Pakistan uyruklu doktor İsmail Hakim, görev yaptığı Tunceli'nin Pertek ilçesinde kadın hastasına tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.
Pertek 70'inci Yıl Cumhuriyet İlçe Devlet Hastanesi'nde aile hekimi olarak görev yapan doktor İsmail Hakim, iddiaya göre kendisine muayeneye gelen kadın hastasına tacizde bulundu. Hastasının şikayeti üzerine Hakim, gözaltına alındı.İsmail Hakim hakkında, 2018 yılında da İzmir'in Karşıyaka ilçesi Cengizhan Mahallesi'nde aile sağlığı merkezinde görev yaparken muayeneye gelen hastalara cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi. 37 kişinin bir araya gelip, imza atarak İzmir İl Sağlık Müdürlüğü'ne ihbar dilekçesi verdiği tespit edildi.
Pakistanlı doktor İzmir'de 37 hastasını taciz etti! Ne söylemek istersiniz?
Şu an üni hastanelerinde de çok sayıda yabancı uyruklu asistan var. Yabancı öğrenciler hem tıp fakültesine YÖS sayesinde YKS sınavlarına göre komedi kalan puanlarla yerleşmekte hem de asistanlıkta yabancı uyruk kontenjanı sayesinde yine düşük tus puanları ile yerleşebilmekte. Irkçılık ya da ayrımcılık yapmıyorum, ülkemizde yıllarca tıp için çalışan, yeniden ve yeniden deneyen insanlar varken, birçoğu sonunda pes ediyorken bu tabloyu görmek beni üzüyor şahsen. Geçen ay staj yaptığım kadın doğum servisinde asistanların yarısı Azerbaycan uyrukluydu, genel cerrahi de ondan aşağıda kalmıyor. Kendi hekimlerimizi yurtdışına kaçırtıp yabancılarla işi kotarmaya çalışmak yerine keşke kendi vatandaşlarımıza biraz daha öncelik versek. Bu insanlıktan ve meslek etiğinden nasibini almamış herifin yaptığını TC vatandaşı biri de yapabilirdi, tepkim yine aynı olurdu. Ben artık kendi ülkemde bu kadar yabancı görmek istemiyorum, mesleğinden bağımsız. Ortadoğulu hiç istemiyorum.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yuhh 37 Hastasını Tecavüz Ediyor Ve Buna Hiçbir kimsenin haberi Olmuyor mu Arkadaş ne yapıyon sen Ak sapığı Gizli gizli bi yerlere götürüp orada mi tecavüz ediyor Şerefsiz pislik herif Tecavüze gerçekten Dur demek gerekiyor Artık En Güzel çözüm Şeyi Evlenene kadar Etkisiz hale getirmek geçici süreliğine yani tahrik olma azgınlık kaldirilmali Tamam insan azar Tahrik olur bu doğal ama ak tecavüz etme hakkı Doğurmaz İdam Edilsin gerçi Türkiye Cumhuriyeti ak topunun burada adalet yokda
bir doktor olarak utanç duyduğum kişi oldu bu. bu kişi doktor olamaz ve özünde zaten doğru ve insan olamamıştır çok üzüldüm o masum insanlar için ve bir doktor olarak ben çok utandım ben o kişinin adına bir doktor olarak hepinizden özür dilerim tüm kadınlar melektir ve onlar annedir bizim en kutsalımız ve bizi koruyan kişilerdir saygılar sunarım hanımefendi
Her meslek grubunda var böyleleri ne olacak adam baktıki kanun nizam yok oh ne ala geçende doktor gelen hastayı uyutup birlikte olmuş adamın hakkında bir sürü şikayet olmasına rağmen göreve devam etmiş bunca zaman.
İlginç geldi bana. İzmir'de kadınlar, genelde öz güvenli ve hakkını arayan güçlü kadınlar. 3 kadına yapılsa, mutlaka biri, ya adamın kafasını kırar, ya da her yere bildirir. Detayları görmeden bir şey diyemiyorum.
Hee bu ırkçılıksa ırkçıyız anasını satayım. Zaten bu canım yüzünden memleket bu halde. Hayır anlamıyorum ki bunların neyini ve neden savunma gereği duyuyorlar. Kesin bunların anası atası, soyu sopu karışık. Bunları savunanlar karısını, kızını bu kardeşim muayene ettirmek lazım. Şunun her tarafı doktor olsa ne yazar. Eşek hırsızına benziyor la bu..
Siyasî amaçlı iftira olduğunu düşünüyorum. İlk tacize uğrayan neyi beklemiş acaba şikayetçi olmak için? Mağdurların siyasî görüşünü araştırmak lazım. Büyük bir "tesadüf" eseri hepsinin Ak Parti muhalifi çıkması beni şaşırtmaz.
Sanki Türk doktorlar yapmıyor uyruğu yok bu ahlaksızlığın Babaların aile hekimide kadın hastalara meme muayenesi yapıyormuş erken teşhis adına 😂😂😂yersen
Ülkedeki ekonomi yüzünden Türkiye’de doktor olmaktansa yurtdışında Çöpçü olmayı tercih ediyor millet ülke böylelerine kalıyor işte böyle devam böyle böyle batacağız hep birlikte
@simgee_yuuna bir gün bile yatmaz belki , keske ömür boyu alsa o cezayi , kimler cirit atiyo ülkemizde , bide efendisi ahlaklisi olsaydi neyse , ipini kopartip gelenlerden iste , imkani bizde bulabilmis!
Ya bide bu adamin sabikasi yok mu incelenmiyor mu neden bunlari dikkate almiyorlar !! Kendi vatandaşlari doktor olmak için çabalarken elin pakistanlisini nasil doktor yapiyorlar üstelik sapik !!
@simgee_yuuna buyüzden devam edicek kaldigi yerden , ülkene aldigin insani arastirmazsan hertürlü kabulümüzsün demis oluyosun bi anlamda ve haklisin kendi ülkemizde firsat bekleyen cok genc aday var doktor olmak icin.
@simgee_yuuna onların ülkesinde erkek doktorların kadınlara bakması yasak. Kadın doktor var mı desen o da yok. Pakistan, Afganistan en çok yenidoğan ölümünün, lousa ölümünün görüldüğü ülkeler. Kadınların hastalıktan enfeksiyondan en çok öldüğü ülkeler. Bunların ülkesinde kadınlara tecavüz taciz normal. Çünkü tecavüz taciz edilmek istemeyen kadın erkek doktora gitmez, sokakta burkasını giymeden dışarı çıkmaz kafasında bunlar.
@CevapVerin518 Oy için bunlari getiriyorlar zaten... birde Almanyayla kiyasliyorlar !! Onlar ülkesine herkesi almiyorlar sabikaya, sigortaya vs bakiyorlar bi bizim ülkeye gelen geçen herkesi sokuyorlar
Irkçı yorum yapanlar gördüm, ırk meselesi değil karakter meselesi, gelen bi çok hastasını taciz eden diş doktoru da gördüm, üstelik Türk, neyse umarım gereken cezayı alır it
Türkiye'de yüzlerce yabancı uyruklu doktor çalışıyor. Aşağıdaki haberlere bakılırsa orantı kurduğumuzda, Türk doktorların daha fazla tacizci ve sapık olduğunu anlıyoruz. Parayı sonradan görünce, içindeki ırkçı, kafatasçı egolarını dışa vurmaya başlayan şımarık üyelerimize atfolunur.
Soru sahibi kardeşim... Sorularına bakınca ırkçılık içerikli oldukça fazla sorun olduğunu görüyorum. IRKÇI olmak sana zevk veriyor mu? İçindeki ezikliği, egonu, çeşitli nedenlerle vatanını terk eden ve ülkende yaşamak zorunda kalmış bu zayıf insanlara saldırarak tatmin edebiliyor musun? Her fırsatta "ülkeyi terk edeceğim" diyen kendi insanlarımızın da yurt dışında işlediği suçlar için, tıpkı senin yaptığın gibi TÜRK olduğu vurgulanarak haber yapılmasından zevk alır mısın? Almanya'da hırsızlık yapan bir TÜRK ile birlikte sen de Türkiye de hırsız damgası yemeye hazır mısın?
Türkiye zaten dünya basınında yolsuzlukta, Ortadoğulu İslami terör örgütlerine, Venezuela, Brezilya gibi Güney Amerika ülkelerine silah ve uyuşturucu kaçakçılığı yapan, limanlarını bunun için kullanan ülke konumunda bir ülke olarak anılıyor. Kimin sayesinde acaba? Ulan eski başbakanın oğlu bile Venezuela’ya badem şekeri götürmüş. 😂😂😂😂 İzmir ve Mersin limanına konteynerlar geldi. İçlerinden kaç kilo pudra şekeri çıktı. Hiçbir savcı araştırmadı bile 😂😂😂😂 Türkiye bugün yeşil pasaportla yurtdışına avrupaya adam kaçıran, uyuşturucu kaçakçılığı yapan, İslamı vakıflar aracılığıyla kara para aklamada üst sıralarda. Bizden önce İran, Kuzey Afrika, Kuzey Kore, falan var sonra biz geliyoruz Bizden sonra Can Azerbaycan geliyor. Bravoo Türkün ve İslamın gücü adına bravo 👏 👏👏👏👏👏 Bizim ülkedeki doktorları sağlıkçıları elalemin itibe köpeğine dövdürt, öldürdürt sonra serbest bırak. Adamları pandemide it gibi izinsiz çalıştırt koronayı meslek hastalığından sayma. Adamların maaşlarını, mesai paralarını ödeme. Sonra adamlar yurtdışına çıkıp orada doktorluk yapınca heriflere vatan haini de. Sınırlar açıldığından beri kaç tane kadın, kız çocuğu mülteciler tarafından tecavüz edildi, öldürüldü? Lafa geldi mi vatanseverlikte mangalda kül bırakmaz gavvvvatlar ama kendi milletinin kadınlarını mültecilere taciz tecavüz ettirirler.
@CevapVerin518 Bana affettiğin "gavvvvatlar" ifadesini sana iade ediyorum. Muhtemelen çevrende bu sıfatı taşıyan çok olmalı. Yazdıklarını okuyunca anladım ki gündeme dair inandıklarının tamamı sosyal medyanın mahalle karılarından duyduğun yalan yanlış şeylerle dolu. Zira bahsettiğin Venezuela mevzusunun içinde ve olayı iyi bilen biri olarak, yukarıda yazdıklarının tamamen asılsız ve yalanlarla dolu olduğunu çok iyi biliyorum. Medyanın mahalle karılarına inanmak yerine, kendi beynini kullanıp konuya ciddiyetle yaklaşan yabancı sitelerde yazılanları okusaydın hatalarının verdiği utanç ile kendi yüzüne tükürürdün. Aptallara inanarak onlara gibi davranmayı bırakın ve biraz araştırın.