izliyor Kes yapıştır çek çarpıt algı videoalrından zaten geçilmiyor, ekonomik durumda onca devletin açık açık Ülkemizi tehdit etmesine ambargo yaptırım uygulamasına rağmen faturada erdoğana kesiliyor Ve netice ne olacak dersen Tıpkı Abdulhamit döneminde ki gibi olacak yağmurdan kaçalım derken doluya tutulma onun dönemide oldukça sorunlu bir dönemdi yaşanılanlar sonradan ittehak ve terakki olacak güruhun sonucuydu fakat millet faturayı sultana kesti ve sonunda tahttan indir 10 sene bile geçmeden düşman İstanbula kadar işgal etti gırtlağa dayandı sonra biz idik hata eden diyerek ağıtlar yaktılar ama her şey için çok geçti şimdiki durumda aynı at gözlüğü takıp büyük resmi göremeyenler özellikle Z denilen kuşak O gün anlayacak ne olduğunu
trollse de başarısız değilse o beyinle yaşaman yeter ceza olarak
Millet ittifak kursa neler neler yapar. Rusya bile yeni bir sisteme geçti almanya neler yaptı ama bize bak tık yok. En çok da neye üzülüyorum biliyor musun ülkedeki kıymetli kişilere işte onlar harcanıyor bazıları da beyin göçü yapıyor. Aziz Sancar neden gitti ülke ona imkan sağlasa gider miydi? Ülkemiz böyle kıymetli kişilere neden imkan vermiyor? Herkes susuyor konuşana da hata yükleniyor. Kimse bilmiyorki bir ateş yanıyorsa onun harının kendisini de yakacağını herkes bencil bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyor. Sonrada ülke neden bu halde. Bencil insanları toplayım çuvala koyacağım artık yeter. Ülkemiz neden bu halde insanlar geçinemiyor kalkınalı artık ya. Bu ülkenin şartları altında ırak insanı hayvan bile zor yaşar. Güçlü güçsüzü eziyor olan da bize oluyor.
Görüş
4Görüş
Yeni bir millet ittifaki hükumeti, baskanlik sisteminden parlamento sistemine gececegi icin ve özellikle kanal İstanbulu iptal ederek buyuk bir tasarruf saglayacak , yeni bir ekonomik guven tazelenmesi ile haliylen azda olsa 9 TL ye kadar bir düşme olacaktir.
Düşer, neden dersen damat istifa etti 28 saat koltuk boştu buna rağmen dolar 1 tl düşmüştü.
Düşeceğini umut ediyorum
nreye kadar düşebilirki maks 11 lira civarında takılır bu saatten sonra bence
18-19da takılır bence
Alakası yok
Kızlardan En İyi Görüş seçilmiş, ancak hala görüşünü paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
En İyi Görüş